Andrei, sufletelul nostru curat!(2)
Raspunsuri - Pagina 30
melaniatud spune:
Mult noroc pe 26 mai!
Sper sa patiti cum patesc eu ...cand tot se amana o intalnire sau un eveniment din motive obiective atunci imi ies lucrurile excelent...asa ca sper sa aflati vesti minunate!
Happiness_4_us spune:
Multumim din suflet!
Trebuie sa fie bine ca e si ziua in care fluturasul implineste 20 de lunitze!
Pupici!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Stelele care cad, nu pier! Stelele care cad, se duc pe un alt cer!Ramas bun, steluta iubita si scumpa, Emma!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici scump!
Happiness_4_us spune:
Bau! Nu este dar a fost! Acum a venit vremea cu vant .Brrrr.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
carpatina spune:
Sa aveti o saptamana minunata, plina de vesti bune!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Luna1 spune:
Asteptam vesti bune maine si La multi ani fluturasului!
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Annisia spune:
Nanita scumpa, nu am mai intrat de ceva timp aici. Dar am scutire de la medic... Am pe naiba, poate de la medicul de creieri. Te-am mai urmarit pe mess, dar stai la umbra, ca nu te zarisi neam. Am atatea sa-ti povestesc si sunt convinsa ca si tu mie. Poate ne gasim zilele astea la o barfa. Pup Fluturasul tau dulce si ma bucur pentru fiecare progres pe care il face. Eu ti-am zis din start ca o sa fie bine, nu m-am indoit nicio clipita de asta. Va imbratisez cu drag!!!! Promit sa intru mai des pe la voi, acum ca m-am mai linistit si eu...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic