Fiv la Cluj 6
Raspunsuri - Pagina 14
mara72 spune:
Fetelor nu mai tin pasul cu voi, va las ieri pe pagina 10 si voi aproape ca umpleti un capitol intr/o seara. Da e bine ca s-a animat un pic treaba pe aici, toata lumea debordeaza de optimism ceea ce e ff bine.
appalina indiferent cite intrebari ai legate de fiv poti sa ni le pui, stiu ca e tare bulversant, eu la primul fiv eram total aeriana.Ca sa va dau un exemplu, imi facuse doctorul reteta si cu injectiile de inhibare si cu cele de stimulare si eu am fost convinsa ca trebuie sa le fac odata. Noroc ca l/am sunat pe doctor si am mai citit pe forum ca altfel o dadeam in bara. Asa ca, daca ai intrebari iti stam la dispozitie
Aaa si pe linga analizele despre care ti-a zis maddutz ca poti sa le faci mai poti face si testele de secretie, toxoplasmoza, rubeola. De fapt, cu exceptia analizelor pe care trebuie sa le faci in zilele 2-5 ale CM pe celelalte poti sa le faci deja pentru ca la unele dureaza pina iti da rezultatul si cistigi timp.
dedus trebuie sa te inarmezi cu rabdare, nu ai ce face. Si nu uita > fara stres
fetelor, de voi ma ocup cind termin sedinta, am una foarte matinala 
apalina spune:
buna dimineata fetelor ! da' ce matinale sunteti ! am crezut ca daca a trecut stresul de ieri o sa pot dormi bine da' parca am avut pureci in pat si toata noaptea m-am foit !
apalina spune:
Madutz Mara va multu ptr informatii ! aveam nevoie de ele ,am crezut ca dupa vizita asta la dr voi fi luminata intr-ale fiv-ului da' parca-s mai in ceata !am crezut ca doar eu sunt asa da' vad ca si voi ati fost la fel .Atunci sa-i dam zor cu analizele !
uratica spune:
buna fetele!
hihihi..apalina eu te urmaresc din umbra!
sunt umbra ta,ca sa ma luminez si eu-ca eu sunt d-aia care vrea sa le stie pe toate dinainte!!
asa ca,bafta multa fetita draga si niste analize super beton!
mara-eu zic sa te grabesti cu gravidenia!ca trecem de capitolul 7!asadar,maine te asteptam cu vesti mari!!aaaaaa..si de asta fusei tu la coafor-sa-i sucesti mintile dr-ului!!sa faca treaba buna!aha!
madutza-trece si tu colo sa ia pe prima pag la mine-29 de ani!ca mai am un pic si schimb prefixul si vreau sa ma mai amagesc si eu un pic!
si tu cum mai stai cu bulinutele-pastilutele date de dr?si
apropo,tu ai incercat varianta cu 3 luni anticonceptionale,dupa care sa le intrerupi brusc?cica are rata de succes ff mare in cazul in care trompele sunt ok!
bruni-vad ca esti silitoare,te-ai apucat de invatat!dar totusi mai fa si tu o pauza din cand in cand si mai treci si pe la noi!ca ni se face dor!
dedus-ai plecat la shopping?sau la munca?sau la un suc natural?ca acum esti mamica!trebuie sa te gandesti la psihicul si sanatatea ta!
lilicica,anamy,petruta-voi in ce stadiu sunteti?
criadema-cuscra draga,ce ne mai fac copiii?
moni-multumim ptr ajutor!si mai viziteaza-ne cu puiutii tai cei frumosi si jucausi!
enni,jovana-cum mai sunteti fetelor??nu ne mai tineti ci sufletul la gura si spuneti-ne ca sunteti bine!!nu ne mai tineti in suspans!
mara72 spune:
uratica, m-ai prins ca fusei la coafor sa ma fac frumoasa ca sa impresionez personalul de la spital
. Da evident ca nu m-a tinut coafura decit pina azi dimineata ca asa e parul meu, sucit tare si orice ii fac tot cum vrea el se aseaza. Astept cu nerabdare ziua de miine sa vad ce zice doctorul, incepem injectarea ori ba? Eu sper ca da
ca sunt nerabdatoare si sotul meu care e cel care ma inteapa la fel.
uratica spune:
hihi..mara,ma gandeam eu ca asa e!!!ca vrei sa-i dai pe toti pe spate!si uite un secret in privinta parului-la fel ca si tine,am parul ff moale si firul subtire-nu sta deloc cum il asez eu!mereu raman fara volum!secretul consta acum in faptul ca mi-am facut niste suvite ce i-au dat alta textura parului!bine eu sunt bruneta 100% din nastere-am parul negru negru-si mi-am tras niste suvite-de fapt mese castaniu inchis!iar acum parul meu se aseaza super misto desi mi-a crescut ff mult de cand nu ne-am vazut!eu zic sa incerci cateva suvite!daca nu,imprumutam carliontii lui madutz!eu inca sper sa imi faca si mie fata asta frumoasa o ginerica carliontata ca ea!asa as fi de acord sa cedez dreptul la unul din piticii criademei!mereu mi-au placut carliontatii si bebelasii asiatici-asa ca,bruni-vreau si de la tine un asiatic micut!si de la mara vreau un plimbaret-imi place spiritul ei independent!si de la enni vreau un blondin!mama fetele-facand socoteala,deja ies 5 copchii!sper sa ma tine salele si paralele!
dar pe bune ca imi doresc cu tot sufletul sa ma incuscresc cu voi toate si sa ne intalnim toate cu ganguricii prin parc!cand vom fi mamici,o sa va caut prin toata tara pe toate-bruni dupa tine vin si in franta si tot o sa va gasesc!o sa ne intalnim si o sa facem o chermeza..o sa ne botezam plozii la comun!parca ii si vad in biserica unul langa altul si preotul zicand-fara numar,fara numar

!!
uratica spune:
si-auzi la ea: sotul e cel care ma inteapa!!pai daca nu el,atunci cine??![]()

![]()
![]()
mara,bafta multa maine si sa vii cu vesti bune!
aaa..si eram curioasa de o chestie-daca se tranfera si blatocisti la cluj si daca se pot criogena embrioni!dac vezi pe undeva pe listuta chestia asta te rog sa ma anunti si pe mine!imi cer scuze-deja devin ff curioasa si stresanta!dar vreau sa-mi fac temele dinainte,ca se apropie termenul si vreau sa reusesc din prima!
asa ca fetele,deschideti odata lista de gravidute,ca trece timpul si va ajungem noi din urma!!!

dedus75 spune:
fetelor, tare va multumesc pentru incurajari, o sa incerc sa fiu mai optimista...
stiti ce este foarte nostim? acum urmaresc toate simptomele pe care le am....
am ceva crampe in burtica....si saliva se lichefiaza in gura ca si cum as vrea sa vomit....
criadema spune:
Fetelooor mai incet, nu pot tine pasul si vad un adevarat interes pentru familia mea, deja incep sa ma gandesc sa pun conditii daca tot am o asa trecere.... dar apropo nu vii mila de mine, am si serviciu, am si casa, am si doi copii mici, si un sot in recuperare, si o bona si gospodarie, mai faceti o pauza sa va ajung din urma. Super ce mobilizare, din cand in cand mai solicitati inscrieri noi, ati facut-o o data si au si aparut fete noi, o sa va fie mai usor daca suntem mai multe. Bun s-o luam incet cu ce am retinut eu la prima citire fugitiva a mesajelor, toate mergeti la coafor, foarte bine vreau sa va spun ca este chiar indicat avand in vedere ca dupa gravideala nu este interzis, dar nu este nici recomandat mai ales vopsirea, mie mi-a interzis, hai scrieti mult acum ca in primele luni este nerecomandat iradierea de la calculator, si mai ales atentie la fumat, si alte placeri pe care le aveti, apropo chiar si paharul cu vin folosit ca terapie, primele 3-4 luni sunt esentiale pentru dezvoltarea bb.
Nu ignorati sfaturile mele, daca nu ar fi de folos nu as pierde vremea sa vi le scriu.
Madutza numai cine nu vorbeste nu greseste, ma refer la sterilitatea primara si secundara, ti-ai revenit repede e ok!... acum daca vrei poti sa treci si la mine varsta, nu degeaba sunt eu veterana si prima pe lista am n#259;scut la 38 de ani #351;i voi avea anul acesta 41.... poti s-a treci care vrei, ca daca le treci numai pe cele tinere cela mai tomnatice o sa creada ca ele nu au sanse... merci. Te pup pentru asta.
Mara grabeste-te cand le-am mobilizat pe fete referitor la cifra 7 nu credeam ca a doua zi suntem deja acolo, opriti-va fetelor nu vrem sa o scoatem pe mara din cifra 7.
Mai fac cateva precizari dupa care le las pe maine dar promiteti-mi ca nu ma puneti sa citesc 10 pagini pana sa scriu.
Stela, biologa de la clinica, o fata deosebita, este prietena mea si in acelasi timp a botezat copii mei, in ce aveati dubii sa stiti ca se face si la Cluj si transfer de blastociti si crioconservare, asa ca aveti toate conditiile.
Pana maine va las cu bine, dar as vrea sa stiu si eu ceva de Enni, mi-i frica sa nu se fi grabit dolofanii ei chiar asa de repede sau sa nu aiba ceva probleme de sanatate, cred ca pot sa o ajut, si eu am nascut mai repede si cunosc si neonatologi si multe asa ca lasati-ma aici chiar vreau sa va ajut si cand plecam de aici plecam toate. Pa!
Pe maine!
dedus75 spune:
fetelor, va multumesc pentru incurajari....
....deocamdata imi ''umplu'' timpul cu interminabile sedinte la munca si ce-i drept am inceput sa fiu mai atenta la reactiile pe care le am....ca de exemplu, am niste crampe in burtica....si saliva sa lichefiaza in gura la fel ca si atunci cand iti vine sa vomiti
....