Americancele gatesc - 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Vedeti daca nu "risotati" si prajiti? asa va trebuie sa va ingrasati
Da Alina eu votez cu Diplomatul e super fain si poti sa-l lasi si neornat deci light fara frisca ca tot tinem la silueta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mei...io facui la seminte si salate zilele astea ca azi ma gandii sa trag si io snitel prajit!!!!
Si pe masura ce faceam, tot putine erau...cand am descoperit ca David saracu, dupa atatea zile de privare de carne, le fura pe ascuns si le halea cu o pofta!!! (simtise mirosu' de afara!!!)
Vorba sotului (pe care o stie si el de la un comandant de nava): pai tre sa tinem pielea intainsa pe burta, nu????

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bietul David.

Dupa atitea discutii am pus si eu porcul pe gratar si nici tuica n-am mai baut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Am facut si eu mac and cheese, bune de tot Anamaria. Numai ca am pus faina impreuna cu laptele peste untul topit; mi a fost teama sa nu faca, cocoloase faina si untul doar ele.

Bune bunute, copilul multumit! maine isi ia la scoala.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

bey, pe-aici nu mai prajeste nimeni nimic?
aseara n-am mai facut chiftelele ca nu se dezhetase carnea insa am facut salata de ton cu rosii, castraveti murati, ceapa verde, porumb si o tara de maioneza. f bun. a mancat si philip ton si apoi mi-a cerut somon la gratar pe care l-a mancat cu baby carrots.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu am facut un sufleu de conopida si broccoli!!!! (David a zis ca e carne ou de deasupra)

Sinzi, Radu si David psihologul
varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

aseara am mancat mamaliga cu branza si smantana si niste bacon putin prajit. apoi am facut chiftelele la cuptor insa nu-mi par la fel de gustoase ca cele prajite. na, ca acum am obsesia asta. uf...in seara asta cred ca le trantesc un piure la chiftele si am niste ardei copti buuuni care ar merge. in week-end mai vedem, tocmai am aflat de un nou restaurant mexican unde fac tacos from scratch, cred ca pe-acolo ii voi hrani pe baieti.

philip
25weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Andreea noua ne plac chiftelele facute asa la cuptor ... cred ca ne-am obisnuit cu ele :) ca le fac asa cam de 2 ani si din piept de pui ca noi nu mai mincam carne rosie decit foarte rar.
Azi cred ca fac salata de ton sau peste la cuptor.
Ieri am avut piept de pui la cuptor cu piure de cartofi si steamed broccoli. Ah si un german apple cake

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

m-au lovit talentele azi asa ca am facut niste croisante cu ciocolata,asta ca tot m-am laudat ca am slabit atata
vreau si eu o reteta pt shrimpocite(asa le numeste sotul). multumesc

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Azi am avut zi de gateala..dar am terminat repede,ce harnica sunt,lol...am facut conopida la cuptor cu branza si pesmet,orez cu legume si ciuperci si snitzele de pui si de porc...gata...acum pana miercuri nu mai fac nimic...miercuri vreau sa fac o supa de pui cu galusti.

Voi,ce mai gatiti?
Ce liniste este aici

LISA,tu te referi la shrimpi "shrimpocite"

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput