MAMICI DE ARAD (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

nu am bona si nu ma pot duce la lucru...al meu e la bucuresti si nu am cui sa o las pe eli....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am fost la fizioterapie si doctorita a zis ca n-are scolioza (ce bine!),doar cifoza si pentru asta a trimis-o sa faca gimnastica medicala,10 sedinte,iar cand le termina,venim cu alta trimitere pentru alta tura.In rest a mai zis ca are usoara anemie - cand a citit analizele,dar pentru asta merg eu cu ele la pediatra. Cand a citit analizele n-a zis un cuvant de rahitism,dar cand a vazut-o a zis ca are sechele de rahitism,adica are pieptul infundat,la care a zis ca "probabil seamana pe cineva".Eu mi-am ridicat bluza si a zis ca foarte putin am si eu.Si ca dupa ce cresc nu se mai observa.Plus ca e foarte bun si inotul.(MIHA daca ai aflat ceva de cine ar putea-o lua la Polvalenta,sa imi zici )
Maine dupa amiaza mergem deja la prima sedinta.Dupa cate am vazut e chiar "Jimmy" ...
ALINA.A mersi de pm Sper si eu sa nu fie cazul.

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Moni, ce bine ca n-are scolioza! La bazin de la ce varsta pot fi dati? Eu parca stiu ca de la 3 ani.

Alina.a, am citit zilele trecute povestea sarcinii tale si a nasterii Elisei, tare m-a emotionat, n-am stiut prin cate ai trecut, eu eram cat de cat noua pe forum atunci. Oricum, ai talent de orator!

Miha, cand ai timp, spune-mi te rog unde gasesc Sano in Alfa. Cum mai e Victoras?

Gabi, multa sanatate! Cu copiii cum te descurci daca tot bolnavioara esti?

AMR 7 s cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Vai, Moni, ce figura e Diana, am zis ca mor de ras!
Cristina, ti/am scris si eu pe mess unde mai gasesti Sano, nu stiu daca ai vazut. Despre copilasi si innot, eu am citit ca abia pe la 4 ani sunt capabili sa invete efectiv sa inoate, pana atunci fac doar miscare in apa, trebuie sa fie cineva cae sa se ocupe personal de ei. Sunt niste centre unde se face miscare in apa cu copiii mici, impreuna cu mamicile, dar in Arad nu stiu daca se face.

Anca , mami de Alex
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

cristina povesti deastea citesti tu cand esti gravida?bine ca e cu hapy-and.si cand te gandesti cat ma dau peste cap sa o iau de la capat...vineri sunt programata la homeopat
moni super vesti.lasa fata sa faca orice fel de sport si totul va fi istorie.eu am fost ""rahitismul in floare"",prea inalta pt varsta mea si prea slaba,de cand m-am apucat de sport de la 7 ani, s-a schimbat tot,de la imunitate pana la felul de a fi,am devenit mult mai sociabila,independenta si descurcareata.mergeam in cantonamente cate 2-3 saptamani copil de 7 ani,imi spalam hainele singura,mancam orice ca aveam o foame de lup non stop(2 antrenamente pe zi).pacat ca acum nu se mai face sport ca atunci...era profu' mai rau ca taica-miu...of ce vremuri si ce limbarita azi pe capul meu
scuze de greseli dar fac ture laptop cratite
gabi multa sanatate,ce medicamente iei?

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA.M mai stai si tu pe-acasa ca asa mai are cine scrie pe-aici La ce sport ai umblat?
ANCA nu cred sa fie asa ceva in Arad.Eu trebuie sa gasesc pe cineva sa se ocupe exclusiv de ea,ca e prea mica sa o dau la curs de inot la gramada ...

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

moni am facut baschet11 ani,la greu,cu cantonamente,campionate,etc..am vazut toata tara cu baschetul,aveam veri cand ai mei abia ma vedeau la culoare,si asta fiind un copil de 10-12 ani.si nu mai scriu nimica,de cand m-a apucat limbarita nu mai scrie nimeni
m-am intalnit in real cu nico si strumfii ei,doua bijuterii.si ea curajoasa tare cu amandoi si neschimbata.auzi nico tu nu ai de gand sa faci un rid ceva de genu' asta?
copilu' doarme,sotul in avion spre tm eu cu o bere...ce drak sa fac altceva?si asa sunt la z1 mama ei de treaba... am consumat iar luna asta o groaza de energie,in curand ma fac gimnasta!

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Anca La multi ani!!!!!Sa ti se implineasca toate dorintele.
Scuze ca te-am sarit ieri, am sperat in mod usuratic ca mai intru si.....

Alina a. scrie ca- mi place si oricum ai muuuult de recuperat.

Eu am avut o zi infernala. Am plecat la 20 de la lucru. Sunt zombi.

Moni , Diana e super ca de obicei. M-am interesat de prof, dar nu prea sunt doritori ca nu se prea renteaza.

Cristina Sano gasesti vis-a - vis de blocul meu, la non stopul de langa brutarie si la Zambila.

Gabi multa sanatate.

Ada nu ne putem vedea dimineata la cafea. Am uitat de intalnirea noastra si mi-am programat alta cu un potential client taman la 9 dimineata. O putem lasa pe joi? Poate apare si Gabi intre timp.

Asta e carutul pe care il va avea Vic. Sper sa-mi iasa socotelile si sa fie calumea.
http://community.webshots.com/album/570030027jtNwmP

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na hai ca am mai pus ceva poze si filme. S-a dus calcatul meu pe apa ....

De aici
http://good-times.webshots.com/photo/2695279830099785815jMrZnV

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Miha, faine faine pozele! Se vede ca s-au simtit bine copiii la apa!
Azi am baut o cafea luuuuuunga cu Clau. Foarte buna! Merci Clau!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput