Fiv la Cluj 6

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

uratica, si voi fi mama eroina cu 600 lei/luna.
mara, sotul meu vrea 2 fetite, si eu vreau cel putin una.
Iar cu puregonul decat sa-l arunc mai bine ajunge la cineva care are nevoie. Poate e una dintre voi ce are in schema de tratament stimulare cu puregon si mai salveaza niste banuti.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ce matinale sunteti,
fetelor eu tot discut cu iubi meu sa l conving sa fac la cj..ca nu mai am rabdare sa astept, visez tot timpul ca sunt gravi ,ba ca trebuie sa nasc , inca nu am ajuns la un raspuns concret , el vrea in franta ,zice sa astept sa merg la control si sa vad concret cand as putea face acolo si daca mai dureza mult doar asa vin la cj..
mara , ma bucur ca totul e bine si poti incepe sambata,
moniland vin si eu cu un pronostic; eu zic ca ai fetite,
uratica desteptarea!!!!
maddutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

brunadria, nu stiu ce sa zic de fetite.... se zice ca ai stari de greata cu voma cand sunt fetite, si te simti foarte bine in sarcina cand e baietel in burtica. Cica orice femeie se simte bine cu o p....... in ea . Eu de pe la vreo 11 saptamani ma simt chiar bine. Mai am o saptamana si vedem.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

nu cred ca e o regula..dar important e sa fie amandoi sanatosi la fel si tu!! important e ca ai reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fete dragi
moniland ce-ti mai fac puiutii?ai grija de tine si de ei!!!
mara 72trebuie sa i-au o luna anticonceptionale,dupa aceea la urmatorul CM ma duc la eco sa vedem daca a disparut chistul si dupa aia ma apuc de injectat,sper cel putin.
anul acesta sper intr-o minune ca si voi toate de altfel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

gata fetele!!sunt la apel!!!!ia sa vedem ce prostioare ati mai facut..hmmm..eu fusei de dimineata sa ma programez la papanicolau si m-a tinut dr 2 ore.........m-a disperat.si aveati dreptate,se face inainte de ziua 10-asta daca nu mai sangerezi deloc!plus ca m-am intalnit cu o gramada de lume si parca am lipici frate-ca nu mai scapam,ca sa ajung acasa sa va dau desteptarea!!!asa ca,mi-ati luat-o inainte de data asta!dar ma revansez eu!
mara-in sfarsit!!felicitari fata frumoasa!!!!-uite bag si un dans in buric ptr tine sa te sustin si sa atrag embronasii!si sa dea Domnul sa depasesti productia lui moniland,caci sunt sigura ca nu se supara!!!
deci fetele intram in linie dreapta!yupi!
apalina-urmezi tu,asa ca ai grija sa-ti iasa analizele super bine!sa porti chilotei tetra sa nu cumva sa racesti si sa mananci bine!!
bruni-nu fi suparici,ca oriunde ai face tot frumosi si destepti vor iesi asiaticii,thailandezii tai!si poate in loc sa vb gangureasca vor vb direct franceza!iti dai seama???si stii cum e,graba strica treaba!asa ca stai tu cumintica,ca ne vine si noua randul!
moniland-da..mama eroina cu 600 ron pe luna!frumos zis..dar,tu ai lucrat presupun cele 12 luni..te intreb ptr ca uite cumnata-mea ia mai mult ptr ca a avut salariul destul de mare si ii da diferenta-adica ii da 85%din salariul ce l-a avut!si cand o auzeai zicand,ca ce se agita mamicile astea,ca un bebe mic e usor de intretinut,iar banii aia sunt prea multi chiar!dar ea uita ca in banii aia intra practic si intretinerea ei!asa ca e paralela!gandeste cu dosul.scuzati expresia!
madutz-dragutica,iesi la apel!ne e dor de tine!!
dedus-cum mai esti?sper ca nu ai cazut in patima nerabdarii ca vin cu la tine!ai de grija!sa fii cumintica,ca bebe e acolo in burtica si simte cand esti suparata!vrei sa se razbune pe tine dupa 9 luni,sa urle in fiecare zi la tine ca l-ai deranjat inca de mic?
petruta,anamy-voi ne-ati parasit?
lilicica-hmmmm..deci tu taci si faci!!pai mai draguta,mai suntem si noi astea nestiutoare pe aici si mai trebuim si noi sa fim luminate!!bafta multa si tie draguta!sa ai parte de o productie superrrrr!
enni,jovana-vrem un semn de viata!!va rugam..trimitem politia dupa voi!deja ne ingrijorati!sper sa fiti bine si voi si bebicii!

Mergi la inceput

anamy:ne-am petrecut cu mesajele!
bafta multa si sa scapi cat mai repede de chistuletul ala!si sa incepi operatiunea bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

uratica
sarumana',esti tare simpatica,te-am urmarit de la inceput de cand ai aparut pe forum.iti tin pumnii sa reusesti pe natural sa nu fie nevoie sa faci fiv.

Mergi la inceput

saru-mana draguta!!
pai eu am pregatit terenul ptr asta!am studiat toate pozitiile kamasutra si l-am pus pe barbata-miu sa faca muschi sa ma scuture binesa ajunga gigeii unde trebuie!
o sa stau in limba,cu picioarele pe pereti,o sa aplic toate pozitiile!poate asa o sa reusesc!hihihi..
daca nu si nu,o sa recurg la fiv!dar anul asta cu siguranta o sa reusesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fetelor!!!!!ufffff.....neata si nu chiardaca nu mai termina astia cu sedintele nu o sa mai am nici o notiune despre ce inseamna dimineata sau miezul zilei
Cum va mai simtiti? care mai este starea voastra de spirit?ati baut ?

Mergi la inceput