Topic ingrijirea copilului - CIC - (3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
cami2003 spune:
deea dinu - poate sa se duca sotul tau la primaria de sector sa vada ce acte trebuie. Inca nu lua adeverinta de salariu de la serv pt ca s-ar putea sa iti dea ei un alt formular decat cel de pe site-ul min muncii. Eu asa am patit la sect 5. Si cererea de solicitare a indemnizatiei trebuie completata pe formularul lor (oricum cel de pe site-ul min muncii nu este bun pt ca la cont nu sunt suficiente spatii pt cate caractere trebuie sa scrii). Dupa ce ia toate formularele si le completati si semnati se duce el cu copii si originale si depune dosarul. Daca primesti indemnizatia in cont trebuie extras de cont cu semnatura si stampila bancii (nu cel pe care il primesti tu acasa de la banca)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Am inteles ca s-au schimbat formularele de edeverinta de venit.Are cineva formularul in format electronic?
Sorana de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Am inteles ca s-au schimbat formularele de edeverinta de venit.Are cineva formularul in format electronic? Sorana ![]() ![]() ![]() Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
buna,
o gasesti aici
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22
la rubrica Serviciul alocatii si indemnizatii / adeverinta pentru indemnizatia de crestere a copilului
o zi buna!
Elena
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](bebic.gif)
![](gravida.gif)
Eva creste mare
![](foto.gif)
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
![](papica.gif)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
lorellay spune:
Saru-mana..super!
Codrin (15.02.2005)
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Amalia spune:
Buna,
Trebuie sa depun si eu dosarul pentru CIC. Am toate actele de care este nevoie, dar as vrea sa va rog sa-mi spuneti cum ati formulat cererea de mana pentru cei 85%?
Multumesc frumos!
pozici noi
Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
malinas spune:
Amalia, nu am facut nici o cerere de mana.Cel putin la sectorul 6 nu a fost nevoie de asa ceva.Am intrebat si eu cum vor sti ca eu vreo 85% si nu 600 de ron si mi-au zis ca isi dau seama din actele depuse.Sper safie asa.Parca tu esti tot la sectorul 6, sau ma insel.
Am si eu o problema, poate se gaseste careva sa ma ajute:
- incepand cu 5 ianuarie am intrat in concediu pentru ingrijirea copilului.
- daca de la 1 aprilie as vrea sa reiau activitatea, ar putea sa intre sotul in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani a baietelului?
Un gand bun pt Ginye si Stefanut
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
lorellay spune:
daca de la 1 aprilie as vrea sa reiau activitatea, ar putea sa intre sotul in CIC pana la implinirea varstei de 2 ani a baietelului?
Eu stiu ca NU.
Codrin (15.02.2005)
magghyc spune:
Am primit azi banii.
Insa..nu inteleg modalitatea de calcul. Adica, eu am avut adeverinta cu 12 luni anterioare nasterii la modul
-am nascut pe 9 august, deci veniturile trecute in adeverinta au fost trecute asa
august 2008 lucrat 3 zile - venit atat
iulie 2008 lucrat 21 zile - venit atat
...
august 2007 lucrat 20 zile - venit atat
Ei mi-au facut calculul 85 la suta din banii astia, fara sa adauge luna iulie de doua ori, cum intelesesem eu.
Deci sunt confuza pt ca difernta de bani e mare si as vrea sa verific sa vad daca calculul a fost facut corect sau nu. E cineva contabil pe aici? Mi se spune de la job ca nu au cum sa ia in calcul o luna de 2 ori, ca e imposibil, ca nu e corect, ca..eu nu inteleg frate, si pace!
E vreun contabil care sa ma ajute sa imi verific calculul, sa stiu daca e corect sau ba? NU m-as duce in Hambarului sa pierd timp degeaba, poate ca nu am dreptate sau nu inteleg eu...
pls help,
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
roxy29 spune:
citat din mesajul lui magghyc Am primit azi banii. Insa..nu inteleg modalitatea de calcul. Adica, eu am avut adeverinta cu 12 luni anterioare nasterii la modul -am nascut pe 9 august, deci veniturile trecute in adeverinta au fost trecute asa august 2008 lucrat 3 zile - venit atat iulie 2008 lucrat 21 zile - venit atat ... august 2007 lucrat 20 zile - venit atat Ei mi-au facut calculul 85 la suta din banii astia, fara sa adauge luna iulie de doua ori, cum intelesesem eu. Deci sunt confuza pt ca difernta de bani e mare si as vrea sa verific sa vad daca calculul a fost facut corect sau nu. E cineva contabil pe aici? Mi se spune de la job ca nu au cum sa ia in calcul o luna de 2 ori, ca e imposibil, ca nu e corect, ca..eu nu inteleg frate, si pace! E vreun contabil care sa ma ajute sa imi verific calculul, sa stiu daca e corect sau ba? NU m-as duce in Hambarului sa pierd timp degeaba, poate ca nu am dreptate sau nu inteleg eu... pls help, Mama lui Nic cel Mic "Omnia mea mecum porto" Nic cel Mic Buna, ai primit cumva si decizia de recalculare? Banii au intrat pe card sau au fost adusi de postas? Eu n-am primit inca nimic...ce bine ar fi sa-mi fi intrat si mie banii. Multumesc! |
cami2003 spune:
citat din mesajul lui magghyc Am primit azi banii. Insa..nu inteleg modalitatea de calcul. Adica, eu am avut adeverinta cu 12 luni anterioare nasterii la modul -am nascut pe 9 august, deci veniturile trecute in adeverinta au fost trecute asa august 2008 lucrat 3 zile - venit atat iulie 2008 lucrat 21 zile - venit atat ... august 2007 lucrat 20 zile - venit atat Ei mi-au facut calculul 85 la suta din banii astia, fara sa adauge luna iulie de doua ori, cum intelesesem eu. Deci sunt confuza pt ca difernta de bani e mare si as vrea sa verific sa vad daca calculul a fost facut corect sau nu. E cineva contabil pe aici? Mi se spune de la job ca nu au cum sa ia in calcul o luna de 2 ori, ca e imposibil, ca nu e corect, ca..eu nu inteleg frate, si pace! E vreun contabil care sa ma ajute sa imi verific calculul, sa stiu daca e corect sau ba? NU m-as duce in Hambarului sa pierd timp degeaba, poate ca nu am dreptate sau nu inteleg eu... pls help, Mama lui Nic cel Mic "Omnia mea mecum porto" Nic cel Mic |
Citeste si tu macar o pagina inapoi. Vezi ca la pag 13 i-am raspuns Ellenutei cum se calculeaza. Sper ca te descurci sa transpui cu luna august, fara contabil. Daca vezi ca nu iti iese calculul cu suma primita da-mi adresa ta de mail si iti trimit petitia transmisa de mine min muncii si raspunsul lor despre cum se calculeaza. Nu are nimic a face cu adeverinta, caci aceasta contine toate datele necesare. Apoi cu corespondenta cu min muncii in mana te duci in Hambarului, daca vrei, dar cel mai bine ar fi sa le scrii. Un raspuns ca al meu are si Elara, deci e clar ca asa se calculeaza. Spune-ne si noua cum ai primit banii si daca ai primit si decizia. Daca nu ai primit-o zic sa mai astepti putin pana vine si cu ea sa te duci sa verifici in cazul in care nu este bun calculul.