Cumparaturi BOOHOO UK

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Tocmai am gasit un cod de reducere 15% care merge acum http://www.everydaysale.co.uk/shop-merchant_id-1119-discount-voucher-Boohoo.htm

Mergi la inceput

Dand o cautare pe google am vazut ca cineva intermediaza comenzi de pe boohoo si ia comision 10% din valoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ups!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

eu astept o noua comanda. ar trebui sa ajunga miine, dar sa vedem...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Am gasit un site cu genti http://www.parisma.co.uk/ . Pentru ca la simulare imi arata ca nu livreaza in Romania, le-am scris si mi-au raspuns ca livreaza, iar pentru costul transportului sa le trimit mail ca sa imi calculeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am dat comanda in noiembrie si nici acum nu am recuperat cele 60 lire +60 roni taxele postale de returnare produse in Anglia. Am primit raspuns de la ING unde am facut refuz la plata ca maine, 4 martie este termenul limita: daca banca lor nu raspunde, imi crediteaza contul cu suma respectiva, daca banca lor refuza imi vor scrie motivele refuzului.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Am gasit un site cu genti http://www.parisma.co.uk/ . Pentru ca la simulare imi arata ca nu livreaza in Romania, le-am scris si mi-au raspuns ca livreaza, iar pentru costul transportului sa le trimit mail ca sa imi calculeze.

Foarte simpatice gentile; cand primesti raspuns, ma intereseaza si pe mine...mai ales reducerea aceea de 20 lire e foarte tentanta :)

Am pus si eu azi o comanda pe boohoo, sunt nerabdatoare sa vad rochitele

Mergi la inceput

Reducerea aia cred ca e pentru cei care practica comertul cu ridicata.

Mergi la inceput

I-am intrebat pe cei de la parisma cat ma costa shippingul pentru doua genti si mi-au raspuns ca 10 lire. Eu mi-am facut cont la ei si mi-au trimis pe mail codul pentru reducerea aia de 20 lire, dar nu stiu daca se aplica in cazul meu. O sa vad cand o sa fac comanda, cand o sa am bani pentru asta .

Mergi la inceput

mi-am ridicat si cea de-a doua comanda de la posta...m-am dus sa intreb daca a ajuns cumva (trecuse o saptamina de la comanda pe net) si fetele de acolo imi facusera deja reavizare...adica era la ele coletul de cel putin trei zile si eu n-am primit acasa nici un aviz...acum ma pun pe pindit postasul dimineata si-i fac un scandal de sa ma tina minte!

asa...
deci sa va zic ce am luat:

-suhana knit shrug 4 lire, maro...e subtirel, insa arata foarte bine imbracat

-shada stripe waistcoat - super misto. e un pic teapan materialul, ma gindesc ca o sa-si dea drumul. fiind o vesta, insa, arata bine un pic mai scortoasa.

-amabel (corset) ivory - foarte sexos. ridica bine sinii, pt ca se incheie in fata

-gabi batwig cardigan - material de buan caliatte, cade frumos.

-sable (e o bluzica de vara, din bumbac, gen ie...am vazut ca nu mai e pe site)...nu e grozava, materialul e extrem de subtire, sigonabil rau de tot...e buna pt iesit vara in parc si cam atit

sper sa va fie de folos informatiile

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput