Prietenie la plesneala! ALARMA!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Gabitzule
imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asta...si te inteleg ca am trecut si eu prin asta...

tatal meu s-a imbolnavit cand eu aveam 8 ani si de atunci a fost o perioada numai prin spitale,cred ca nu a ratat unul...pe urma cand n-au mai avut ce-i face l-au trimis acasa si timp de 10 ani nu s-a mai ridicat din pat...
a murit cand eu aveam 19 ani,inainte sa intru la facultate cu doar 1 saptamana...
mama mea a murit acum 5 ani,era la fel de tanara si in putere si doctorii mi-au spus ca nu au ce-i face,ca daca o opereaza o sa moara pe masa de operatie,asa ca au lasat-o sa moara asa
facuse un anevrizm cerebral...

o mai visez si acum si de cele mai multe ori ma trezesc in hohote de plans e ingrozitor sa plangi in vis si sa nu te poti elibera...
ma trezesc sufocata si trag o portie de plans de se zguduie camasa pe mine
pe urma imi revin o perioada si....

e greu fara ei,dar viata trebuie sa mearga inainte pt ca oricum nu-i mai pot aduce inapoi...
am inavata sa traiesc asa si sa-mi iau iubirea din multe alte lucruri care ma inconjoara...inclusiv de la oamnenii din jur,sau de la cei virtuali

cauta sa fii puternica si sa-i transmiti si lui iubirea ta,spune-i ca-l iubest de cate ori ai ocazia,maine s-ar putea sa fie prea tarziu!
ai incredere in Dumnezeu,pt ca noi sunte doar niste simpli muritori si nu intelgem de ce....

sunt alaturi de tine

fetelor va pe toate de la a la z

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Gata,m-am luminat cu "cearta" intre Cadana si Tantza. Io cred ca ele doo o pun de-o conspiratie.Tantza vrea sa ne calce cu masina si Oana o invata cum. Ascultati aici la coana .Si acum se dau lovite.
Tantzo,de nu-ti jupoi io jeneralu'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marami

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

M-as baga intr-o relatie, da' nuj intr-a cui?!
Idei,va rog !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

In care vrei da nu in a mea

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!

nu,la tine NU,ca-i moldovean si mananca mult

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui marami

[quote]citat din mesajul lui gabriella1

Idei,va rog !

In care vrei da nu in a mea

nu,la tine NU,ca-i moldovean si mananca mult

Gabriela

Pfiu,inseamna ca am scapat si eu ... doar e vecin cu tini,mai de langa Prut ...

Gabi te pup si ai grija si de tine,in momentele astea trebuie sa fi tare ...

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Dea.... si mai e si slabanog oricat ar baga in el

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii.... Am zis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabrielito, daca te-ai lamurit, lamureste-ma si pe mine, ca eu inca-s in ceata . Am citit tot ce ai scris si ma apuca disperarea... mi se ridica parul pe mine si ma iau toate gandurile si fricile pamantului. Pentru ca stiu ca fiecare trecem prin asta, fiecare ne pierdem parintii la un moment dat si e un moment al dracului de greu de infruntat. Nu stiu ce sa-ti spun... am trecut prin teama de a avea tatal mort pe masa de operatie pentru ca nu stiau ce aveau sa gaseasca inauntru... am trait sa-l vad pe el, stindardul de putere din viata mea, plangand ca un copil si intreband "de ce? de ce, Doamne, de ce mie?" Ai atatea amintiri frumoase alaturi de el... pastreaza-le cu drag langa inima ta.

Mi-am iubit mult bunicul si n-am stiut-o... eram mica, aveam vreo 5 ani cand am murit. Nu am fost acasa, nu stiam ce se intampla. Imi amintesc doar ca am venit acasa, m-am dus in camera lui si nu l-am mai gasit. Am intrebat pe toata lumea cu lacrimi in ochi unde e si nimeni nu mi-a zis nimic. Asta e singura amintire pe care o am cu el pentru ca eram prea mica pentru a-mi mai aminti altceva... din tot ce mi s-a povestit mi-am dat seama ca l-am iubit mult si ma omoara faptul ca singura amintire pe care o am cu el e din momentul in care el nu mai era. Atunci mi-am dat seama cat de importante sunt momentele frumoase petrecute alaturi de cei dragi si cat conteaza sa le pastram vii chiar si cand nu mai sunt.
Te imbratisez cu cel mai mare drag, sunt alaturi de tine cu gandul, sufletul si rugaciunile mele! Lupta tu pentru amandoi! Gaseste puterea in tine, gaseste-o in iubirea pentru el si lupta pana in ultima clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gata cu chestiile triste. Gabitz, te invit in relatia mea, eu cu jeneralu' suntem foarte deschisi la experiente noi . Daca il prinzi prin tara, trimite-l si pe la mine un pic, ca nu mai stiu nici cum arata . Ma duc sa ma pregatesc pentru cursul cu Martin , tre sa ma fac gigea rau de tot .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Gabriela,
cat despre intrebarea ta, stiu raspunsul corect
mi se pare f low sa incerci sa intri in relatie cu cineva care e deja implicat intr-o relatie si mai ales sa te incapatanezi si sa nu intelegi ca pur si simplu nu e pentru tine..(nu vorbesc de tine, u know, ci in general.........)

cine are urechi sa auda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Idei,va rog !

In a mea...aia cu soacra...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Gabitzu obrajii inlacrimati

Sebi al meu e racit cu tuse,muci,febra...tot tacamul.
O perla de-a lu Sebi....Acu fro' doua zile eram in supermarchet si il intreaba vanzatoarea "Cum te cheama?" el nimic,il intreaba din nou,"cum te cheama"la care Sebi foarte calm si sigur spune"Bebi".
Pe el il cheama Bebi nu Sebi

Pup fetele

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

Mergi la inceput