**LMA!!**Puiuti de Randunici 2008!! (201)
Raspunsuri - Pagina 3
mstela spune:
Aoleu fetelor,nu asta am vrut,pe mine melodia ma binedispune,parca zbor si uit de griji.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Simo27 spune:
Cuscra,da,mi-am mai revenit
Cami,David se plangea de dureri de picioare si incepuse sa schiopateze....in fine,dupa mai multe investigatii durerile de oase s-au datorat cresterii lui prea rapide in lungime,intr-un timp scurt..si schiopatatul:nu se stie!asa mergea el,ca il durea....cam aiurea suna,dar asta a fost concluzia dr!i-am dat 2 siropele,comprese calde si masaje la picioare si si-a revenit!
Simo-Mimo,maine dansez o Brasoveancain cinstea Iuliei si Surubelului!
gata,plec la nani
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
mstela spune:
Naty,imi amintesc cu groaza seara de acum 1 an cand mi-ai dat mesaj sa-ti tin patul ocupat la mititik ca vii si tu,iar eu eram pe amestec litic cu contractii..
Of..si cand te-am vazut in dimineata de 30 intrand trista in "patul tau"..mi-amintesc ca erai cam umflata la fata,se vedea ca te simti rau,dar erai asa linistita...Apoi mi-ai dat mesaj ca te baga la ceza si m-am cutremurat citind...am inceput sa citesc paraclisul pt voi si tremuram toata pt voi,pt noi..pe seara mi-a transmis asistenta ca a venit luptatoarea Iulia pe lume de numai 1300g..si m-am bucurat tare..Si uite acum ce minune scumpa ai,ce progrese a facut ea,ce fetita de 1 an este...
Stela,
mstela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo27 Poze noi cu Barosanu Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Haha,Cuscra,ce dulce e gineremeu.Si e mult mai solid decat fratesu,si pare mai mare decat el.Ce super camera.
Stela,
cami33 spune:
citat din mesajul lui Simo27 Poze noi cu Barosanu Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Ce dulci sunt amandoi. Au niste mutrite de copii cuminti.
Si lui Luca ii place sus in patul sora-sii
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
bubu05 spune:
Aoleo, ce-ati patit de ati luat asa viteza??
Eu citeam in capitolul trecut si papat o felie de pizza si era sa-mi ramana in gat cand m-am uitat la pozele cu Tuchi , fataaa, ce mumoooos! acum 1 an....
Sa stii ca nici mie nu mi-a mers netu' nitel...si apoi se trezise Stefu ca avea muci si am bagat aspiratoru' . Apoi am copt painica, abia astept s-o tai sa vedem cu e
Ai taiat blaturile, l-ai asamblat??
Mimo, nu fuuug si pe cuvant de cercetas daca nu vin sa facem impreuna tortuletul lui Vladut! in bucataria ta frumoasa foc!!!
Stati asa, ca mai am
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Ce dulcic e barosanelul! si fratiorul, ovcors!
Ma bucur mult, Simo, ca te-ai linistit si David e mai bine! sanatate sotului si muciosului!
Stelaaa, si eu ma cutremuur...cand povestesti de Naty! Iulia e o luptatoare!!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
cami33 spune:
Mi-am sunat seful in dimineata asta sa-i spun ca azi raman acasa, ca nu ma simt bine .
- Ce s-a intamplat? intreaba el.
- Am o criza de glaucom anal, raspund eu cu o voce stinsa .
- Da' ce naiba e glaucomul anal?
- Nu-mi vad fundu' venind la munca azi...
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
lianam spune:
aoleu simo ce dulci sunt ....chiar ca au niste mutrite cumiiinti .... chiar sunt, nu? .......teo e mai bine ca nu a mai facut febra, multumesc de intrebare, dar in rest....."sponsorizam" la greu huggies flexi si farmaciile...simooooo, ma iei partenera la brasoveanca? ca asa imi placeeeeeee
Liana, mami de Teo