Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(160)
Raspunsuri - Pagina 13
Ank83 spune:
avem un verisor care are varicela.bubitele au aparut miercuri si raul s-a jucat cu el si sambata si duminica de dinainte
.. problema nu ar fi raul ci cecilia ca eu nu am facut varicela si nu am ce anticorpi sa ii dau prin lapte 

.. Stau ca pe ghimpi acum 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis BB, exista sutiene, dar eu am ajuns la cupa E si F...si continua sa creasca, indiferent ca ma ingras sau slabesc...pana la ce varsta cresc astea? ...iar cu sport nu se face nimic...si eu imi doresc o mamoplastie...dupa bb2 Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
si eu vreauuuu ... nu imi pasa de durere... mai mari decat chinurile facerii nu sunt
Asta tot o fac... mi-a intrat prea tare in cap si mi-e rusine cand imi vad sanii in oglinda
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Vasari spune:
| citat din mesajul lui Ank83 avem un verisor care are varicela.bubitele au aparut miercuri si raul s-a jucat cu el si sambata si duminica de dinainte .. problema nu ar fi raul ci cecilia ca eu nu am facut varicela si nu am ce anticorpi sa ii dau prin lapte ![]() ![]() .. Stau ca pe ghimpi acum ![]() ![]() ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ank, si Maria a facut (e drept ca avea 7 luni atunci...), dar spre deosebire de celelalte boli ale copilariei asta are o forma foarte usoara cand esti foarte mic. La noi de exemplu au fost in total 10 bubite fara febra. Si eu stiam ca nu am facut varicela, dar acum nu stiu ce sa mai cred pt ca atunci nu am facut. Dar sigur asta era, nu altceva !
E posibil ca verisorul sa nu fi fost contagios cand s-a jucat cu Raul. Stiu ca sunt 2-3 zile inainte de eruptie. Va doresc multa sanatate !

Ellis, BB, sa va fie de bine schimbarile !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
roxxy eu in timpul sarcinii nu am avut remuscari pt bb2 deloc... chiar m-am bucurat ca sunt mult mai relaxata.... dar cand am nascut am avut remuscari fata de raul... Acum m-am obisnuit... si s-a obisnuit si el cu surioara ![]()
relaxeaza-te bb2 nu stie cata atentie i-ai dat lui bb1 in timpul sarcinii ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
alina chiar m-am gandit la voi cand am auzit ca are varicela si am citit aici pe dc de un bb care a facut la 6 sapt varicela.mamica zicea ca a facut o forma f usoara si fara complicatii
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
ellis spune:
ANK - nu ar trebui sa fie contagios cu 3 zile inainte de eruptie; DOAMNE AJUTA SA NU FI LUAT NIMIC! eu stau cu grija de ror de la copiii din parc, ca eu l-am amanat in favoarea varilrix-ului; gravitatea cazurilor difera, baiatul prietenei mele a facut la 1 an si o luna, exact inainte de a-i face vaccinul si nu i-a fost bine, febra mare, voma, era plin de bube si el si maica-sa...greu, ei m-au convins sa ii fac eu vaccinul fetei, stiind prin ce au trecut. Eu sper ca la voi nu va fi cazul, dc zici ca duminica s-au jucat.
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Vasari spune:
| citat din mesajul lui Ank83 alina chiar m-am gandit la voi cand am auzit ca are varicela si am citit aici pe dc de un bb care a facut la 6 sapt varicela.mamica zicea ca a facut o forma f usoara si fara complicatii ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Eu nici nu am simtit ca am copil bolnavior ! Doar ca nu am putut iesi din casa 2 sapt cred.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui ellis si-a facut mami freza! |
Esti mumoasa!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Cateva poze si am fugit la Nanel. ![]()
O noapte fructuoasa dragelor! ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...