Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MAMA LU' EVA - nu mai fi ingrijorata, si eu m-am gandit la asta, duceam spre paranoia, am vb cu dr noastra si cu fina-mea(am mai zis eu de ea), asta avem , asta mancam; acum nu ne apucam sa dam toate prostiile , turcismele de pe tarabe; ele mi-au zis ca noi am fost mult mai afectati de toate chimicalele si e-urile, pt ca noi cand am fost mici nu prea erau astea pe piata; acum corpul lor e obisnuit asa, de la inceput, cica nu ar fi asa nociv...eu am zis cu limbajul de lemn...ca nu mai stiu cum mi-au explicat madamele....deci, la sarmale de porc cu afumatura cu ei!...sa-i vedem cat rezista!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna, fetelor!

N-am mai intrat de multdin cauza de terorista mica....am vazut ca ati intrebat de mineBB, Andra, Ellis

Dati-mi si mie nite sfaturi...ca nu mai pot!!!!
Fi-mea e in greva foamei...si asa nu manca ea prea mult, acum nu mai vrea deloc deloc.
Am incercat sa o intarc dar n-am reusit...plange cu suspine si n-o linistesc cu nimic, decat cu tzatza.
Nu doarme bine, ziua putin cam o ora, azi a dormit 1/2 ora, noaptea se trezeste la o ora sau doua sa suga, eu sunt cheauna la propriu, iar noaptea sunt nervoasa, iritata, ma mananca si ma doare tot corpul si imi amortec toate...simt ca nu mai pot!

I-am dat 10 zile calciu si fier, acum continui cu fierul si ii dau multisanostol de doua zile. Tot de atunci nu mai mananca....sa fie de la vitamine? sa fie de la dinti? ca i-a spart un incisiv jos??

Nici dr. nu tie ce sa imi mai dea ca sa manance asta mica.
Iar azi dupa amiaza si in weekend am un cur care ma va tine plecata....o sa stea cu sotul...nici nu-mi imaginez ce va fi!

Scuzati-ma ca nu va raspund si la ce ati mai discutat voi, si doar ma plang, dar sunt intr-o stare dezastruoasa si moral s fizic!

Va pup pe toate si daca aveti vreun sfat va rog sa postati...

BB...mult succes la operatie, iti tin pumnii sa iasa totul foarte bine!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Adra pentru putin! Cu intarcatul revin cum am ceva mai mult timp.
Imi pare rau ca aveti acum voi vreme asa urata, noi am avut pana acum cateva zile: ploaie, ceata, ploaie, ceata, mocirla... SI eu dadusem in cel mai serios mod in depresie, mai ales ca eu sunt la fel singura cu copiii si seara, nu doar ziua - doar cand are al meu liber nu :(
Acum avem zapada, muuuulta, sa vedem cat ne va tine!

http://picasaweb.google.at/adinasv/Januar2009?authkey=D_QYaZaTC2I#5296703820243729490

Ellis, asa este, cele de la tarani sunt de obicei tot stropite. Si aici la piata cand am intrebat taranii daca-s bio au zis ca nu.
Insa la noi, fructele declarate bio (magazine) sunt 100% bio, si avem si norocul ca asa le-a venit "moda" - intoarcerea la natura, sunt cautate si deci tot mai usor de gasit, la toate supermarketurile normale au si ceva bio.

Probabil ca dr respectiva a zis de grija la radacinoase, pentru ca ele au de obicei mai multe chimicale in ele, tragand in pamant tot ce gasesc - si bune, si rele... Si cu nitratii e de grija. In sfarsit, nu stiu sa explic mai bine, dar asa am citit si eu. Eu folosesc in marea majoritate bio, dar nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Adica pui un plasture pe mana si nu mai faci copii?Miroase urat?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

BEBE 2

ti nu-ti trebuie inel... ce curioasa esti...ti-am vazut burtanul

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Adina, tot am vrut sa zic, da uitasem...deh, batranetile, maica... ai niste copii superbi, sa-ti traiasca...ce frumos stau ei pe saniuta, in zapada...si ce bujorei au...pui, pui...

ce fain e la voi cu atata zapada...mi-ar placea si mie niste zapada, macar putin, ca n-am vazut anu' asta...nu-mi trimiti si pe la Cluj???

si da, dr. zicea in primul rand de morcov si sfecla, deoarece cresc in pamant si isi iau substantele de acolo...cum ziceai si tu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN IANUARIE 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Andreea, multumesc! Pai va trimit cu placere zapada. Dar nici la noi nu a fost pana acum si mi-era asa dooor!

Eu suc de fructe oricum nu fac decat ra, sa zic intr-o duminica dimineata, ca si pentru noi. Eu stiam ca apa-i sfanta si in rest sa manance fructele in natura, cum sunt ele. sau ca piure, cu tot cu fruct in ele, da rnu doar sucul. ]:)]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ggaby spune:

Buna ziua fetelor! Ma bucur ca reusesc sa tin pasul cu voi si sa mai citesc cate ceva,chiar daca nu postez prea mult.
creem din cate imi amintesc eu, ai avut mai mereu prbl cu micuta ta cu alimentatia...nu stiu ce sfat sa iti dau pt ca nici david al meu nu e un mare mancacios dar din cate mi-a explicat pediatra mea,iti pot spune ca un copil nu se lasa mort de foame,nu te mai stresa prea mult fii sigura ca atunci cand ii va fi foame se va face inteleasa intr-un mod sau altul...Crede-ma toti copii sunt diferiti dar trec cam prin acelesi etape si tu trebuie sa faci exact dupa cerintele ei(mai mult sau mai putin) un lucru e cert: ai rabdare ca va veni acel moment cand ii va fi foame.Te pupic si mult curaj!
Intrebare: CINEVA DINTRE VOI MI-A PUS SI MIE POZELE IN ALBUM? Cred ca am exasperat pe toata lumea cu pozele mele....scuzati daca o fi asa!
va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ellis, nu contrazic eu un doctor, dar uite ce m-a ingrozit pe mine. Bineintels ca n-am de unde sa cumpar fructe si legume ok, acuma, iarna, dar incerc sa fac si eu tot posibilul. Vara luam de la tatal meu, care ingrasa gradina cu balegar, nu stropeste pomii, rosiile, etc. Mai am cateva pungute in congelator, puse special pt Eva dar fructe proaspete, curate n-am de unde sa scot

Cati, cate kilograme are Maria? Si eu sunt tentata sa o privesc pe Eva ca fiind un copil dificil care nu mananca asa cum mi-as dori eu. Despre intarcat nu am sfaturi, la subiectul asta sunt in ceata, dupa parerea mea intarcatul ar trebui sa se produca treptat, scoase intai supturile de peste zi, una cate una si apoi cele de noapte. Sau invers? Hmm, chiar nu stiu!! E posibil sa fi fost dintisorul cu pricina de vina, sa nu o lase sa doarma, ai incercat nurofen inainte de culcare, macar doua seri? La noi mai functioneaza si Dentinoxul, Calgelul nu.

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

n-am timp, dar va pun niste pozici cu noi ....
http://community.webshots.com/album/569852008sbfHBb

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Adina, de basm peisajele din fotografii, iar copii sunt niste scumpi asa imbujorati si fericiti

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput