Americancele gatesc - 7
Raspunsuri - Pagina 6
Ramona J spune:
Ce noroc! Mie Anuta imi cere broccoli si sa-l vezi pe Alexandru cum isi da ochii peste cap si-l apuca disperarea sa nu-i dau si lui.
Odata mi-a recomandat sa cumpar o "Texas cookbook".
Nu ajuta nici faptul ca tati e si el la fel de mofturos (aceeasi reactie la broccoli), copilul vede si copiaza.
CamiM spune:
Andreea, Vio multumesc frumos pentru retetele de salata, le incerc si eu curand.
Mirela suna interesant ciorba de varza... merci pentru idee.
Ramona nu stiu daca sotul meu ar castiga dar sigur ar putea concura la categoria soti mofturosi la mancare.
Imi dati sperante cu copii si mancatul sanatos, sau macar cat de cat sanatos. Sofia nu bea sucuri, nu mananca pizza sau burgeri nici macar cartofi prajiti nu vrea, multe nici nu vrea sa le incerce. In schimb mananca oatmeal (fara zahar) si cereale tot asa din cele care nu sunt dulci. sper sa ramana asa cat mai multa vreme. avem in schimb o pasiune pentru ciocolata si inghetata.. controlabila pe moment
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Ramona J spune:
Uite si reteta de succotash salad de care vorbeam:
1/4 cup red wine vinegar
3 T vegetable oil
2 T honey
corn
16 cherry tomatoes, halved
1/2 English cucumber, halved lengthwise and sliced crosswise 1/4 in. thick
1 15 oz. can butter beans, drained
1/2 cup chopped fresh dill
1/4 cup snipped chives
salt, pepper
Se amesteca toate astea. Mie imi place sa las castravetele la scurs putin, sa nu fie prea zemoasa salata.
La porumb nu mai stiu cantitatea exacta. Pun din conserva, dar imi place sa fac cu porumb "grilled". Daca tot dam drumul la grill facem si un steak pe linga salata asta (strips). Oricum, merge lejer si fara.
Asta e o reteta care-i place chiar si mofturosului meu de sot (dar nu lui Alexandru, ca la noi nu sint niciodata toti de acord).
Am uitat sa spun ca de obicei n-am chives in casa (tre' sa pun in gradina) si atunci inlocuiesc cu ceapa verde.
CamiM spune:
Ramona LOL Alexandru e grozav( ma repet nu?)
eu am pus regula sotului ca nu are voie sa zica nimic la masa daca vede ceva ce el nu papa( ex: orez, paste, ardei umplut, etc, etc, etc) si fetelor le place, si nici nu are voie sa faca "fetze".
philip spune:
eu cred ca mai mofturos ca Philip nu exista, desi eu gatesc mereu si fac chestii cu fructe, legume etc, lui ii dau de mancare separat. ca bebelus a fost super, manca toate legumele si fructele si-mi zice ca de-aia nu le mai mananca acum, si-a facut datoria cand era baby :)
am facut salata aia, a fost ok, dar ceva era amar si nu stiu ce, doar erau toate amestecate acolo. am pus si-o conserva de porumb.
azi ma gandesc sa fac salata de ton, imi place mult, si, evident, copilului atceva.
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
Ramona J spune:
Cami, pe masura ce cresc fetele vei vedea ca decodifica tot mai bine comportamentul vostru.
Andreea, mi-am amintit ca am cumparat si noi niste conserve de ton exact ca sa facem o salata. Mi-e dor de mor dupa salata de la NY, cumparam gata facuta din citeva locuri unde ne placea tare mult. Texanii habar n-au cum sa faca salata asta!
ciuf spune:
Aveti retete cu edamame? Ca am o punga si nu stiu cum sa le mai gatesc. Multam.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
CamiM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Cami, pe masura ce cresc fetele vei vedea ca decodifica tot mai bine comportamentul vostru. Lume multa, oameni putini |
de asta ma tem si eu...
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciuf Aveti retete cu edamame? Ca am o punga si nu stiu cum sa le mai gatesc. Multam. Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006) Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea |
Hmmmmmm,mancarea mea preferata,fetele de pe spark stiu de ce...eu le pap asa cum sunt,pun sare pe ele si le bag la microunde pt cateva minute,depinde de cantitate
VIO,fain ca fetita ta papa asa...e foarte bine..si eu am fost o mama nebuna,pana pe la 2 ani jumate...apoi a inceput si cu cate un cartof prajit si cu bombonele din cand in cand... Robert acum mananca orice ii dai,deci mananca cat de cat sanatos pt ca-i dau sa manance asa...insa cand va merge la scoala si va trebui sa manance acolo,hmmmm,sunt saigura ca se va schimba problema,ca-i place sa copieze,plus ca ii place si pizza si hot-dog..si orice,dupa cum spuneam...adica si salata mananca,sushi,orez,paste,e inebunit dupa ele...nu pot zice ceva ce nu mananca,eu gatesc si ciorbe si mananca orice...repet,problema va fi sigur cand incepe sa manance la cafeterie...ei,dara sta este...ma rog ca macar sa ramana asa cu mancatul acasa,sa nu ma apuc sa fac mancare separat pt el ca m-ar enerva
La noi si sotul e super ok,mananca orice,incearca orice,eu is cea sclifosita...sper ca si copilul sa semene cu el
VIO,multam de reteta,asta chiar suna super bine,adica imi plac toate ingredientele...
ANDREEA,mi-ai facut pofta de ton
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100