**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)
Raspunsuri - Pagina 5
gecko spune:
sotul l-am trimis la job...socrii is in avion...asa ca...SA INCEAPA PETRECEREAAAAAAAAAA....lume, lume, adunare ...azi e mare sarbatoare...dupa zile de-asteptare...a iesit un...KK TARE
da, cuvantul important este TARE, adica tare inseamna materie...materie rezultata din mancare...mancare ce o accepta de doua zile...dupa o greva (tonic asculta aici) de ...2 saptamani. Pe timpul grevei a servit doar tzitzi...in limita stocului bine-nteles...pentru prima data m-am bucurat rau de tot ca nu e intarcat...si greva s-a desfasurat in conditiile in care a mers la gradinita...ceea ce a insemnat foame de pe la 9 dimineata pana pe la 3-4 cand il aduceam acasa. In cele 6-7 ore de post negru nu a urlat, nu s-a uscat...a mai supt la degetel...a mai lins o jucarie...si a supravietuit.
Astazi a bagat 4 mese solide de m-a pus in dificultate...nici nu stiu ce sa ii dau maine de mancare...sunt total nepregatita...mi-i camara goala. Sigur ca portiile au fost "randunicesti"...20-40-max 60ml...dar pentru el asta e destrabalare culinara.
send si ma duc sa imi torn ceva in pahar...pepsi nu alte lichide nepermise...nu de alta dar rasuflu destul de greu la cele 30 de grade ce sunt acum la 10 seara (umiditate 71% ca sa dau starea vremii completa)
bubu05 spune:
'Neata! se pune?? ca e ora 3 si ceva dar..n-am apucat pe ziua de azi...
Sa va zic...la mine e toata casa cu curu-n sus , nu mai am jaluzele verticale la geamuri si tocmai marti montam galerii si perdele , patul lui Stef e in camera la Vlad...Stef in loc sa doarma ma striga clar "ma-ma" si trage de jaluzelele de la geam , fiindca patul e chiar langa geam . Pe hol am masuta, scaun, cutii cu carti si jucarii...dormitorul meu e varza, nu am apucat sa fac curat
In schimb am fost cu Vlad la teatrul de papusi la 11 si apoi l-am dus la bunica-sa
Dar ce ma fac eu cu Stef, ca se benocleaza la pereti si nu-si da seama ce si cum, de ce e patul lui acolo Si-a baut lapticul de nani cu ochii beliti...si? acum nu stiu ce sa-i fac
Mda...n-am citit din urma...am mancat o cupa cu crema After Eight ...ma duc sa vad cum il adorm pe Stef, sa ma apuc de curatenie ...si mai trebuie sa mai si gatesc
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
YeeeeY! Drum bun soacra de Gecko! Bine ai revenit Gecko!
YeeeeY!
Bravo Patrick din dotare,
care face KK tare,
si-are pofta de mancare
Clau fereasca Dumnezeu, nu vrea-nu vrea...eu praf nu-i dau nici in ruptul capului Am facut doua greseli...1.ca sa nu-i stric o masa completa, i-am dat lapte intre mese...putin asa, sa vad ce zice...proasta proastelor...ca nu-i era oricum foame, ce sa zica 2.Nu i-am pus cereale in el, iar Vladutz bea laptele numai cu cereale de luni de zile...pentru ca altfel n-am cand sa-i dau cereale, n-am loc pentru inca o masa ...ce sa fac? Deci voi incerca cu cereale ...voi incerca sa-l combin...va multumesc pentru sfaturi si va tin la curent
A mancat azi f bine fructele cu branza facuta din iaurt de capra de la Covalact...reteta originala Sovi (fiert iaurtul si strecurat = branza )N-a comentat nimic, ba chiar a mancat mai bine ca alte dati.
Luny eu zic ca nu-i bine asa...sa iei pastile, dar eu nu ma pricep deloc-deloc la asta
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
mimonix spune:
Bubu eu numai cand citesc ce faci obosesc Normal ca se uita copilul, cred ca o sa-ti fie greut...daca se trezeste, il scoala si pe Vlad...alta camera, nasol ! Multa bafta!
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
cleme spune:
Gecko felicitari pt kk tare! Si pt mesele mancate! Dar acum, pe bune, vrei sa ne omori cu cele 30 de grade ale tale? Cand la noi de o saptamana ploua/ninge continuu, mai rau ca in poeziile lui Bacovia?
Sa va zic faza: am niste prieteni care pe 20 pleaca definitiv in Australia. Si azi dimineata s-au dus in Sir sa-si cumpere ea ghete!!!! Va dati seama, la 30 grade are nevoie de ghete!
gecko spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleme Gecko felicitari pt kk tare! Si pt mesele mancate! Dar acum, pe bune, vrei sa ne omori cu cele 30 de grade ale tale? Cand la noi de o saptamana ploua/ninge continuu, mai rau ca in poeziile lui Bacovia? Sa va zic faza: am niste prieteni care pe 20 pleaca definitiv in Australia. Si azi dimineata s-au dus in Sir sa-si cumpere ea ghete!!!! Va dati seama, la 30 grade are nevoie de ghete! mami de diana andreea - 18 martie '08 |
proasta investitie face...doar daca se duce in tasmania poate ca i-or fi de folos (in iulie/august nu acum). La noi inca e respirabil...dar in Adelaide si Melbourne stau aia cu limba scoasa de un cot afara.
multam de felicitari ce viata mai...sa ajung sa ma bucur de un kk.
am uitat sa va zic...kk a fost executat in prezenta tatalui...si a fost din ala puturos...ei in living si eu in bucatarie si ma tot invarteam ca oare ce pute...si tembelul de barbat senin si cretin la un metru distanta de bursuc nu ii mirosea nimic...eu cred ca Dumnezeu le-a pus la barbati talpa de bocanc in loc de mucoasa olfactiva.
luny spune:
ooo, go soacra de Geeeckooo..bine ai revenit, dlaguta!
mda, vad ca e parere unanima cu pastilele, nu-s ok...incercam cu lamaia!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
mimo, sa zic...sa nu zic...da' juri ca nu chinui copilu dupa aia?...ca tare m-as lauda cu ce spune al meu...dar o sa fie chin pe capul sarmanului Vladutz...mai astept o luna si dupa aia spun...dar voi sa tineti minte ca din 28 ianuarie bursucul zice acel cuvant...si il zice cu scop.
mimonix spune:
Hai ma Gecko, ca nu-s ofticoasa (adica sunt, dar ma pot abtine, fac diferenta ).Eu chiar am fot ingrijorata, am crezut ca are o problema de comunicare copilul meu, de interactionare, nu stiu cum sa explic...erau mai multi factori...nu vorbeste, nu silabiseste, nu raspunde la comenzi, nu imita ...intelegi? Dar acum m-am linistit (80% asa )...am fost ffff atenta la el, l-am testat in fiecare zi, am ciulit bine urechile, am observat TOT...si nu-i chiar asa Doar ca e el mai discret si are o ordine in dezvoltare un pic diferita . Acu poti sa zici Ce zice, ce face si mai ales in ce limba zice Hai , ca-s curioasa
poze
clauclau spune:
Go, go, go soacra de Gecko! Yupiiii, ce bine ca ai revenit si inca o data yupiii pentru Bursucel care mananca hrana solida si pentru kk tare , bravo bursucel!
Meiii, Rebe mananca foarte bine de ceva vreme, dar oare unde se duce papica ei??? Abia am ajuns din nou la 8,060 kg, cate aveam inainte de raceala ei de acum 2 saptamani!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!