Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna!
asaaaa
mariussimiuc....u fol unguent la fiecare schimbare...dar de cand cu coalescenta asta ...folosesc..pt. mi s-a explicat cat e de important in prevenire ca locul sa fie uns....problema e ca la bephanten Ana nu prea reactioneaza ok....si as incerca ceva mustela, klorane...daca sunt unse....nu stii nimic de astea?
am vazut pozele....doamne, cat sunt de frumosi...!
ellis...dr. se referea la faptul ca trebuie curata des si intre labii(normal ca o curatam)...nu numai asa la suprafata.. si eu stiam tot asa cum zici tu...acum...nah...ce sa mia zic...bine ca nu mai are fata nimic!
mamaaaa ....e super freza si culoarea!eu nu stiu cand ajung....sa ma retusez,
bb, eu cred ca nu o sa se sperie Yasmi....eu cred ca o va amuza si va incerca sa traga bandajul jos!
ank83....tare nasol ! mai nasol e ca nu ai ce sa faci...stai si astepti...poate da, poate nu...micutilor....desi daca fac acum , zice lumea, ca e forma mai usoara...sincer, nu stiu

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bianca eu o daupe Maria cu Penaten si este mult mai bun decat Bepanthen-ul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Lavinia,ochisorii ii pot curge si din cauza racelii...stii senzatia aia cand te inteapa in nas si-ti vine sa stranuri si nu poti si apoi incep sa-ti curga ochii...deci nu cred ca ar trebui neaparat antibiotic.Dar tu stii cel mai bine cum arata si cum evolueaza boala...Daca harcaiala e in gat si nu in piept,cel mao probabil is secretii ce nu le poate elimina si atunci cel mai indicat ar fi ceva pentru fluidizarea secretiilor.
Sa stii ca Iasmina te va iubi oricum,cu bandaj sau fara. Glasul ti-l va recunoaste,la fel mirosul sau imbratisarile.Daca ii vei spune ca acum mami are buba,sunt sigura ca va intelege.E muuuult pana vineri sa stati departe una de cealalta....

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ana a dormit ieri de la 14 pana la 18(nu stiu de la ce si cum)....bine inteles ca aseara la 23 eram inca in vizita la nasi...pe la 12 a adormit si ea....
aaa, am avut si noi o premiera ieri...a mancat Ana un ou intreg, cu spanac si a mai bagat si un night pap la borcanas....asta la ora 18, cand s-a trezit ...deci ieri a avut doar 4 mese...la 6 lapte, la 11 fructe,la 18 spanacul cu ou + borcanasul iar la 23,30 lapte cca 140 ml
azi dimineata la 11 am trezit-o eu...ca sa plece cu sotul la soacra-mea...eu am ramas acas...sa mai stau si eu cu mine.....sa fac o baie...sa mai asez lucrurile prin casa.....mancarea vine de la soacra azi asa ca nu am treaba la cap asta....
i-am dat dimineata fulgi de porumb simpli cu lapte...mama da'ce rai erauuuu....cred ca raman tot la fittness ....sau..
voi de care folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiii
amvazut copilasi frumosi de Miha, o mamica frumoasa si frezata: Ellis.

ankule eu stiam de 7 zile perioada, dar poate e folclor. Sper sa nu fie nimic.
bianca de 1 luna si noi suntem la 4 mese si papam mult mai bine. Desi Ana iar are nazuri. Ieri a mancat supa, cereale cu fructe si un desert de la Nestle aseara ....ca n-am vrut s-o culc nemancata. Azi iar a sarit peste lapte, apoi jumat de ciorba, si carnita.. piure nu si nu.

pupiccei

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

ancadragoman, merci....voi intreba la farma ...eu nu am auzit de asta!
pussi, ce e si cu copii astia...cine-i mai intelege....nici Ana mea nu mai vrea cartofi sub nici o forma(prajiti probabil i-ar manca cel mai bine), dar nici carne ...nici nu stiu ce sa mai fac, cum sa mai fac...sa manance...oricum si daca se stabilizeaza la 4 mese/zi nu-mi fac probleme...dar macar atunci sa manance si ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu is cu nervii ferfenita...
Nu stiu cum o scot la capat cu Robert...simt ca mai am putin si ajung la limita limitelor rabdarilor.
In fiecare zi la pranz e panarama in casa...cand il chem la masa incepe sa urle ca el nu mananca pentru ca-i este somn...daca il trimit la somn,nu poate dormi ca-i este foame...vine la masa,se uita in farfurie si in functie de ce gaseste acolo incepe :"nu-mi place ardeiul ca-i rosu,nu-mi place zarzavatul ca-i verde..."
Degeaba il las nemancat...degeaba il trimit sa urle in camera...degeaba...orice as incerca nu vrea si gata...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

ancadragoman, merci....voi intreba la farma ...eu nu am auzit de asta!
pussi, ce e si cu copii astia...cine-i mai intelege....nici Ana mea nu mai vrea cartofi sub nici o forma(prajiti probabil i-ar manca cel mai bine), dar nici carne ...nici nu stiu ce sa mai fac, cum sa mai fac...sa manance...oricum si daca se stabilizeaza la 4 mese/zi nu-mi fac probleme...dar macar atunci sa manance si ea....

nu stiu daca gasesti in tara ,dar stiu ca tu mai pleci si poate iti iei din afara

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANCA
LAVI - EU ZIC SA mergi la fata; iar cu antibioticul, daca tu crezi ca e necesar, da-l; mucii sunt colorati? ochisorii curg tot din cauza secretiilor din nas; incearca colargol pt nas, asta usuca secretiile;
BIANCA - eu de la nastere o spal si intre labii, ca asa a zis dr, atunci avea mult vernix si dr a zis ca macar o data pe zi sa o spal asa; pai de de asta am si vazut ce se formase acolo, ai vazut ca e greu de sesizat...; merci de complimente, mi-a facut doar radacinile si suvitele, deci culoarea o am aceeasi de mult, nu m-am tuns delo, doar m-a asezat, stiu si singura sa asez parul, am toate instrumentele, dar lenea e mare...; pt Ana - sanosan, bubchen, penaten
bubchen si penaten pe net, nu la farmacie!
PUSSI
MIHA-mi pare rau ca-i Robert asa, dar nu functioneaza dc il intrebi ce vrea sa pape?

eu azi am avut o emotie, ca am iesit cu puica la piata, am cumparat cate ceva, ea tot alerga pe langa mine si are boala pe o scara de bloc sa tot urce ea...am lasat-o de vreo 2 ori, am ajutat-o, cand sa plecam a luat-o la fuga si a cazut cu fruntea de un grilaj de curatat incaltamintea de la scara respectiva...am oincercat eu sa o apuc de mana, dar mi-a alunecat fasul...mai aveam o spaima...parca o si vedeam plina de sange...a urlat sa lesine, nu alta, are pe frunte rombul de la grilaj, e cam vinetie, nu i-a curs sange...trebuia sa merg la dr?...ca nu a vomat, nu si-a schimbat starea...dar eu am ramas socata, va zic, in secundele alea pana am intors-o, eram sigura ca sia-a spart dinti, nas...

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

se gaseste penaten, vand diverse pers pe net, e si pe baby point, iar bubchen e in romania si se face comanda de la ei;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput