Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
Hello
Am intrat scurt, sunt la ai mei. Sa va dau explicatii:
Bebe are 7,5 mm, e foarte bine lipit de mami, uterul arata perfect, ii bate inimioara bine. Am tensiune buna 12 cu 7. S-a minunat doctora. Mi s-a explicat in mod expres ca sunt un caz "foarte greu", caz patologic foarte greu. Si greu din prisma doctorului care mi-a urmarit prima sarcina... voi fi urmarita si spionata pe toate partile de mai multi doctori. Mi s-au pus 1001 de intrebari. Mi-a placut la nebunie de doctora la care am fost. Foarte meticuloasa si sarguincioasa asa, nu stiu cum sa va spun. Mai vedem pe parcurs ca ma vor urmari amandoua. SRI-ul e in spatele meu. Am impresia ca am ajuns caz de studiu in facultate ![]()
Acum m-am linistit, rasuflu usurata pana la urmatorul control ![]()
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
_giulianna_ spune:
CD tetina de la NUK este pentru lapte. Nu stiu marimea, au 3: pentru hrana subtire, pentru lapte si pentru hrana groasa.
Eu la inceput nu stiam, am crezut ca nr 1 sunt toate la fel asa ca m-am dus la raft si am inhatat una. Acasa, nu stiam de ce se ineaca Edi, cand ma uit la gaura, maaarreeee rau. Am vrut sa-i sun...sa le fac reclamatii, ca se ineaca copilul...blabla. M-am dus la Babyexpo si m-a luminat un tip de la standul lor ca de fapt sunt 3 marimi. Sincer eu n-am vazau niciodata M, L sau ce-o mai exista... ![]()
Scuze ca am raspuns acum, am fost la Carrefour, au niste reduceri fantastice la haine pt bebei.
I-am luat o gramada de body-uri de la TEX cu 2,5 Ron bucata!!!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
300 spune:
Monica, ma bucur dinn toooot sufletul pentru samburelul din burtica ta, bine fixat si cu inimioara care bate cum trebuie. Si ma mai bucur ca au asa mare grija de tine de data asta. Abia astept sa vad pozici de la ecografiile morfo, sa vad cum iti creste burtica si cum te vei bucura de fiecare miscare a puiului.
Multi
ici pe burtici ![]()
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
CD, moralista povestioara. Zau ca m-am simtit ca un sclav cand am citit-o... si un pic vinovata ca eu nu fac atatea lucruri. In sfarsit...
Cosmy, distractie placuta la aniversare.
Eva, tu la grillo cum ai copertina, se poate cobori la fel de mult ca in filmuletul acela de pe bimbomarket? Ca la mine merge decat la 2 treimi si lipseste aparatoarea aceea cu scai. O fi varianta pentru romania? In plus pe bimbomarket accesoriile gen aparatoare de ploaie sunt deja incluse... Ma rog. Mi-am varat si eu oful de vineri de la ora 9.
Cineva face scandal, cred ca vrea a n-a masa pe ziua de azi.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
iriss_04 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Scuze ca am raspuns acum, am fost la Carrefour, au niste reduceri fantastice la haine pt bebei. I-am luat o gramada de body-uri de la TEX cu 2,5 Ron bucata!!! Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi |
chiar sunt asa mari reducerile???

maine dau si eu o raita imi plac tare mult produsele tex

''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
Nocom spune:
Buna seara,
Astazi am avut o zi INGROZITOARE!!! Daria a plans de la 12 la pranz pana acum cand a adormit, cu mici pauze de masa (cate 5 min) si de somn (10-15 min)!! Nu stiu nici la ora asta ce-i cu ea, nu are febra, nu pare sa o doara burtica, urechiusele....pur si simplu HABAR N-AM!! Acum inteleg mamicile care erau terminate ca puii lor plang mult si nu stiu ce sa faca sa-i ajute...ma simt asa de proasta!!! Sper ca la noapte si maine sa fie mai bine, acum de seara parca a supt ceva mai mult fata de ce a supt azi toata ziua, sper sa fie bine....
Anyway, mesajul monicai_dicut mi-a inseninat aceasta zi tare mohorata!!! Ma bucur din suflet ca totul este bine!!! Apropos Monica, cum o cheama pe dr care iti va urmarii sarcina? Dar pe cea de astazi? Daca nu ma insel sunt de la polizu, nu? Poate e dr mea, si ar fi super, ca este BESTIALA! Te pup si te imbratisez cu drag!!

Ma duc sa-mi veghez fetita, Noapte Buna TUTUROR!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
EvaF spune:
FELICITARI, MONICA!!!!!!!!!!!!!!!
Ai vazut? Am avut dreptate cu testul...ce frumos, imi amintesc si eu emotiile pe care le simti tu acum, traite exact acum un an. Cand te aud ca vorbesti de un bebe de 8 milimetri, e asa de frumos ce se petrece acum in tine, ai un bebe ocupat tare acolo,cu evolutia, o minune

Ada, mda, cam asa e cu campaniile astea pro vaccin! Si eu am simtit de multe ca si 300 faza cu teoria conspiratiei dupa care mi-am zis ca asta este sistemul, o sa joc atat cat sa ma integrez insa unde voi avea de optat, adica o portita de scapare, optez un mare NU!
In al doilea rand, sunt perfect de acord cu tine cu citez:"Despre schimbatul scutecului eu cred ca e suficient daca le schimb cand sunt pline pt. ca e totuna pt. fundul bebelului daca sunt doar usor umede sau au ajuns la saturatie - senzatia e aceeasi." Insa eu ziceam ca ma termina mirosul acela agresiv de pipi, ca amoniacul, plus ca totusi cred ca un scutec plin de pipi si care cantareste un tona e mai agresiv pt piele decat cativa stropi care se absorb complet si nici nu mai tin pielea umeda.
Noua Huggies nu ne provoaca niciodata inundatii la spate, asta pateam cu Pampers nr3 si de atunci nu am incercat deloc Pampers, cu sau fara elastic, si am ramas pe Huggies.
Vroiam sa te intreb, ce zicei tu de Rotarix si un caz de cancer la stomac in familia ta, ma rog vorbeai de ceva si nu am inteles, neuron lauz, ai putea please sa repeti si pt o baba surda ca simt ca mi-a scapat ceva important de stiut.
300, la Brevi al nostru aparatoarea de ploaie era separat, puteam sa o cumpar dar am mai discutat amandoua si ti-am zis ca nu il bag pe fi-miu in plasticul ala, zici ca e sera, nu imi plac aparatorile de ploaie si am ales sa nu luam
Cat despre copertina, se trage in fata atat, nu am vazut sa se lase si in jos, oricum fi sigura ca sunt identice, doar ca al tau e roz si al meu e bleu, eu l-am luat tot din Romania si nu vad de ce ar fi mai smecher al meu decat al tau
. Insa eu sunt mega multumita ca este fff usor, il pot ridica cu tot cu fi-miu la o treapta ceva, ruleaza cu usurinta, se lasa fff bine la orizontala desi eu l-am pus aproape de la inceput la 1, este o alegere fff buna, plus ca la ce pret are eu zic ca isi scoate toti banii. Pt mine caruciorul este un mijloc de locomotie si atat, marturisesc ca nu am cautat sa faca si cartofi prajiti, sa schimbe copilul si sa il si imbaieze
cum mai citesc ca fac alte carucioare ![]()
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
babytza spune:
Eva m-am interesat si eu dupa ce a scris Ada de Rotarix si persoanele cu cancer , pentru ca noi o avem pe mami suferind de aceasta boala. Am vorbit cu dr pediatru care e buba. Si mi-a explicat foarte clar ca incepand cu ziua ziua 7 de la administrarea vaccinului , persoanele cu cancer sau cele care au facut/sau fac inca chimioterapie sunt foarte sensibile in fata acestui virus. Deci mama, care s-a operat acum 2 saptamani si a facut 7 luni de chimio nu are voie sa se apropie pe soricel in clipa in care il schimb de pampers. Daca ia virusul, ar fi foarte nasol pentru ea. Si trebuie sa stea departe de el timp de 2 saptamani din ziua 7, asta e perioada in care se elimina complet virusul.
Cam asta despre rotarix si cancer....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babymom75 spune:
Eva sunt in cautare de carucior sport bun, usor, cu roti pivotante, care se stringe "umbrela" si mai ales ieftin. Al tau intruneste conditiile astea? ca ziceai de pret, cat a fost mai exact? Asa cum am spus, eu am un carucior combi Hauck Alaska foarte bun, dar mare si greu si pt. vara mi-ar trebui unul mai usor, asa ca sondez piata.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
gaia.nevia spune:
Eva, spuneam doar ce am citit www.drugs.com/rotarix.html" target="_blank">aici.
De scutece, am spus doar cum le schimb, cat de des n-am suflat nimic din casa inca
.
Fac cam asa: daca copilul (indiferent care) doarme, nu il trezesc din principiu... nici pentru masa nici pentru alte motive.
Altfel, cum au facut caca ii schimb / spal (lui Teo ii fac dus de fiecare data in cada), iar de pipi, inainte de fiecare masa daca nu arata umflat sau miroase sau mi se pare mie ca e copilul stanjenit.
Acuma si partea fun... l-am tarat odata pe Teo prin oras, intai in parc, apoi la tati la birou, apoi in Ikea... ma rog, au trecut poate 6 ore daca nu mai mult... avea 1 an si un pic... cand mi-am dat seama sa-l schimb la masina, cand am iesit din Ikea... era ud tot!!! scutec, tricou, pantaloni... si pampersul semana cu un balon... asa ca am ajuns acasa cu copilul gol si in pampers, ca sa nu stea ud si sa udam si scaunul de masina.... asta din seria "stupid funny mommie"...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!