Americancele gatesc - 7
Raspunsuri - Pagina 7
philip spune:
am un ton bun si plimbat. mi l-a trimis mama din italia prin soacra atunci cand a venit ea in noiembrie. hehehe, noi am ajuns la fast-food aseara in loc sa fac salata de ton. macar eu am mancat hamburgerul in foaie de salata in loc de paine :)
philip
25weeksbabyboy
mommyandreea
LucasMom spune:
Eu n-am mai bagat de mult ochiul pe aici ca incerc sa gatesc cat mai putin si mai ales sa nu fac dulciuri deloc.
Am facut in ultimul timp fasole cu carnati, cartofi frantuzesti, mancare de dovlecei cu pui, orez cu legume,numai chestii super clasice. Nu stiu de ce mi-a pierit complet cheful de gatit.
Incerc sa planuiesc un baby shower party pe care-l tinem la noi acasa ( aprox 20 de persoane) si vreau sa potrivesc menu-ul, parca n-am nici o idee...de fapt am putine, o sa fac oua umplute, salata de vinete ,o rulada aperitiv, platou cu branza si sunca si ceva salam nemtesc si mai mut nu stiu :( dar trebuie sa mai gasesc ceva. Poate sarmale si daca oi fi in good mood un tort daca nu, il cumpar.
Daca aveti idei de aperitive bune si simple, nu va sfiiti sa-mi povestiti.
Alina
Ramona J spune:
Am facut eu unele simple la Revelion. Flat bread cu cream cheese, smoked salmon si vreo frunza verde (am avut doua variante, cu arugula si cu ceapa verde, ultima a fost mai interesanta). Dupa ce ai intins toate astea in straturi (un singur fir de ceapa!) le tii putin intr-o folie de plastic, sa-si capete forma. Apoi tai felii subtiri. Arata bine si e simplu de facut.
Ramona J spune:
M-am mai gindit la oua umplute (imi plac cu pate, mustar si smintina - dar nu tin la fel de bine ca maioneza), ciuperci cu maioneza. Eu mai cumpar unele de gata: Athenos Tyropita sau Nancy's Cheese Souffle (eventual cu un mot de smintina).
alintaroma spune:
Mai poti face chec aperitiv, rulade aperitiv, rulada de sunca, barcute de ardei rosu cu crema de brinza, salata boeuf, chiftelute marinate ... daca mai imi vin idei scriu
LucasMom spune:
Merci fetele, incercam sa ma feresc de chestii care iau timp cum sunt chiftelutele si salata de beuf. ma gandeam la ceva asa....super simplu, o sa adaug si un chec aperitiv ca si ala merge usor. poate un drob in loc de chiftele.
Voi crema de branza din ce branza o faceti ca sa stea "tare"? ma gandeam la niste bilute de branza date prin verdeata, boia, mac, diferite culori. inca nu stiu ce branza ar sta asa tare sa pastreze forma.
Ramona, eu la oua umplute nu pun mayo. le umplu cu galbenusul frecat cu ceva pate, castravet murat marunt marunt, mustar, o lingura de smantana sau unt, daca iese prea tare pasta. deasupra pun fie un fir de verdeata si branza rasa marunt fie un sos cu castravete murat, creme fraiche, iaurt sau labne cream.
Alina
alintaroma spune:
Alina eu am combinat cream cheese cu riccota pentru barcutele de ardei si trebuie facuta chiar inainte ca altfel cred ca oricum lasa nitel zer. Mai am o reteta de chec de carne care poate fi papat si rece, am facut-o ultima data cu piept de pui tocat si a iesit super si chiar ca fiind fara grasime puteai sa-l papi doar cu piine. Daca o vrei spune si o scriu, nici nu mai stiu de unde am cules-o .
Chftelele mie nu mi se par greu de facut ca doar pun totul in food procesor apoi fac bile si le arunci in prajitoare si alea pot fi facute in avans si date la rece in caserole. Zic si io ...
Salata de ton mai e o idee ... poate fi facuta de cu seara ...
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui philip vio, te-am prins cu prajeala :) philip 25weeksbabyboy mommyandreea |
,ANDREEA esti criminala...pai mai greseste si omul...hahaha...ce mi-a placut!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
lisa79 spune:
ma inscriu si eu aici la bucatarit...mai ales in ulei.
momentan ,ca si crisspoliss,sunt rafatata de mama care imi face toate poftele...ma mai pot bucura de asta inca 1 luna jumate,dupa aia dai bataie
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!