Cumparaturi BOOHOO UK
Raspunsuri - Pagina 9
unique spune:
Tocmai am gasit un cod de reducere 15% care merge acum http://www.everydaysale.co.uk/shop-merchant_id-1119-discount-voucher-Boohoo.htm
unique spune:
Dand o cautare pe google am vazut ca cineva intermediaza comenzi de pe boohoo si ia comision 10% din valoare .
anca.b spune:
ups!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
eu astept o noua comanda. ar trebui sa ajunga miine, dar sa vedem...
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
unique spune:
Am gasit un site cu genti http://www.parisma.co.uk/ . Pentru ca la simulare imi arata ca nu livreaza in Romania, le-am scris si mi-au raspuns ca livreaza, iar pentru costul transportului sa le trimit mail ca sa imi calculeze.
claujro spune:
Eu am dat comanda in noiembrie si nici acum nu am recuperat cele 60 lire +60 roni taxele postale de returnare produse in Anglia. Am primit raspuns de la ING unde am facut refuz la plata ca maine, 4 martie este termenul limita: daca banca lor nu raspunde, imi crediteaza contul cu suma respectiva, daca banca lor refuza imi vor scrie motivele refuzului.
Mara si Matei
Oana Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unique Am gasit un site cu genti http://www.parisma.co.uk/ . Pentru ca la simulare imi arata ca nu livreaza in Romania, le-am scris si mi-au raspuns ca livreaza, iar pentru costul transportului sa le trimit mail ca sa imi calculeze. |
Foarte simpatice gentile; cand primesti raspuns, ma intereseaza si pe mine...mai ales reducerea aceea de 20 lire e foarte tentanta :)
Am pus si eu azi o comanda pe boohoo, sunt nerabdatoare sa vad rochitele
unique spune:
I-am intrebat pe cei de la parisma cat ma costa shippingul pentru doua genti si mi-au raspuns ca 10 lire. Eu mi-am facut cont la ei si mi-au trimis pe mail codul pentru reducerea aia de 20 lire, dar nu stiu daca se aplica in cazul meu. O sa vad cand o sa fac comanda, cand o sa am bani pentru asta .
anca.b spune:
mi-am ridicat si cea de-a doua comanda de la posta...m-am dus sa intreb daca a ajuns cumva (trecuse o saptamina de la comanda pe net) si fetele de acolo imi facusera deja reavizare...adica era la ele coletul de cel putin trei zile si eu n-am primit acasa nici un aviz...acum ma pun pe pindit postasul dimineata si-i fac un scandal de sa ma tina minte!
asa...
deci sa va zic ce am luat:
-suhana knit shrug 4 lire, maro...e subtirel, insa arata foarte bine imbracat
-shada stripe waistcoat - super misto. e un pic teapan materialul, ma gindesc ca o sa-si dea drumul. fiind o vesta, insa, arata bine un pic mai scortoasa.
-amabel (corset) ivory - foarte sexos. ridica bine sinii, pt ca se incheie in fata
-gabi batwig cardigan - material de buan caliatte, cade frumos.
-sable (e o bluzica de vara, din bumbac, gen ie...am vazut ca nu mai e pe site)...nu e grozava, materialul e extrem de subtire, sigonabil rau de tot...e buna pt iesit vara in parc si cam atit
sper sa va fie de folos informatiile
POZE NOI
Povestea Nasterii