Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Schimbul II ce faceti???? Pai se poate??? Ma uit la Eurovizion si in pauze incerc sa vad ce fac fetele mele si ce vad....fetele mele nu au nimic de spus.

Trezirea

38+ Vlad Mihai

AMR 2 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

felicitari proaspetelor mamici

eu cred ca o iau pe urmele celor intarziate, avem 39+1 zi dar nici gand de semne. Doctorul a zis ca 99.9% nu sunt sanse saptamana asta ca am colul lung, gros si inchis. Asa ca rabdare, rabdare, rabdare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Daiopri multa sanatate tie si motanului, aveti grija de voi!

Eu ma destrabalez in seara asta, ies la dinner cu fetele si apoi, poate intr-un club, lasam cupilul cu tatal, sper sa faca fata!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Miere, distractie faina sa ai! Pot sa te intreb cum va descurcati cu papica lui Aidan? Ca bebe mic al meu vrea sa pape cand la 2 ore, cand la 3... noaptea mai rar (maxicum la 4 ore)... eu nu am indraznit inca sa "ies" pentru mai mult de 2 ore/2 ore si un pic.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELOR

am venit de la petrecere si merg la ... somn usor tuturor si spor l;a scris celor din schimbul II ...

lisa si finuta mea are zilele astea furia laptelui .... te-as ruga daca afli ceva sa imi spui si mie sa ii comunic ca si ea se plange de durere mare de sani ...

daiopri tu ce sapt esti??? cred ca toate suntem nerabdatoare mai ales cand vedem puiuti attat de frumusei si cumintei ....

azi bebelina mea a fost f agitata ... cand de obicei stiti ca nu prea misca .... de am crezut ca provoaca ceva ...cand colo nica ... acu doarme linistita ...

eli frumos bebe ... sa iti traiasca ...

38+ANTONIA IOANA

AMR 2 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mai fetelor... o sa radeti de mine da' stiti ce fac eu la ora asta? Bebe doarme si eu ma uit la filmul Troy si ... Sabii, scene de lupta cu sabii, "armour", Eric Bana si Brad Pitt Se distreaza barbatu-meu de mine (asta cand facem pauza in comentatul strategiilor de lupta ale troienilor). Muulta minte mai avem... da' macar sunt linistita ca venirea lui bebe nu ne-a schimbat complet. Tot noi suntem

Cami... leac babesc da' cica ar functiona: foile de varza "indesate" in sutien cica ajuta sa scapi de durerile "furiei laptelui". Si in plus, comprese calde, masajul la dus, mulsul. Cel mai bine ar fi totusi sa intrebe un medic, in caz ca "a dat" in mastita e nevoie de tratament medical. Sanatate multa finutei tale

Edit: Ira, taare dulcica e Eliza ta

Dark Bendis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Poze noi pe mailul comun de la baitza cu Eliza meaaa!! poate apuc sa citesc din urma, daca nu maine.

...sa nu uit: vineri se anuntza mama in vizita, vine tocmai de la Piatra-Neamt, asta-mi mai lipsea, sa stau cu emotzii 5 ore juma' sa nu raceasca, etc. Io i-am zis sa stea potolita pana se mai incalzeste putin si sa nu bata drumurile acuma, iarna, da' parca poti sa te-ntzelegi cu ea?? nu, k i s-a nazarit ei dintr-o data k poate moare si nu a vazut-o pe Eliza, ufff...in fine, fireste k ma bucur sa o vad, insa emotii tot am, ce sa mai zic...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

la noi nu se intampla nimic deosebit. bb mananca si doarme dusa. doarme lejer 2-3 ore se pare. am inteles ca trebuie sa profit de perioada asta ca nu o sa tina mult.
voi ii faceti pe bb sarmaluta? eu daca o las cu manutele pe afara da haotic din ele,e normal??

pt fetele care trebuie sa nasca
pentru surprize

eu va invidiez ca iesiti,eu din cauza taieturii de abia ma misc si am la gazeee, pasu' si ...cica asa e bine!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DarkBendis

Cami... leac babesc da' cica ar functiona: foile de varza "indesate" in sutien cica ajuta sa scapi de durerile "furiei laptelui". Si in plus, comprese calde, masajul la dus, mulsul. Cel mai bine ar fi totusi sa intrebe un medic, in caz ca "a dat" in mastita e nevoie de tratament medical. Sanatate multa finutei tale

Edit: Ira, taare dulcica e Eliza ta

Dark Bendis

Dark, sar'na de compliment! mrrrrrr, cand "aud" tork de placere k pisica!

Foaia de varza - mai exact foaie zdrobita cu sucitoru' sau cu sticla. Intr-adevar, si la mama am vazutdupa ce l-a nascut pe fratele meu.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Fetelor, revin cu ce mi s-a pupazat aseara: voi cum il veti obisnui pe bebe cu propriul lui nume??

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput