Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(127)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:
Hai sa va fac putin sa radeti:
"Organu sexual masculin a cerut o marire de salariu pt. urmatoareleucreaza la mare adancime,lucreaza numai cu capul in jos,intrun mediu cu umiditate ridicata,nu are aer conditzionat,temperatura foarte ridicata,locul de munca ii poate cauza oricand boli profesionale.CEREREA A FOST RESPINSA PT. URMATOARELE MOTIVE:-nu are studii,nu poate lucra 4 ore neintrerupt,nu raspunde prompt la toate solicitarile,nu face curatenie la locul demunca,cateodata mai adoarme la locul de munca,nu este fidel locului de munca............("
38+ Vlad Mihai
AMR 2 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cami_antonia spune:
irinac .... eu inteleg ca ai vazut in cariera ta de pana acum multe cazuri urate ... dar nu te mai gandi la ele .... ai incredere in Dumnezeu ... cand iti vin astfel de lucruri in cap spune o rugaciune si roaga-l pe Cel de Sus sa te ajute si bebe sa fie sanatos ... eu sunt convinsa ca va trece si aceasta perioada mai pesimista ..... multi
bebelusi da nici tu nu ai nici un simptom de venire a vremii????? ca azi si la mine pauza ... nimic .... am stat si mai linistita ca pana acum ca a fost sarbatoare .... mi s-au desumflat putin si gleznele ....
rein astept si de la tine amanunte despre giulesti ... am vb si cu carmen ... cand ai timp poate imi scrii un PM ... bine ai revenit
38+ANTONIA IOANA
AMR 2 SAPT
Camelia
cami_antonia spune:
anuc ce fericire pe tine .... felicitariiiiiii .... sa fiti sanatosi si papaciosi ... asteptam povestea nasterii blondutului .... si sotul meu a fost mic blond si acum e brunet ... asa ca ... stai linistita .... doar sa nu aiba gene de la altcineva din familie .... chiar ne-ai parasit .... hmmmm ...
lasa draga bebelusi ca ne vine si noua vremea ... sa mai avem rabdare ....
38+ANTONIA IOANA
AMR 2 SAPT
Camelia
crysyana spune:
Alina sa-ti traiasca comoara !!! e o dulceata de fetita ...sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii
as vrea sa scriu mai mult dar nu ma lasa bebe ... e asa agitat, cred ca joaca fotbal in burtica ...maine va povestesc cum a fost azi la control: important e ca e bine, are 3 kg si se pare ca ii place acolo in burtica
si sunt fericita ca mi s-au mai desumflat gleznele
pupici si felicitari noilor mamici si bafta celor care urmeaza
crysyana 37+ Andrei Valentin
lisa79 spune:
am sosit acasa.ce bine e!
am cea mai mortala ciufulita...are un par. suntem bine,maine am sa pun niste poze si povestea daca am timp. de cand am plecat am dormit tare putin,dar nu conteaza. totul a trecut.
pt toate fetele sa isi tine minunile cat de rapede in brate!
40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
anca_ spune:
Bine ai venit acasa Lisa! Recuperare usoara!
Te ateptam cu poze!!
Alina1976, La multi ani Sabinei! F frumoase pozele de la petrecere!!
iuliacris spune:
Bine ai venit acasa, Lisa!!! Si multe felicitari, sa-ti aduca multe bucurii ciufulita si sa fie cumintica tare! Abia astept sa vad pozici... Si tie refacere rapida sa ne poti tine la curent. Parca nici nu-mi vine sa cred ca ai nascut...
Felicitari si tie, Anuc! Repede te-ai miscat! Asteptam sa-l vedem pe blondutz!
POZE
Iulia 36+ Carla Maria
anca_ spune:
Noi am fost azi la prima vizita la pediatru. Bebe a depasit greutatea de la nastere cu aproape 200g, a mai crescut putin, acum are 53cm, in restul totul bine. Si vestile si mai bune sunt ca azi noapte s-a trezit doar o data sa manance, de la 3-4, in rest a dormit de la 10:30 la 7:30. Super bebe! Daca nu as fi vazut ca i-a in greutate mi-as fi facut probleme cu dormitul...ce-i drept si cand mananca sta f mult la san, mananca aproape 1 ora.
Tutu85 spune:
Multumesc pentru raspuns, Miere!
Wow! Lisa, ce repede ai venit acasa mami!Recuperare rapida si mult laptic pentru Ana!
Au mai ramas 2 saptamani pana la marea intalnire!
veronica75 spune:
Anuc - felicitari sa iti creasca mare si voinic bb Filip
Alina -
bebelusi - bunaaa
Crysyana, Anca - bvoo, ma bucur ca totul e bine la voi acolo
Lisa- bine ai venit acasa abia astept amanuntele...
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 2 zile
BB e pe drum