Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

fetele, am pus si eu cateva poze sa vedeti si voi nametii de la noi

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Maaaaamaaaa, ca atunci cand eram copii!!!!!!!!!!!!!!1

Iulia, a papat gogoasha ficatzel?

PRAG si eu vorbesc cu fiica mea continuu, explic ce sunt tooooaaate lucrurile, fiintele din jur (si da ca o intreb unde e un anume obiect se uita la el sunt tare mandra de ea!) si foarte des ii spun ca o iubesc.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Magdone

fetele, am pus si eu cateva poze sa vedeti si voi nametii de la noi

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Maaaaamaaaa, ca atunci cand eram copii!!!!!!!!!!!!!!1

Iulia, a papat gogoasha ficatzel?

PRAG si eu vorbesc cu fiica mea continuu, explic ce sunt tooooaaate lucrurile, fiintele din jur (si da ca o intreb unde e un anume obiect se uita la el sunt tare mandra de ea!) si foarte des ii spun ca o iubesc.

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetele, cu vesti mai bune!
Puiul nu a mai facut febra, nu a mai vomat, diaree cred ca mai e, dar nu asta m-a stresat prea tare de vreme ce e doar o data, de 2 ori pe zi...
Ieri mi-a mancat cereale cu lapte vreo 90 de ml! uuuf, sper sa fi scapat si sa avem raspunsul la cat duraza bola asta: 5 zile in forma usoara.
Asa ca azi o sa mergem la IKEA sa cumparam o gramada de chestii si plec cu inima usoara...
Micaeladar la ce firma lucrezi tu de nu are nici unul bb?? Si la mine sunt muuulti, majoritatea tineri, 22 de ani asa, dar avem si o minoritate cu bbici...
Ancaurn aaa, pai sa stii ca si sotul meu ma pune sa-i fac budinca cu indulcitor...asa mananc si eu Deci e o chesie stiuta...
El a slabit 5 kg in 6 saptamani renuntind la cartofi, orez, dulciuri si paine. Eu zic ca e bun regimul asta de-l tine el...
Mancam mult salata de ton cu porumb, salata, masline, lamai.. Se face repede si nu spalam multe vase..
Alisuca ai vazut ca am venit cu vesti bune??
Mihaser ei, sper sa nu fie asa, asta e un scenariu, dar speram sa nu fie cazul si sa pleci in Caraibe, iar eu in Peru!!! Tu cand pleci???

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Bravo, Lauritaaaa!!!!!
Ce veste buna ne-ai dat!!!!!!

Spor la cumparaturi!

YLARI

Mergi la inceput

Adriana ideea ar fi nu ca pasaportul in sine e periculos, dar se poate ajunge, prin intermediul cipului RFID(Radio frequency Identification device) la bancul de aseara.
Pasaportul e doar inceputul. De altfel am vazut ca si in stirea ta apare exprimarea: "intr-o prima faza".
Iar legatura cu dracul, teologic vorbind, chipul tau, facut dupa chipul si asemanarea lui Cristos, este bagat intr-un cip. La nivel semiotic, asta e o desacralizare. SI mai e si Apocalipsa si profetiile de acolo etc.
Eu sper sa nu fie cazul sa fim nevoit sa facem astfel de pasaport, pentru ca nu-mi fac...
Cam asta ar fi..

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata!
fetelor, multumim de incurajari. deocamdata nu am de ce sa-mi fac griji reale, dar... stiti cum sunt parintii, isi doresc ca progeniturile sa faca ce n-au reusit ei... si eu ma tem ca fie-mea sa nu fie o lenesa, o grasa, ca mine... dar nici nu vreau sa stresez copilul cu obsesiile mele... ooooffff, e greu, multumesc pentru sustinere

doloress, cat stai in romania? poate facem o intalnire intre bulinul mic si gogoasa balerina , ca noi venim des in Iasi, e dragostea vietii mele...

magdone, bacauanca, ha? se largeste gasca, ca eram doar 2

laura, ma bucur ca mirci e mai bine. multa sanatate! vreau si eu la ikea

ylari, o sa-i prinda bine mamei tale "vacanta" de cateva zile. si m-a surprins placut faptul ca se duce la psiholog, maica-mea ar fi bocit o luna daca ii ziceam sa se duca, zicea ca o fac nebuna

gogoasa mea e moarta de somn si vrea sa adoarma in fundulet, ca maraie si se freaca la ochi, dar daca o intind, maraie si se chinuie sa se ridice (uneori chiar ii iese)... mai, sunt mortali astia micii

georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Bravo, Lauritaaaa!!!!!
Ce veste buna ne-ai dat!!!!!!

Spor la cumparaturi!

YLARI

merci.hai ca fug.
acum ca e bb bine simt nevoia sa stau pe forum

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Adriana ideea ar fi nu ca pasaportul in sine e periculos, dar se poate ajunge, prin intermediul cipului RFID(Radio frequency Identification device) la bancul de aseara.
Pasaportul e doar inceputul. De altfel am vazut ca si in stirea ta apare exprimarea: "intr-o prima faza".
Iar legatura cu dracul, teologic vorbind, chipul tau, facut dupa chipul si asemanarea lui Cristos, este bagat intr-un cip. La nivel semiotic, asta e o desacralizare. SI mai e si Apocalipsa si profetiile de acolo etc.
Eu sper sa nu fie cazul sa fim nevoit sa facem astfel de pasaport, pentru ca nu-mi fac...
Cam asta ar fi..

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

niatsa

fug la piatsa
sa cumpar verdeatsa
poate si o ratsa
deci, sunt in piatsa!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata dragele mele. Bb al meu e si el mai bine. Azi n-a mai facut febra, aseara insa a facut 39,1 din fundulet. Inclin sa cred totusi ca si miss ca e vb de dinti pt ca altceva nu are, Constipat tot e desi aseara a mincat para cu iaurt
Am fost in COra si am cumparat o gramada de lucrusoare de la Okaidi, super imbracaminte au acolo.

Acum incerc un mic conspect din amintiri.

Prag, Doloress, Magdone, Alysh, Miss,Micaela Simonix...mai era cineva? Sper ca nu omit pe cineva pentru aprecierile la adresa lui David..Nu gasesc insa pozele dinainte de tunsoare..ca era si mai buclat..Micaela si Alysh, sper si ai vostri sa aiba parul ondulat. Alysh reteta ar fi ca macar unul dintre voi sa aiba parul ondulat si mi se pare ca tu il ai, nu?? la Sfet nu stiu, nu ma bag hihi.
Sis, sinistru banc, asa e, la asta putem ajunge.
Adriana, treaba e ca in ipocrizia celor care ne conduc si care au diverse interese, totul se face sub pretextul securitatii, facilitatilor, etc etc...Stirea gasita de tine era mai veche, deja s-a emis primul pasaport cu amprenta si CIP in luna asta.Pana la urma ca in orice domeniu, poveste etc..e o lupta a binelui contra raului. E o lupta nevazuta, care are loc sub diverse masti si pretexte. Si eu nu sunt de acord ca numele meu de BOTEZ sa fie alaturi de numarul 666, ca sa nu mai vorbim de libertatea noastra ..Aceasta este o etapa premergatoare. Oricum noi Romanii suntem primii care ne grabim sa aplicam neconditionat asta . De ce oare? daca cititi articolul la care v-am trimis o multime de state s-au opus.
Poate unora li se par prostii si aberatii dar daca suntem suficient de atenti in jurul nostru ne ingrozim de ce descoperim
Magdone ce nameti aveti acolo!!!Brrr
Prag, Ca-eric, asa e doar o cazatura stiu, va trece, ce m-a suparat a fost ca a cazut la doar 1 minut de cind l-am lasat, deci...nah 5 minute pe zi pot sta si eu cu bb fara sa cada...
Prag si eu vorbesc cu Mati destul de mult...dar totusi parca mai mult vorbeam cu David...Cred ca la al doilea sunt deja mai...mai ..."merge si asa"
Mihaser, ce misto cu bicicleta Thomas, cred ca va fi superincintat de ea!!!!E foarte la moda thomas acum, chiar si fetitzele sunt superentuziasmate...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, ce bine ca este Mirci mai bine, Doamne ajuta sa fie totul trecut si sa-ti manance bine de acum, sa recupereze.

Andrada, la fel se oparise si Raducu. Am incercat in disperare de cauza toate cremele. Singura la care a raspuns si a fost rezultat vizibil, a fost Bepanthene Plus.
Acum are o iritatie in pliurile inghinale, care nu cedeaza frate ncu nimic, nu stiu ce sa mai incerc. Nu am Nidoflor in casa, ca e singurul pe care nu l-am incercat pina acum.

Despre povesti, eu am gasit pe net un radio pentru copii unde sunt o multime de povesti pt. copii in format mp3. Vedeti la www.kidsradio.ro , si apasati pe 'Povesti', acolo sus.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput