Topic ingrijirea copilului - CIC - (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

pai sa inteleg ca daca te incadrezi la prevederile art 30^2 alin 2 si (nu sau) art 24 alin 2 se aplica treaba cu cele 10 luni?
Ai dreptate Eseea, multumesc! m-am lamurit acum...

mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)

http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

exact!! tb ambele conditii indeplinite : si art 30 dar si art 24.

oricum vreau sa ma tineti la curent, ca toate avem emotii pana ne vedem clar cu banii in mana, calculati corect. Si eu sunt in aceeasi situatie cu voi, numai ca bb 2 e de 2009.

Mami de fetita si de baietel 36 +

Mergi la inceput

ok Eseea, o sa te tin la curent si multumesc pt raspunsuri!
Acum nu avem decat sa asteptam vreo 2-3 luni sa vedem ce recalculare luam!
Banuiesc ca nu prea am de ce sa ma mai duc pe la asist sociala sau dir muncii sa mai intreb pe acolo ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Buna seara tuturor.
Sper ca este locul potrivit aici pentru problema mea...care in mod sigur a fost si a altora ,doar ca nu am gasit eu .

Am inceput serviciul pe 5 ianuarie 2009,dupa un an si 9 luni de CIC.Am depus dosarul pentru stimulent in termenul legal de 15 zile,si acum in februarie m-am trezit tot cu 800 lei,aferenti lunii ianuarie,desi trebuia sa primesc doar 300.Cum eu nu eram acasa.....facusem delegatie bonei care nu a stiut si a luat toata suma.
Ce trebuie sa fac eu acum,unde sa ma duc sa depun diferenta,am uitat sa spun ca locuiesc in sectorul 6.
A mai patit cineva asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliarusu spune:

Nu are nimeni informatii legate de adeverinta de venit pe ultimele 12 luni, cea a nasterii copilului inclusiv?!

Multumesc anticipat!

Mergi la inceput

Otilia, uite aici:
http://www.mmuncii.ro/pub/imagemanager/images/file/Legislatie/Protectie%20sociala/Protectia%20familiei%20si%20a%20drepturilor%20copilului/anexa2_adeverinta.doc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_ce

Buna seara tuturor.
Sper ca este locul potrivit aici pentru problema mea...care in mod sigur a fost si a altora ,doar ca nu am gasit eu .

Am inceput serviciul pe 5 ianuarie 2009,dupa un an si 9 luni de CIC.Am depus dosarul pentru stimulent in termenul legal de 15 zile,si acum in februarie m-am trezit tot cu 800 lei,aferenti lunii ianuarie,desi trebuia sa primesc doar 300.Cum eu nu eram acasa.....facusem delegatie bonei care nu a stiut si a luat toata suma.
Ce trebuie sa fac eu acum,unde sa ma duc sa depun diferenta,am uitat sa spun ca locuiesc in sectorul 6.
A mai patit cineva asta?

mihaela si ANA MARIA 27.03.2007

Eu cred ca ai primit banii bine. Din cate stiu eu, primim banii pe luna anterioara. De ex, in ianuarie ai primit banii pe decembrie. Mie inca nu mi-au venit banii pe ian.

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am si eu o intrebare simpla, dic catea m citi eu am inteles ca se ia in calcul salariul net, plus alte sume pe care sa perceput impozit? Adica nu se da 85% din brut

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 1 an +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza@rianna spune:

am luat adeverinta completata de la serviciu. mie mi-a trecut prima luna ca fiind data nasterii copilului adica dec 2007, nov 2007, oct 2007...ian 2007. este corect asa? sau trebuia sa inceapa cu luna anterioara nasterii copilului. si unde ma duc acum cu aceasta adeverinta? la Directia Muncii? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns octopusu spune:

Mihaela - si eu am patit la fel ca tine si tot in sectorul 6 stau. Daca nu e cum zice Iriss tb sa mergi sa returnezi bani. In piata Amzei este o directie, serviviu, ceva, nu stiu exact cum se numeste.

Mergi la inceput