Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(127)
Raspunsuri - Pagina 9
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Repede ca trebuie sa imi trezesc si hranesc bebelusa, care doarme de aproape 4 ore... Nu cred ca am felicitat-o pe Lisa, si sigur ca nu am felicitat-o pe Anuc! Ma bucur mult pentru voi, proaspete mamici! Sa aveti parte de 100 ani de fericire impreuna cu marea dragoste care a aparut acum in vietile voastre!
Miere, ce frumos a crescut Aidan!
Daiopri, saraca de tine, si cu burticul pe ultima suta de metri si cu ficioras bolnavior...multa sanatate si sa vina si bebe mic repede si cu bine!
Fetele, nu ati mai auzit nimic de Edinutza, asa-i?
Selene, si eu am inca dureri de sani, insa mi se par acum mai suportabile... eu ma si mulg de citeva ori pe zi....
Alerg ca s-a trezit Nathalie.
Va pup pe toate si ma gandesc la toate, chiar daca nu am timp sa scriu tuturor.
cami_antonia spune:
bebelusi am intins niste rufe spalate de masina, am frecat faianta din baie ... am spalat chiuveta din bucatarie bec .... mai am aragazul si de bagat aspiratorul .... am zis ca o luna dupa ce nasc sa nu am de facut decat mancare ... caci cu aspiratorul va da sotul ....
acum ma asez putin in pat ....
aalina da mai ... eu eram speriata ca nu misca pt ca mai mereu a miscat ziua ... acu in ultima luna am sesizat miscari mari de trupe noaptea ... si mai ales spre 4,5 dimineata ....
38+ANTONIA IOANA
AMR 2 SAPT
Camelia
Aalina spune:
Cami eu am patit la fel de aia ti-am zis. La noi mini face chef in jur de ora 2-3. Sunt nopti cand merg la baie si adorm la loc dar in cele in care nu pot dormi il simt cum se agita. Ziua miscarile sunt dar mult mai linistite si mai rare, insa noaptea baiatul e in distractii. Si mi-a spus si sotul meu ca il simte bine noaptea.
36+ cu Fabian si Dorian
AMR 4 saptamani
DarkBendis spune:
ANUC, multe felicitari sa-ti creasca mare-mare licuriciul, sa fiti cu totii sanatosi, fericiti si impliniti
Lisa, Bine ai venit acasa cu Ana, ma bucur mult ca toate-s bune... tot asa sa fie si de-acum incolo. Sa curga lapticul, sa doarma bebelina bine... si colicile sa stea cat mai departe de voi
Daiopri, tin pumnii sa va faceti cu totii bine repede-repede
Fetelor... raportez ca a trecut cu bine prima zi de "numa' noi" (mama mea s-a intors ieri in Romania). Ne-am descurcat cu totii (zi plina dar cu un pic de planificare strategica se fac toate) , iar azi planuim sa sarbatorim pe bebe mic (adica tati va bea un pahar de vin ca mami nu poate , mami va papa prajiturici), ca doara odata in viata implineste omu' o lunisoara Nici nu-mi vine sa cred: a trecut deja o luna! Si cum tot e vreme faina si soare... iesim la plimbare cu caruciorul pana la niste magazine "pe langa noi"...15' dus, 15' intors + statul in pravalie nu o fi prea mult, ce ziceti?
A, si tot azi fetitele fratelui meu fac 2 anisori.. deci de doua ori motiv de sarbatoare
O sambata placuta urez la toata lumea
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cami_antonia spune:
dark la multe luni si multi ani pt bebelusul tau ... sa fie sanatos ... cred ca e ok sa iesi cu el fara probleme .... mai ales ca nu e pe o perioada mare ... la multi ani si pt nepotele ... la noi vremea e urata .... hmmmmmm .....
38+ANTONIA IOANA
AMR 2 SAPT
Camelia
bebelusi spune:
Cristi de care vrei tu, eu am facut in vas de yena oval. Numai sa nu fie foarte mare.
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cristi_2003 spune:
deja e la cuptor - am facut in forma de tort ca la aia i se da fundul jos si-mi place
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
micola spune:
Lisa felicitari!!! sa traiti mult si bine in noua formula si sa fiti sanatosi cu totii!!!
ANUC, sa-ti traisca si tie licuriciul si voi toti ai lui pe langa el!! sa fiti sanatosi si voiosi!!!
si pentru cine mai e la rand:
Incerc sa pun si eu cateva poze cu bebe strumf pe contul comun, sa vad daca reusesc.
toata lumea
de
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
Anuc spune:
Va multumesc din suflet pentru urari! La fel va doresc si eu celor care au nascut si celor care urmeaza. Sa va vedeti copiii sanatosi si sa va bucurati de ei!
Azi a fost prima zi cu amandoi acasa si am reusit sa-i culc, acum dorm si am cateva minute de mail-uit.
Filip suge laptic destul de bine, doarme bine, eu am lapte, sper sa fie tot asa si de acum inaite. De Ioana ce sa va zic...a avut niste reactii care m-au emotionat tare mult. Cum a intrat in casa, nici nu m-a vazut, glont la Filip. A fost foarte incantata, a zis ca f frumos, ca-l iubeste si-l adora. Apoi topaia pe langa el si radea ca un omulet foarte fericit. Ii tremura glasul. N-a mai vrut in parc, nici sa manance n-a putut. Mi-a adus paturica sa-l invelesc, desi e o caldura in casa...l-a intrebat daca-i place o bluzita de-a ei , nici nu stiu ce sa va mai spun...mie mi-au dat lacrimile si am realizat azi cat sunt de fericita si implinita cu copiii astia. Nu-mi mai trebuie deacat sa fie sanatosi.
Am pus poze cu Filip pe contul comun. In spital mai eram cu 2 mamici in salon cu baietei bruneti. Lui Filip ii ziceam si noi si asistentele: 'blonda', ca e frumos ca o fetita.
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (37S)
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia FETELE eu beau cafea in fiecare zi ... va fi greu cand ma voi apuca de alaptat caci atunci voi lua pauza .... Camelia |
Cami sa stii ca si eu am baut cate o cafea cu lapte in timpul sarcinii...si beau si acum!! BB nu are nik
Ideea e ca odata ce ai tot baut el e obsinuit cu o cant de cofeina..pt ca evident ajungea si la el ... asa ca eu zic ca nu e nicio pb!!
Deasemena, ciocolata ..cine are chef si pofte ...chiar daca alapteaza - liber la program... fac bine la psihic care dealtfel e cel mai imp in meseria de parinte...iar pt alaptat 90% e de la creier (uneori ma gandesc si ma intreb daca am laptik.. si vreau sa va zic ca in sec 2 simt cum mi se umplu sanii..asa ca un val ce vine in ei
bebelushi e posibil sa inceapa coborarea usor in pelvis si atunci oasele sepregatesc...asadar durerile in..dansa, sunt firesti
Dark daca la un pahar de vin roshu nu te incumetzi... (eu as face-o) atunci la unul de bere e chiar ok..maltzul din bere face bine la laptik!
Rein, Lisa bine ati venit acasa! Va asteptam cu povestile nasterilor. Sigur tb sa fie incurajoatoare pentru fetele care urmeaza sa nasca!
vaaai Alina si ce rochitza de printzesa a avut micutza dra de onoare..Superba!
noi suntem ok..in formatie de 4, acasa intr-un weekend in familie completa!(2 parinti- mamik si tatik + 2 nazdravani -Andu mik si Teo voinik)
maine mergemla un party de nazdravan din gashca lui Teo!
yupiiiiiii!
Alinuk, Teo si minunea mica
nasterea - una dintre minunile lumii
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................