Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, nu cred ca era vreo mamica M&M care ti-a zis asta. Asa ca restul nu mai conteaza, baga ignore si simte-te tu bine, ca tu traiesti in pielea ta. Esti tanara si frumoasa, traiesti niste momente minunate cu copilasul si sotul tau, esti iubita si iubesti, lasa fustita scurta acolo si baga poze in continuare

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Fetelor,zi libera astazi,suntem niste doamne,ca e zi mare de sarbatoare Intrarea Domnului in biserica,asa ca nu se spala/calca,ce mai....weekend prelungit.
Pacat ca suntem bolnavioara si nu putem iesi la biserica sa luam si noi Sf.Impartasanie,ca tare ne-ar fi fost de folos.Doamne ajuta voua si sanatate celor bolnaviori!!!

La multi ani,sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ainigriv

Fetelor,zi libera astazi,suntem niste doamne,ca e zi mare de sarbatoare Intrarea Domnului in biserica,asa ca nu se spala/calca,ce mai....weekend prelungit.
Pacat ca suntem bolnavioara si nu putem iesi la biserica sa luam si noi Sf.Impartasanie,ca tare ne-ar fi fost de folos.Doamne ajuta voua si sanatate celor bolnaviori!!!

La multi ani,sarbatoritilor!!!

dar o ;a tpate fetele pot da. Bine ca ne-ai zis, ca io nu m-am uitat sa vaz...

sanatate multa la toti cupiii mici !!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

neata fetelor!

mai avem un dintisor!!! azi l-am descoperit. acum imi explic eu de ce a inceput sa pape asa putin si de ce e asa de maraita.

Alysh bravo pentru fusta scurta!! eu tot timpul m-am imbracat cum am crezut de cuviinta. nu te uita la ce spune lumea..asa ca pune niste poze sa te vedem.

aelita ce copilasi scumpei ai!! foarte dragutza fetita ion rochita aia.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

special pt Miss, dar important pemtru noi toate

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Sunt derutata complet de ceea ce am citit. Pai eu i-am facut toate vaccinurile convinsa ca-i fac bine si acu' ...
Doctoreasa noastra ne suna cand vine campania de vaccinare, nici nu s-a pus problema sa nu-i fac, adica eu nu m-am gandit la varianta asta fiind convinsa ca vaccinurile astea sunt absolut necesare si fac foarte bine copilului.
Mai, mai ... chiar nu stiu ce sa mai cred ca acu' m-a starnit Simona si am citit pagini intregi legate de subiectu' asta si m-am ingrozit.
Treaba e ca nu stiu daca as avea puterea sa nu-i fac, ma gandesc ca daca totusi nu e bine. Uof, ce greu e sa decizi pentru copilul tau ...
Este cineva care n-a vaccinat copilasu' ? Si medicu' ce-a zis legat de decizia de a nu vaccina ?
Ma gandesc ca la noi sunt in stare sa nu ti-l primeasca la cresa/gradinita nevaccinat, nu ?
Miss, vad ca tu esti foarte implicata in problema asta insa poate in Germania este altceva, in Romania chiar nu stiu ce implicatii sunt, poate ma ajuti.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimineta si de la noi!
Nu stiu cum, dar zau daca mai am timp sa intru pe forum....si recunosc in ultima vreme v-am citit cam pe diagonala. Am aflat ca avem pui mici bolnaviori......sanatate maxima, ca Mirci de Laura a scapat de una, a dat de alta(mai usoara sper).
pentru ziua de 31 lui Eric Sebastian si Oliviei Vivian, pentru ieri Sabinei Adriana si lui Codrin Stefan, iar astazi ii uram si lui Iustin, sa va faceti mari, sa fiti cuminti, sanatosi si papaciosi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

danicris, io sunt la fel de in dilema. ai exprimat f. clar indoielile mele... Fac in continuare schema Infarix (tbc, schema pt hepatita, difterie, polio, tuse convulsiva si celelalte 2 care nu le stiu cum se numesc). Pe celelalte vaccinuri vreau sale aman pe cat mai mult posibil. Si i-am zis asta pediatrei, si mi-a zis ca ma sustine 100%, pt ca e un cupil bine ingrijit, sanatos, nu este intr-un mediu de risc.
si da, problema e la intrarea in comuniattae. La toate gradinitele se cere fisha de vaccinuri. Si nu sunt sufieicnete gradinite in Buc.!! Si gandind la rece, si la cum sunt romanii, mi-e frica de ceilalti parinti care ar zic "nu las copilu langa o pers. nevaccinata la TBC". am dat un exemplu.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Am vazut si eu poze cu Daria tunsulica, cu David cu bucle, cu zapada de la Magdone si copilasi ei draguti, cu Sara la calculator cu fetita frumoasa cu rochita superba de Aelita.
Acum ca eu am fetite - deh - da fetitele sunt asa printese superbe in rochite - parca hainutele de fetita sunt mai dragute - nu dati cu pietre mamici de baieti, scuzati daca vorbesc aiurea

Noi tusim cu totii, pe diferite voci - Annika e cam racita, poate si de la dntisori (ca se vad si la ea primii dintisori jos) - ce mai! iarna asta tot intr-o raceala am tinut-o - nimic grav, e adevarat, da totusi enervant.

Stephany, e bine bebe ? ca scriai ca a facut buf

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Aelita pai firma vine cu aparatura si produsele ei si imi curata tot in casa...dureaza cam 2 ore sa dea cu aspiratorul sa stearga praful, sa curete baia si bucataria si m-a costat 120 ron...dar daca ii chem lunar o sa dau 100 ron...Daca vreau sa-mi spele si usi, geamuri costa 220 ron...dar asta fac doar de Paste si de Craciun. Mie imi convine ca eu decat intretin curatenia si am mai mult timp liber.
Super poze!

Simo multumim dar noi nu mai suntem bolnaviori...Cri tusea, dar nu l-am mai auzit! Vorbeam de perioada cand a avut Eli bronsolita...in noiembrie.
Voua v-a trecut febra?

Ma duc...mandra mea face numai prostioare: plimbat de scaune, prins maini in sertare...ca nici noi nu le-am blocat...inca!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine capitol nou.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput