Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Hai sa va fac putin sa radeti:

"Organu sexual masculin a cerut o marire de salariu pt. urmatoareleucreaza la mare adancime,lucreaza numai cu capul in jos,intrun mediu cu umiditate ridicata,nu are aer conditzionat,temperatura foarte ridicata,locul de munca ii poate cauza oricand boli profesionale.CEREREA A FOST RESPINSA PT. URMATOARELE MOTIVE:-nu are studii,nu poate lucra 4 ore neintrerupt,nu raspunde prompt la toate solicitarile,nu face curatenie la locul demunca,cateodata mai adoarme la locul de munca,nu este fidel locului de munca............("

Multumim!!

S-a nascut minunea SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Fetelor,

Va rog cine are putin timp sa le treaca pe LISA si pe ANUC la listuta pe prima pagina...eu ma grabesc sa fac bagaje ca plec la socrii sa-mi vad fata cea mare. YUPIIII

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Am gasit niste poze haioase cu ANA cand avea 11 luni
Atunci a fost D-ra de onoare la o nunta unde noi am fost nasi. Mie imi plac la nebunie pozele astea...

http://alina1976.sunphoto.ro/ANA_D-ra_ONOARE

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Felicitari Lisa79 in sfarsit
Tati aici. Noi macam , dormim, plangem, varsam (cam mult ieri si azi-noapte). ii dadea san + lapte praf ca de obicei.
Scaun a facut doar ieri dimineata odata si pana azi dimineata deloc. doctora de familie care a venit si a vazut-o a zis ca de la 1 la 7 scaune pe 24h e normal. dar mie doar 1 mi se pare extrem de putin, plus faptul ca a vomitat mai mult ca de obicei.
cand ajung acasa de la munca cred ca dam o fuga la un spital, sa vedem ce se intampla. In Bucuresti parca e unul pe bd. Tineretului, sau mai stit voi altul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

sot de tec

poate sa nu aiba scaun 2-3 zile fara nici o problema - da grija dupa ca vine bomba...

mai ales daca varsa nu prea mai are din ce sa faca kk

eventual ii puteti da un sfert de supozitor cu glicerina pt copii

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

neata fetelor!!!
cam slaba miscarea pana acum, dar banuiesc ca sunteti la smotru ... si eu am facut pana acum curatenie, mai am de facut ceva de papa
lisa bine ai venit acasa! sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa!asteptam pozici cu ciufulici si bineinteles amanunte cat mai multe ...
veronica75 esti o draguta
aalina . hai sa va spun cum a fost ieri la control
am facut bineinteles inca o ecografie la 37 sapt si 4 zile: bebe era cumintel si a luat bine in greutate -3 kg, a crescut in 3 sapt 700 g (la 34 sapt si 4 zile avea 2,300 kg)... isi tinea piciorusele unul peste altul, e in partea stanga si are capusorul pozitionat in jos inca de la sapt 34. placenta anterioara. colul a zis dr ca este lung si inchis, deci nu se grabeste... ii place la caldurica. m-a chemat la control peste 2 sapt.
o iau si eu pe urmele lisei ...ajung la 40 sapt... e sa fim noi sanatosi, ca abia astept sa il tin in brate pe micut
a si mi-a mai facut si niste cuturi de col - nu am avut probleme, gen sangerari sau alte chestii, ceea ce e bine zic eu
cam acestea sunt noutatile de la mine ....aseara bebe era foarte agitat, dadea si din manute si picioare si eu mai stiu din ce ca mi se ridica burta intr-una, parca ziceai ca am inghitit o minge de pinpong
in rest vesti bune dupa cum va spuneam au inceput sa mi se desumfle picioarele si am o dispozitie mai buna (acum vreo 2 zile eram cam trista)
va pup pe toate si astept vesti de la voi
arya sper ca esti bine si tu si bebe

crysyana 37+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Buna,

Crisspy, ramasesem datoare cu un mesaj:

Bagaj Euroclinic: optional, pt ca au ei de toate: camasi speciale, halat, papuci, pasta de dinti, periuta, pieptan, prosoape, chiloti de unica folosinta, torsoane, tampoane, cani, ceaiuri de toate felurile, mancare de 3 ori pe zi adaptata tipului de nastere, aleze. Subliniez ca sunt schimbate in fiecare zi si la cerere daca se murdaresc mai des.

Daca ai nevoie, ti se dau inclusiv mameloane de silicon sau alte chestii necesare pt alaptat.

Pt bebe nu ai nevoie de nimic, il impbraca ei cu hainutele lor. Insa ai nevoie de hainutele lui bebe pt iesirea din spital.

Deci teoretic nu ai nevoie decat de aparat foto, camera, telefon, incarcatoare, reviste si cam atat.

Eu totusi mi-am luat niste camasi de noapte, un halat, papuci de plastic (sa pot intra cu ei la dus), niste torsoane, telefon, camera foto si video, farduri (dar nu m-au lasat sa le folosesc) si niste reviste.

Cat despre atmosfera si conditiile de la EC, nu pot decat sa iti spun ca eu sunt f multumita. M-au chemat marti la 7, la 10 am intrat in operatie, totul organizat ca la carte, medicii si echipa de asistente profesionisti si f calmi, calzi si prietenosi, chiar glumeti. Ajutor ai la tot pasul, un simplu apasat de buton si vine asistenta. De regula sunt dragute si rabdatoare, te invata sa alaptezi, sa pozitionezi copilul, te ajuta sa te ridici sa te misti (daca nu poti), calmante iti introduc la orice ora pt ca sa nu te chinuiesti.

Medicul faca zilnic vizita (obstreticianul, anestezistul si neo-natologul). Toaleta ti se face in fiecare zi (plaga plus zona intima). Copiii sunt vazuti la fel zilnic de neonatolog si apoi vine sa iti spuna cum e copilul tau.

Copilul poate sta cu tine in camera sau la nursery. Seara eu am dus-o pt ca sa fie vegheata de asistenta pt ca eu eram f sedata, uneori nici nu ma puteam misca.

In concluzie, asa cum mi-a spus si mie Alina, o sa te simti ca acasa, fara stres.

Aproape am terminat de scris povestea nasterii scumpetei mele, insa o sa o pun pe mailul comun, ca sa o impartasesc doar cu voi.

Pupici.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

DOAMNE LISAAAAAAAA .... CAT DE REPEDE AI AJUNS ACASA .... FELICITARI .... NOI CARE NU AM NASCUT INCA ASTEPTAM VESTI MULTEEEEEEE

FETELE eu beau cafea in fiecare zi ... va fi greu cand ma voi apuca de alaptat caci atunci voi lua pauza .... bebe a mea misca la fel de putin da am inceput sa o simt noaptea ... si cred ca de aia doarme ziua .... in rest o seara de somn bun .... o seara de somn greoi cu greturi la greu ...

irinac sper ca azi esti mai bineeeeeeee

38+ANTONIA IOANA
AMR 2 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

cami - nu trebuie sa faci pauza de cafea in alaptat. poti bea o ceasca de cafea normala dupa alaptatul de dimineata.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa bine ai venit acasa, asteptam pozici

Alina, m-ai innebunit cu Sabina, este superba, si cu coronita pe cap....

Sa va pove ce am visat eu toata noaptea. Am visat ca am nascut un bebe SUPERB, tin sa mentionez ca Alina1976 era cu mine la clinica, ma sustinea . Intre timp am visat ca a nascut si Cami. Baietelulmeu era ata de frumos si atat de cuminte, am stat cu el n brate tot visul. Deja din a doua zi de viata el imi spunea "mama" . Nu pot sa ma mai gandesc la altceva tot la fetisoara aia imi vine sa ma gandesc.

Mentionez ca aseara am avut niste intepaturi in .....dansa cam dese si de vreo 10 ori la rand....dar presupun ca contractiile le simti jos pe la ovare nu in...dansa...

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput