Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
ailei..MIha...deci..ia tratatele de psihologia copilului la recapitulare :)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacami Adina,vezi la Femina Intim..la mine a functionat Dieta Daneza,dar trebuie sa mananci si carne (stiu ca tu mananci mai spre vegetarian, sau cel putin mai rarut carne..),este f. stricta In rest,stii tu: cat mai multe legume, fructe nu prea multe, carne cat mai slaba (pui,vita,peste) mami de Sebastian si Stefania ![]() " Life is a journey! Enjoy the trip!" |
Merci, ma voi uita. Danaza chiar n-o stou ce-i aia. Nu face nimic carne (cum ziceam, doar pui si porc nu prea mananc :) )
adinag spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi adina, am uitat am si eu o "dieta", care e fff placuta si usoara de tinut.....saptamana I :dimineta, pranz si seara ![]() ![]() ![]() ai voie sa faci si excese daca vrei... ) si saptamana II: ![]() ![]() ![]() saptamana III: ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Cum sa ma supar? Dar trebuie tinuta musai asa sau pot face doar saptamana 1 si 3, apoi iar 1 etc. pana ajung la greutatea dorita?

adinag spune:
Miha, eu zic ca faci bine. SIncer, in locul tau nu as tine asa cu dintii de ciorba aia, daca nu-i plae, asta e. ba chiar nici nu i-as mai oferi. Oricum, eu cu Jasmina am regula: nu trebuie sa manance, dar sa guste. Ii mai explic de e e bun una alta - legumele te tin sanatos, sa te poti juca etc. Dar e clar ca nu prea funtioneaza intotdeauna ![]()
Am o prietena al carui baiatrefuza orice fruct. Nu aree nici o lipsa de vitamina nimic... Lasa-l in pace, daca vrea friptura si piure, zi bine, dar sa aleaga si o leguma care-o vrea el, din care sa pape putintel.
Ah, si cu nu vreau/nu pot, cunosc!!!! Dar eu mai sunt si dura uneori, ca poate... cateodata nu fac bine, devin ironica/cinica dar asta e, sunt si eu om. Problema e ca ea devine ca mine si asta nu-mi place ![]()
Nervi de otel si tine-o tot asa!
Cu somnul seara nu mai avem decat rar probleme, dar Jasmina nu doarme la pranz de la 1,5 ani si deci este obosita seara macar pe la 22
. Dar am avut perioade pe la 3 ani cand dura si o ora sa adoarma. Singura abia acum de pe la 4,5 ani parca. Si tot mergem cu ea si stam un pic, singura nu merge nimic. Dar e ok, adica nu ma deranjeaza. Lasa ca vorbim noi cand va zice ca nu mai vrea sa-l pupi sau stiu eu ce, ca e mare ![]()
adinag spune:
noi am fost afara, de data asta in 4 /wow!!! e ceva tare rar la noi). Floris in carucior iar eu am tras-o pe Jasmina pe saniuta, a fost asa fain!!! iar acum acasa am servit o cacao fierbinte, eu cu rom
Deci Lavi, am inceput dieta cu saptamana 3, e ok? ![]()
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adinag
Cum sa ma supar? Dar trebuie tinuta musai asa sau pot face doar saptamana 1 si 3, apoi iar 1 etc. pana ajung la greutatea dorita? ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
eheeiii atunci tre' sa mergi doar pe var I, necombinata....
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
nimeni??? nimeniiii?????????yuhuuuuu
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Victo ailei..MIha...deci..ia tratatele de psihologia copilului la recapitulare :) |
Ufff...teoria e teorie,practica ne omoara,stii vorba aia.
Mi-ar face placere si mi-as dori sa aflu si pareri de mamici patite sau de mamici care cred ca vor actiona intr-un anume fel in situatia data. Cumva imi voi da (sau macar sper ca-mi voi da
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Miha, eu zic ca faci bine. SIncer, in locul tau nu as tine asa cu dintii de ciorba aia, daca nu-i plae, asta e. ba chiar nici nu i-as mai oferi. Oricum, eu cu Jasmina am regula: nu trebuie sa manance, dar sa guste. Ii mai explic de e e bun una alta - legumele te tin sanatos, sa te poti juca etc. Dar e clar ca nu prea funtioneaza intotdeauna Am o prietena al carui baiatrefuza orice fruct. Nu aree nici o lipsa de vitamina nimic... Lasa-l in pace, daca vrea friptura si piure, zi bine, dar sa aleaga si o leguma care-o vrea el, din care sa pape putintel. |
Ufff...nici eu nu mai stiu cate in luna si in stele i-am zis despre fructe si despre vitamine,despre cat de bune sunt si cum ne ajuta sa crestem mari si sanatosi...El e foarte de acord cu mine: "da mami,inteleg...da' eu nu vreau sa pap fructe.Carnita nu are vitamine?"
| Ah, si cu nu vreau/nu pot, cunosc!!!! Dar eu mai sunt si dura uneori, ca poate... cateodata nu fac bine, devin ironica/cinica dar asta e, sunt si eu om. Problema e ca ea devine ca mine si asta nu-mi place Nervi de otel si tine-o tot asa! |
Si eu sunt al naibii de dura/rea cateodata dar nu functioneaza nici asa.Adica nu-l pot scoate din ale lui nicicum. De multe ori mi-e si ciuda pe mine,ca e doar o mogaldeata de om de numai 4 ani si am pretentii de la el ca de la unul de 10
si nu fac decat,vorba ta,sa-l fac sa devina ca mine. Dar ajung la capatul rabdarilor cand vad ca nu am cu cine ma intelege. | Citat: |
| Cu somnul seara nu mai avem decat rar probleme, dar Jasmina nu doarme la pranz de la 1,5 ani si deci este obosita seara macar pe la 22 |
Chiar ma gandeam ca o ultima varianta...sa incerc sa accept aceasta "regresie" a lui,dar nu stiu daca e cea mai buna varianta.Sa-i tabacesc eu fundul (metaforic vorbind
Vorba Laviniei...am monopolizat discutia...hai sa vorbim despre bulgarasi si cu subiectul asta sa ma mut la comori de 2004.
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi adina, am uitat am si eu o "dieta", care e fff placuta si usoara de tinut.....saptamana I :dimineta, pranz si seara ![]() ![]() ![]() ai voie sa faci si excese daca vrei... ) si saptamana II: ![]() ![]() ![]() saptamana III: ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici

ai voie sa faci si excese daca vrei...
) si saptamana II: 

saptamana III: