Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Babyzapi nici bebelina mea nu sta cu capul drept, tot asa si-l tine pe spate cum spui tu. Si nu-i place deloc sa stea pe burta, si chiraie. Sa-mi fac griji si de chestia asta?

Lorena noi nu prea am avut colici. Daca plangea asa un pic si se chircea ii dadeam repede SabSimplex si imediat se rezolva problema cu o basinica si gata se linistea fata. Dar oare de ce la voi au inceput acum colicii mai puternici decat pana acum?
Dar cum ai aflat tu ca ai rana pe col? Adresa nu o stiu .
Pt par stiam de unele Rvalid. Asta a folosit cumanta-mea si cica i-au facut f bine. Dar a folosit toata gama sampon, balsam, fiolele si pastilele si cica au fost ok. Poate stiu fetele alte tratamente.
E cam nasol dc o sa-mi cada parul. Off nu vreau.Cate kg are acum Isa, ca ziceai totusi la un moment data ca avea peste 6 kg nu-i asa?
Oricum a luat f bine. Sa fie oare de vina vaccinul...

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Lorena, Lorellay, Diana, Hera multam de raspunsuri.
Ma gandisem Diana si la varianta asta ca poate ar trebui sa tin cont de faptul ca micutu' a venit pe lume mai devreme, dar nu eram sigura daca e o ipoteza buna...si nu cred ca e cazul sa-ti faci griji si din cauza asta Hera ca ai vazut ca mai sunt bebei in aceeasi situatie...au si ei ritmul lor...mai vb cand au 4 luni bebelusii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Lorellay ma bucur ca sunteti bine acum! Vacanta placuta pentru Codrin! E bine ca are cine iesi afara cu el!
O sa aveti o luna plina...frumos asa!

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Noi suntem bine...am trecut de gripa cu bine..fara sa ajunga la Diana.M-am saturat de mascuta pe fatza.Acum am ajutor, ca a venit mama la noi 2 saptamani, pana la botez.Ce bine ca are si Codrin o saptamana de vacantza si are cu cine iesi afara.
Am o gramada de aniversari luna asta eu, tata, Codrin, botezul.O tinem numai in chefuri.

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Babyzapi sa-ti fie de bine iubita! Ce dragut ca ai vazut-o si pe BraveGirl...abia astept poze de la botezul papusii!

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Tocmai m-am intors de la biserica, am fost de mi-a citit molifta, dupa 3 luni de la nastere , dar ce bine ma simt acum ca am fost. Si cand am terminat am vazut ca incepea un botez....siiii...era BraveGirl cu zanica ei . Super tare ...o mamica frumoasa rau si o bebelinaaaa delicioasa . N-am stat si la ceremonie ca ma astepta barbatul acasa ofticat rau ca l-am lasat singur cu bebicu ...ca e iara marait tare bebicu din cauza bubitelor.

Mav, Spiridus, Mirtha, Amalia, Alra, Ginye un mare de la mine...asa-mi veni mie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alra tot inainte! Ma bucur mult ca si-a revenit Nicole cu mancarea, asa s-o tina! Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui alra

mai queridas, si-a dat drumu baba la mancare, ptiu sa nu-i fie de deochi!
baga san la 2 ore si sticla intre!!! ieri a mancat vreo 200ml lapte praf + san mostocit la cate 2 ore pe amiaza. suna promitator

editez sa va zic ca maine vine asistenta sa mi-o masoare/cantareasca. astept cu interes ca sa compar cu vineri, singura prb e ca sunt cantare diferite si nu 100% concludent. m-am uitat pe poze cu laura la varsta ei, aia deja era umflata la 8 saptamani. nascuta cu juma de kil in minus, bolnava la nastere si cu perfuzie primele 10 zile de viata... (apropo - mirela, vai de capu tau, stiu prin ce ai trecut )

laura si corina, bafta la boteze!

ramo, pt muci pune-i ser fiziologic in nas. daca tuseste sau face febra te duci la dr. sa ii iei temperatura des ca nu te prinzi de fiecare data la mana cat are. nu e de la soba, e raceala.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Of...de botez mi-e mie....sa scap cu bine.
Si o sa-i tin ziua lui Codrin la gradi..tort, suc...
Maine nici nu bag in seama....

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
Si d-na pediatru ne-a adus o solutie rosie, precum carminul de la spital , dar sper rusinea mea nu mai stiu ce este , si aia a fost ok ptr fundulet.

gabriellag, solutia aia rosie se numeste MERCUROCROM. E fff eficienta in caz de eritem nasol, infectat, fetitei mele i-a trecut in cateva ore, vazand cu ochii. Insa nu se foloseste decat in cazuri mai grave. Noua de-abia ne-a dat asistenta pe vremea aia, cateva picaturi intr-o eprubeta, si ne-a zis doar sa tamponam zonele iritate cu un betisor inmuiat in solutie. Eu am mai auzit de violetul de gentiana ca ar fi foarte bun si asta se gaseste la farmacie.

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

Multumesc!
Nu am facut exces...de vreo 2 ori i-am dat, tot asa, cu betisorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Diana s-a iritat..si nu reusesc sa o scap de iritatie....la pasa...
Am incercat dermocare, bephantene, pudra, pasta petrini.Am auzit de o crema "linozinc" sau cam asa ceva...stie cineva ceva de crema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui mav

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Citat:
Si d-na pediatru ne-a adus o solutie rosie, precum carminul de la spital , dar sper rusinea mea nu mai stiu ce este , si aia a fost ok ptr fundulet.

gabriellag, solutia aia rosie se numeste MERCUROCROM. E fff eficienta in caz de eritem nasol, infectat, fetitei mele i-a trecut in cateva ore, vazand cu ochii. Insa nu se foloseste decat in cazuri mai grave. Noua de-abia ne-a dat asistenta pe vremea aia, cateva picaturi intr-o eprubeta, si ne-a zis doar sa tamponam zonele iritate cu un betisor inmuiat in solutie. Eu am mai auzit de violetul de gentiana ca ar fi foarte bun si asta se gaseste la farmacie.

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

ar putea fi vorba si despre eozina..... o solutie banala, despre care citesti peste tot in carti, dar care nu se prea gaseste pe la noi....
mie mi-a adus-o cineva din franta; am folosit-o doar o data (mai mult n-a fost cazul), e f eficienta.

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

si eu cred ca e eozina. mercurocrom e o firma din cate stiu eu. eu am o apa dezinfectanta care nu ustura de la ei.
eozina stiu ca e dezinfectant si cicatrizant. cu ea i-a trecut buricul laurei care supura de zile bune dupa ce cazuse. si eu o folosesc acuma pentru fundulete iritate, la laura in combinatie cu un unguent antimicotic.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Am sa o sun, sa o intreb . Este medic la spitalul de urgenta si mi-a spus ca acolo o folosesc... :( , mi-a adus-o intr-o seringa.
Eram atat de ametita , pentru ca d-abia venisem cu bebe de la maternitate si nici nu mi-am notat ca incepuse dumneaei sa noteze niste remedii homeopate ptr bebe in caz de nevoie pe foaia pe care vroiam eu sa scriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am ajuns cu bine, Ana la socrii, bb doarme acum si sotul incalzeste papa dar deja m-a chemat la masa, fug, va si sper sa intru repede pe aici sa vad ce faceti ca e mult de munca prin casa, de abia ce am desfacut tona de bagaje.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput