Multa lume spune ca nu sunt de calitate produsele. Depinde acum si de ceea ce alegi sa cumperi. Sunt convinsa ca sunt si produse care nu merita cumparate, dar din fericire eu am nimerit lucruri de care sunt incantata ( ca material si modul cum imi vin).
bunaa!!..am si eu o problema cu acest site. :( am facut o comanda si au refuzat-o cu pretextul ca articolele ori nu mai sunt disponibile ori am mai mult de 10 articole admise pe europa... lol in comanda aveam exact 10 articole si mai mult erau si inca sunt disponibile; banii mi i-au luat din cont si acum tre sa astept intre 3 si 5 zile sa mii returneze...vi sa intamplat asa ceva??
La multi ani! Revigorez putin subiectul: am facut inainte de Revelion o comanda aici, mi-au trimis pe 2 ianuarie confirmarea tuturor produselor si faptul ca au fost expediate, cu nr de inregistrare si trackingul aferente, iar pe 3 am primit un alt mail in care mi-au spus ca imi returneaza 6 lire, corespunzatoare unui produs care nu era pe stoc. Ati mai patit asa ceva? Sa fie o eroare de sistem sau sa ma astept sa fie un articol in minus in pachet?