LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (181)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Roxi, lasa bine ca mancat si atata si ca i-a facut bine.

Nu mai stiu cine zicea ca are mop cu aburi de la quelle, asta era?
http://www.quelle.ro/ro/q4r/weisseware/elektrokleingerte/staubsaugerampzubehr//m-110984/index.html , chiar curata si canapelele? ca mi-e tare mi-ar trebui asa ceva.

Edit, am incercat sa pun link-ul din nou, ca nu mergea.Sper ca acum e bine.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

STOOOOOOOOP, opriti-va fetelor din scris putin ca pana termin de citit ,vad alt capitol nou .daca asa tastarnita aveti aici, va dati seama daca va baga cineva intr-o camera pe toate ?

am citit din doi in doi serios dar avem program de joaca non stop, somn mai putin ,asa ca va inchipuiti.tare s-a rasfatat de cand a fost bolnavior

ma duc sa termin de citit ca nici nu mai stiu ce si cui aveam ceva de spus

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

sa nu uit. Ati mai gasit pe la vreo farmacie in bucuresti Infanrix pt un an ? am cautat disperata dar nu gasesc. ce fac? ii fac pentaxim?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vreau sa ii spun ceva Ramonei, putin off-topic, si o rog sa nu se supere, dar asta e parerea mea.

Zici de spaga pt. a te titulariza.
Nu stiu, poate o fi altfel la voi in judet, dar eu m-am titularizat de 2 ORI fara a avea nici o pila, nimic, si fara nici o spaga.
Si asta in 2 judete diferite.
Prima data in jud. Covasna, la mine acasa, apoi aici in Bistrita-Nasaud (am plecat un an pt. a lucra in sectorul privat, apoi l-am facut pe Markus si am decis sa ma intorc sa fac ceea ce-mi place cu adevarat).
Ca o mica paranteza, nu pt. a ma lauda, ci pt. a lamuri ca SE POATE fara spaga, interventii etc: de fiecare data am luat peste 9, prima nota pe judet la engleza).

Oricum, nu inteleg cui ar trebui sa dai spaga, din moment ce lucrarile se corecteaza intr-un centru universitar (Cluj, banuiesc, si la voi)? Doar nu dai spaga la prof. univ. de la Cluj?

Spun treaba asta pt. eu una m-am plictisit sa aud de atata coruptie si spagi in invatamant, toti ne fac troaca de porci si ne denigreaza cum prind ocazia, iar eu NU AM DAT si NU AM LUAT spaga in viata mea, m-am titularizat de 2 ori pe INVATAT (o data cu copil de 1 an si 5 luni langa mine).
Deci SE POATE.

Fetelor, ma iertati, dar nu mai vreau sa fiu bagata in aceasta oala de 'coruptie'....
Da spaga cine nu vrea sa invete, sa obtina ceva cinstit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Vreau sa ii spun ceva Ramonei, putin off-topic, si o rog sa nu se supere, dar asta e parerea mea.

Zici de spaga pt. a te titulariza.
Nu stiu, poate o fi altfel la voi in judet, dar eu m-am titularizat de 2 ORI fara a avea nici o pila, nimic, si fara nici o spaga.
Si asta in 2 judete diferite.
Prima data in jud. Covasna, la mine acasa, apoi aici in Bistrita-Nasaud (am plecat un an pt. a lucra in sectorul privat, apoi l-am facut pe Markus si am decis sa ma intorc sa fac ceea ce-mi place cu adevarat).
Ca o mica paranteza, nu pt. a ma lauda, ci pt. a lamuri ca SE POATE fara spaga, interventii etc: de fiecare data am luat peste 9, prima nota pe judet la engleza).

Oricum, nu inteleg cui ar trebui sa dai spaga, din moment ce lucrarile se corecteaza intr-un centru universitar (Cluj, banuiesc, si la voi)? Doar nu dai spaga la prof. univ. de la Cluj?

Spun treaba asta pt. eu una m-am plictisit sa aud de atata coruptie si spagi in invatamant, toti ne fac troaca de porci si ne denigreaza cum prind ocazia, iar eu NU AM DAT si NU AM LUAT spaga in viata mea, m-am titularizat de 2 ori pe INVATAT (o data cu copil de 1 an si 5 luni langa mine).
Deci SE POATE.

Fetelor, ma iertati, dar nu mai vreau sa fiu bagata in aceasta oala de 'coruptie'....
Da spaga cine nu vrea sa invete, sa obtina ceva cinstit.

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Nu ma supar, stiu nici mie nu-mi place ca sa fiu bagata in oala cu coruptie, da asa e, la noi cel putin.
Nu vb de cazul meu, pt ca eu am dat doar de 2 ori examen si habar nu aveam cu ce se mananca titularizarea, adica cum se obtine de fapt.Nu orice post titularizabil se ia pe spaga, doar cele bune, din oras sau din imprejurimile apropiate.
Mi-e nu mi-a venit sa cred asa ceva pana nu am auzit de la alte colege.
Habar nu am la cine trebuie dat "ceva", stiu doar ca asa se practica si asta nu numai la noi.
Si eu nu am de cand sa fac asa ceva.Daca o sa iau nota buna si nu mi se da post, am plecat.
Cunosc si eu cazuri cand au avut note de 9, 9 si ceva si nu au primit decat post de suplinitor.Erau foste colege de ale mele.

Si ma mai deranjeaza cateva chestii pe care daca vrei le putem discuta pe PM sa nu fim off topic aici.

RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

fetelor

scuze ca scriu mai rarut...dar din 16 februarie stau din nou caasa si sper sa fiu mai activa, intrucat imi sunteti tare dragi cu clopoteii vostri cu tot .

acum am sa va impartasesc si eu o mare bucurie: Matei astazi a facut 2-3 pasi singurel, dar asa deodata. Nici nu ne venea sa credem, eram toti in jurul lui in sufragerie. Frumos a fost ca astazi ne-am luat liber sa mergem la eco pentru samburelul din burtica (care este bine merci), asa ca noi l-am vazut in premiera

de abia astept sa vina primavara sa iesim la plimbare...m-am saturat de ploaie

pupici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 7+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

ven - sunt de acord cu tine!

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

ven - sunt de acord cu tine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

fetelor

scuze ca scriu mai rarut...dar din 16 februarie stau din nou caasa si sper sa fiu mai activa, intrucat imi sunteti tare dragi cu clopoteii vostri cu tot .

acum am sa va impartasesc si eu o mare bucurie: Matei astazi a facut 2-3 pasi singurel, dar asa deodata. Nici nu ne venea sa credem, eram toti in jurul lui in sufragerie. Frumos a fost ca astazi ne-am luat liber sa mergem la eco pentru samburelul din burtica (care este bine merci), asa ca noi l-am vazut in premiera

de abia astept sa vina primavara sa iesim la plimbare...m-am saturat de ploaie

pupici

Felicitari Matei,

RAZVANICI LA 1 AN
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Ereena, cred ca au adus din nou Infanrix in foarte multe locuri, cam de vreo saptamana. Eu inca n-am cumparat pentru ca il facem abia pe 9 feb. sper sa nu dispara iar. Ieri de ex. aveau sigur la Helpnet pe Titulescu, la parterul America House cred ca se cheama cladirea.Felicitari, miha74 pentru primii pasi!Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput