**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (202)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou..imediat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Sper, Zoze, ca eu nu pot sa cred cum se gandeste Cristina ca exista printre noi mame care isi ignora copilul cand plange... si nu raspunde nevoilor lui...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Imi pare rau Zoze ai dreptate nu am inteles corect. Intelesesem ca voi ati iesit din camera si bebe a ramas singur plangand. Scuze!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Sper, Zoze, ca eu nu pot sa cred cum se gandeste Cristina ca exista printre noi mame care isi ignora copilul cand plange... si nu raspunde nevoilor lui...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Pentru ca am auzit destule cazuri pana acum si pentru ca stiu cat e de usor sa influentezi o mamica obosita, care in asta isi vede o posibila rezolvare pentru starea de oboseala care a cuprins-o! Si nu am judecat pe nimeni. Nu judec oameni! Niciodata! Oricum asta nu conteaza. Cine ma cunoasta, stie foarte bine cum gandesc si ce zic.

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Si cred ca ma retrag o vreme. Sa ne auzim de bine!

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput