Americancele gatesc - 7
Raspunsuri - Pagina 14
Hilde spune:
Am facut reteta de somon si a fost delicioasa.
La varza sa adaugati putin morcov.
Mie mi-a placut mai ales somonul, sotului i-a placut mai ales varza. Si nu suntem mari fani de spice-uri indiene. Iar sotul uraste varza gatita. : )
uta_ciun spune:
eu mereu in cautare de retete rapide am ajuns pe site-ul romanesc www.e-retete.ro si din cautare in cautare am facut www.e-retete.ro/retete/pui-cu-alune" target="_blank">pui cu alune
nu credeam ca o sa-mi placa dar a iesit foarte bun, si mai ales s-a facut cred in 15 min
1.am implicat sotul la decongelat pieptul de pui si taiat fasii mici
2.intr-un vas cu ulei foarte bine incins am pus fasiutile de piept de pui amestecand continuu citeva minute pina si-a schimbat culoarea
3.am adaugat cam 200 g alune prajite sarate, amestecand la fel cateva minute
4.am adaugat sosul: 1 lingura coniac (n-am avut, am pus tequila), 2 linguri sos soia, 1/2 cup supa (chicken broth) si ceva amidon (n-am avut am pus o lingura de faina)
5.de decor am taiat si amestecat 2 cepe verzi
Am servit cu orez si brocoli facute in www.target.com/West-Bend-Performance-Programmable-Steamer/dp/B0011E30V0/sr=1-2/qid=1236569030/ref=sr_1_2/180-4640749-6811433?ie=UTF8&frombrowse=0&index=target&rh=k%3Asteamer&page=1" target="_blank">vasul meu de aburit de care sunt tare mandra, ca e cadou de nunta
uta
De 8 Martie sa fim MAME cu "M" mare
www.fertilityfriend.com/ticker/uta79/ttc.png" target="_blank">asteptam, asteptam
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
petra spune:
Salate...
Ultima varianta de salata care imi place :
spanac frunze (baby spinach), morcov ras , rosii mici taiate in doua, 1 avocado taiat cuburi, branza feta taiata cubulete mici, ulei de masline, otet si daca va place un strop sos de soia.
Iese bestiala si cu branza este aproape un fel de mancare.
Ramona J spune:
Hilde, multam de review, poate o incerc si eu.
Uta, suna bine reteta.
Petra, mi-ai facut pofta cu salata aia!
philip spune:
eu numai asa mananc salatele, cu branza feta. yummy.
am facut frigarui cu carne de porc macra, ardei gras, morcov si ceapa. f bune. le-am mancat cu...salata.
philip
27weeksbabyboy
mommyandreea
sinzi_ana spune:
eu mananc branza feta cu orice
eu am facut ieri piept de pui cu sos de smantana, ciuperci si ardei. (am pus ceapa si usturoi in putin ulei si le-am calit am adaugat ciupercile si ardeiul, separat am preparat puiul - fiert - si apoi le-am amestecat pe toate, le-am mai dat in 2 clocote, si la sfarsit am pus smantana, seminte de in - flax seeds - marar si patrunjel!!!) Tare gustos!!!
Langa am facut orez alb, si pentru ca mi-a mai ramas azi pun paste...
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
Ramona J spune:
Nu stiu cum se face ca eu am mincat tot chestii care te ingrasa. Macar sint gustoase.
Tuna melt - tuna salad pe piine cu felii de cascaval si rosii, pus putin la broil.
Cheese ravioli cu un sos foarte simplu si gustos: ulei de masline (am unul "basil infused"), usturoi pisat, sare, piper, patrunjel tocat marunt, un strop de apa din care a fiert ravioli, toate "tossed" impreuna si la adaugat niste patrunjel la sfirsit. Rapid, gustos si cu multe calorii!
Edit ca nu reiese din explicatiile mele ca se caleste putin usturoiul in ulei.
sinzi_ana spune:
Ramona, stinge caloriile cu alcool...vodka de preferat...fug caloriile ca patarnichiile
Sinzi, Radu si David psihologul
varsta
corinadana spune:
Stie cineva reteta de coca de la pretzel?
Multumesc!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca