Salajence la apelll!!![77]
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
Hei vorbaretelor!
Noi ne-am trezit azi dimineata cu zapada...si cu soare. Acum s-a mai topit, nici n-a fost multa. Dar e si rece daca nu e innorat...cam -3 grade.
Io am scris pana acum in blog, ca n-am putut face nimic...Ovi o dormit. L-am trezit cu greu sa mearga cu Silvia la petrecerea unei colege. Acum au plecat si m-oi apuca de tort...
O sa mergem apoi la magazin sa ma aprovizionez sa fac maine lasagna sau tacos, sa vad ce prefera ai mei.
Oti, ia-ti un wrap. O sa te ajute mult. Am citit mamici tot asa cu bb lipit de ele si au fost tare multumite(cica baietii sunt asa mai mamosi/lipiciosi). Eu n-am avut dar cu siguranta ca acum daca as avea bb mi-as lua. O sa scapi, dar nu inainte de un an, un an si umpic, cand incepe sa umble. Asa ca rabdare...
.
pe toate, poate mai viu deseara...daca nu ma las cucerita de ceva film...ne-am luat 3 filme de la magazin(ca au fost la 10 euro 3 filme) si mai avem alea de Oscar de pe net descarcate...cica Ovi ma intreba: de ce vrei atatea filme, ca nu te uiti in veci! Asa ca acum trebe! ![]()
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Of, Adriana. Am si eu un punct dureros pe coloana, insa inca nu ma doare numa cand se schimba vremea, sau cand stau mult in picioare. E naspa rau, rau.Si io ma tem sa nu ajung la operatie. Am o colega, fata protopopului Bosca, saraca de 2 ori o fost operata pe coloana si e mult mai tanara ca mine.Miha, sa ne zici cum o iesit tortu.Careva ati intrebat ce e dotsu. V-am pus link, ca mai pun o data:http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/21454/Dots/Io as face ceva cu visinele din congelator ca am o punga si jumatate si imi trebuie locul ca minten vin baietii cu carnea, dar inca nu am nici o idee. Poate oi face un tortan? Inca nu m-am hotarat. Andrei o zis muffins, dar la muffins nu imi intra nici juma de punga... Mai veem, cand or veni feciorii acasa...
Poate fac padurea neagra, tortul facut de Gabi Cara pe culi.
si mai viu.
silvana_salajan spune:
Miha, am 2 chestii de alea de carat bebelusul, nu stiu cum ii zice, dar nu prea ma pot folosi de ele din cauza de coloana. Ma doare f. rau cand il port asa. Wrap in Ro nu am vazut.edit: asa arata:http://www.babycomfort.ro/uploads/prod_174b.jpg
silvana_salajan spune:
Moama, daca mai plange mult asa ceva o sa ii fac si eu :http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/676.jpg
mihaela_s spune:
Oti www.nandu.ro/category.php?p=116&o=0&s=116_" target="_blank">este!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Moama, daca mai plange mult asa ceva o sa ii fac si eu : http://www.diseara.ro/images/poza_zilei/676.jpg ![]() |

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:
Va salut cu ochii lipiti de somn, aseara de-abia am adormit, numai paturi si cearceafuri am visat.
Oti, da turo rudi are ceva gem in mijloc, dots vad ca nu are.
Bia, stii ca "diznotor" ii de la unguri, pe la voi nu sint? ![]()
Olim, sanatate multa lui Alex!
M-am imbracat azi in treining si mi-am luat pe sub pantaloni niste "iegari" (habar nu am cum le zice altfel), azi cica practicam unul pe celalalt imbracatul/dezbracatul in pat, spalatul in pat, toaleta(spalatul fetzei, barbieritul,pieptanatul, spalatul miinilor, samd).Mi-am pus o sacosa cu prosoape de 3 marimi, o perie, periuta si pasta de dinti, lotiune de corp, pantaloni scurti si un tricou.
Om vedea ce o iesi![]()
revin cind ma intorc de la scoala, v-am pupat ca pierdu bus-ul
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Miha, am 2 chestii de alea de carat bebelusul, nu stiu cum ii zice, dar nu prea ma pot folosi de ele din cauza de coloana. Ma doare f. rau cand il port asa. Wrap in Ro nu am vazut. edit: asa arata: http://www.babycomfort.ro/uploads/prod_174b.jpg |
soro, da poti sa-ti faci tu wrap.stai ca fug sa-ti caut tipar
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui piticutz Bia, stii ca "diznotor" ii de la unguri, pe la voi nu sint? |
cami, ce sa fie?
porci unguri sau unguri porci?
ioi mi-o iau.
parol ca nu am auzit regionalismul asta, cu toate ca am cunostinte maghiare, plus ca bunicii mei stau intr-un sat cu multe fam maghiare de la care chiar au imprumutat multe cuvinte.
Bimilit spune:
hai sa fac subiectu fierbinte
.
adriana, multa sanatate.fuga fuguta la RMN.
bey, nu zic inca pi sie nanassesc.astept sa primesti tu invitatia la nunta
.
mihaela, ce filme ai luat?