Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
aris26 spune:
essea - poate ca e asa. dar unu la mana: trebuie sa ne gandim ca ea mai are de stat in acel spital inca cel putin o luna-doua. nu vreau sa zic mai mult. intelegeti voi mai bine. si doi la mana; trebuie sa ne gandim ca sunt f multe fete la prima sarcina si/sau f tinere, si/sau sarcini cu probleme; si/sau amintiri groaznice trebuie protejate intr-un fel.
trebuie sa gasim calea de mijloc, sa incercam sa fim echilibrate.
toate suntem afectate si indurerate si ne dorim sa stim cuvintele care ar putea sa o ajute in aceste clipe, dar ele nu exista.
prin mesajul ei, monica a dat dovada de multa maturitata, altruism si un caracter deosebit. eu incerc sa ii respect dorintza. fiecare dintre noi stie ce e in sufletul nostru.
sper sa nu fiu inteleasa greshit.
32+
poze
AMR 8 saptamani
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Eseea, ai dreptate, vad ca nu e primul subiect unde ne gasim pe aceeasi lungime de unda. Insa, din experienta mea trista (si din pacate zici ca si tu ai avut destule) am invatat ca oamenilor nu le place sa vada realitatea din jurul lor atunci cand e dureroasa. Incearca sa o ignore ca sa nu-i afecteze. Eu nu ii condamn, poate face parte din instinctul de autoaparare. Stiu sigur ca as fi putut sa o ajut pe Ayla dar nici nu vreau sa tai entuziasmul celor care nu au trecut si nu inteleg aceasta durere de a-ti pierde copilul si prefera sa ocoleasca subiectul fortandu-se sa vorbeasca despre lucruri obisnuite, vesele, decat sa se gandeasca la realitate, la durerea celui de alaturi. Ma iertati daca am spus lucruri care s-ar putea sa supere pe cineva. Maya 33+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
Maya 33+
Eseea
Din pacate si eu am pierdur o sarcina prima apoi imediat a venit Bodo acum sa dea DD sa vina sanatos Edy si aveti dreptate.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maya25 spune:
citat din mesajul lui Eseea Ayla cu siguranta a cerut ceea ce a cerut ca sa nu se monopolizeze subiectul cu durerea ei, sa nu se descurajeze celelalte fete dar chiar nu cred ca o deranjeaza ceea ce se scrie aici. Ba, din contra, ar durea-o cred daca s-ar trece cu usurinta peste. Aproape la toate odiseele au fost tragedii si e normal sa discutam despre asta, sa aratam compasiune. Despre ce ati vrea sa discutam, despre carnati si caltabosi, evitand subiectul ca si cum nu ar fi existat? Este normal sa-i fim alaturi la subiectul ACESTA, unde ea scria, unde isi facuse prietene. Eu sunt sigura de asta, doar ca ea ar vrea sa nu ne afecteze prea tare. Normal ca nu se poate, ne afecteaza pe toate, pt ca toate suntem insarcinate si ne facem griji pt copilasii nostri. sper ca nu v-a suparat mesajul meu dar lucrurile nespuse duc la faptul ca fiecare fata se va inchide, isi va sterge mesajele, va corecta tot timpul ce a scris, etc... numai bine Mami de fetita si de baietel 32+ |
Eu nu o cunosc pe Ayla decat de pe forum insa pe mine cu siguranta m-ar fi durut ca aceasta durere sa treaca aproape neobservata...
Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui aris26 fiecare dintre noi stie ce e in sufletul nostru. sper sa nu fiu inteleasa greshit. 32+ AMR 8 saptamani |
Asta asa-i
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
shasa spune:
citat din mesajul lui Eseea Ce mesaj controversat Maya? Eu am citit tot ce ai scris si nu mi se pare nimic insensibil. Dintre toate, cred ca tu esti cea mai afectata, pt tine e o retraire a tot ceea ce s-a intamplat. Si eu am sarcini pierdute dar sunt sigura ca durerea voastra e infinit mai mareeeee. Haideti nu va ascundeti acum sa spuneti ceea ce simtiti, ar fi mare pacat ca de aia scrieti aici si nu la ...alte subiecte. Ayla cu siguranta a cerut ceea ce a cerut ca sa nu se monopolizeze subiectul cu durerea ei, sa nu se descurajeze celelalte fete dar chiar nu cred ca o deranjeaza ceea ce se scrie aici. Ba, din contra, ar durea-o cred daca s-ar trece cu usurinta peste. Aproape la toate odiseele au fost tragedii si e normal sa discutam despre asta, sa aratam compasiune. Despre ce ati vrea sa discutam, despre carnati si caltabosi, evitand subiectul ca si cum nu ar fi existat? Este normal sa-i fim alaturi la subiectul ACESTA, unde ea scria, unde isi facuse prietene. Eu sunt sigura de asta, doar ca ea ar vrea sa nu ne afecteze prea tare. Normal ca nu se poate, ne afecteaza pe toate, pt ca toate suntem insarcinate si ne facem griji pt copilasii nostri. sper ca nu v-a suparat mesajul meu dar lucrurile nespuse duc la faptul ca fiecare fata se va inchide, isi va sterge mesajele, va corecta tot timpul ce a scris, etc... numai bine Mami de fetita si de baietel 32+ |
ESEEA, subscriu la cele spuse de tine. Si eu aseara am spus exact acelasi lucru. Am fost impreuna de la inceput, vom fi impreuna si atunci cand este greu!
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+
Eseea spune:
fetelor, exact asta am spus si eu, sa gasim calea de mijloc. Adica sa nu ignoram total tragedia, ca nu ne va ajuta la nimic. Pt Ayla sunt f importante cuvintele noastre, chiar daca, poate si ea, in momentele astea, ar crede ca ignorarea din partea noastra o ajuta.
ea trebuie sa-si traiasca durerea, sa o spuna, sa citeasca desprea ea.......va spun toate astea pt ca citesc frecvent la "durerea unei pierderi de sarcini", la mamici de ingerasi, la ajutor umanitar, pe site-ul Biancai Brad.
normal ca tb sa discutam si despre ale noastre dar nu tb ignorata problema Aylei. Voi cum v-ati simti, doamne fereste, daca toata lumea ar ignora cele intamplate si ar trece mai departe????? Asta e cosmarul oricarei mame, veti simti si voi dupa ce o sa nasteti lucrul asta. Mie ieri mi s-a taiat respiratia numai inchipuindu-mi-o pe Lara mea sau pe bb mic din burtica............pur si simplu nu mai puteam respira, mi-au dat lacrimile instantaneu si am stiut ca in clipa aia viata mea va lua sfarsit. O sa vedeti ca o sa va ingrijorati de n-o sa dormiti noaptea la orice raceala cat de mica .......
si cred ca Maya , pt care am poate o afinitate deosebita, desi nu o stiu decat de pe forum, o poate ajuta pe Ayla..........pe mine ma ajuta enorm dupa sarcinile pierdute sa citesc experientele altor fete, ceea ce simt ele, etc....
ganditi-va numai cat va ajuta cand puneti o intrebare despre : simtiti contractii? simtiti dureri? va doare capul? etc...si vedeti ca celelalte va confirma : " da, si noi simtim la fel, stai linistita, e ok !" Nu va simtiti mai bine cand vedeti ca alte persoane va inteleg, simt asemanator cu voi? Sau chiar daca nu simt, va adreseaza o incurajare, o vorba buna?
gata, cu asta am incheiat, sa gasim calea de mijloc.
Mami de fetita si de baietel 32+
Dodo-pui spune:
Eseea,Maya,Shasa sunt de acord cu voi da o cale de mijloc
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
shasa spune:
ARIS ai si tu dreptatea ta. Privind din toate unghiurile, amandoua variantele sunt adevarate. Bine ar fi sa putem sa nu vorbim, bine ar fi pt. unele dintre noi sa pomenim despre asta.Oricum......pana la urma nu rezista nimeni sa nu vorbesca despre aceasta tragedie... sub o forma sau alta.
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Codrin - 30+
dyana27 spune:
salut fetele
m-am adunat foarte greu sa scriu astazi dupa vestile aflate. ii respect intru totul hotararea monicai- si eu probabil as face la fel.
legat de durerile pe care le simtiti- am si eu cate o durere, uneori cate o contractie razleata, noaptea intr-adevar cand schimb pozitia mai intind unele chestii prin burtica si ma taie cate o durereeee
. important e ca imediat cum simtiti durerea sa luati o pozitie cat mai comoda pana trece.
of, cand va aud cum faceti camerele bebeilor ma stresez- noi inca suntem cu apartamentul in vanzare, tot mai sper sa-l schimb, sa trec la 3 camere si nu-mi vine sa fac nimic acum, ca sa le abandonez intr-o luna. oricum am vazut o gramada de decoratiuni care se aplica pe perete cu benzi dublu-adezive, deci.... o sa uit de pictat si recurg la ele cand o sa fie cazul.
ooofff, e greu sa mentinem o atmosfera optimista, dar hai sa incercam, de dragul Luanei si a parintilor.
diana 29+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Monnvas spune:
Neata!
Pana una-alta este odiseea noastra a tuturor si cred ca, in limitele bunului simtz (care au fost mereu respectate aici), fiecare sa scrie aici ce ii trece prin cap si prin suflet. Si daca suntem sincere si simtim si noi o parte din ce simte Monica, e firesc sa o "varsam" aici. Nu cred ca se supara nimeni pentru asta, chiar daca suntem si un pic sensibile nu inseamna ca nu putem suporta si noi o picatura de durere, plus ca, vedeti, nu este singurul subiect, deja s-au mai pus alte intrebari si o sa se mai puna. Suntem multe cu multe ganduri si intrebari si nu cred ca exista subiecte "off topic" aici.
De-aia va intreb si eu. Stiu ca ati mai discutat despre incompatibilitati de grupa si RH. Din cate am inteles, daca io am RH pozitiv, indiferent de RH-ul sotzului ar trebui sa fie OK. Eu am 0+ iar al meu sotz stie din amintiri ca are tot 0, dar nu stie de care si inca nu a catadicsit sa se intzepe (fricosi rau barbatii astia). Daca incompatibilitate de grupa nu o sa avem, ca 'stem la fel, cu RH mai poate fi vreo problema? ( pentru DENISA, ca de obicei ea ne ajuta cu lamuriri).
Aaaa aseara mi-a venit si mie cutia cu kit-ul de recoltare de celule stem.
Monica Elefantica 35+ CRI
CASA LU' BEBE