MAMICI DE ARAD (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani sarbatoritelor de azi!
alina am poze dar sunt muuuulte,le poti vedea aici.eu am pus-o pe soacra-mea sa faca maine de mancare ca mi s-a luat

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

la multi ani Ana-Maria
La multi ani Hildegard
Alina.a bine ca mai dai si tu un semn. Unde lucri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabi sunt la judetean la etajul unu la radiologie(radiografii,radioscopii,ecograf,bariu,etc...ce se mai face pe la noi...)
mi-a fost putin mai greu,pana m-am obisnuit,dimineata la lucru,apoi mancare si eli...acum ii mai dau "teme de lucru" si lui soacra-mea .cu eli nu pot sa intru pe net,ma tampeste sa-i pun "vaca lola" si poze cu prietenii ei si mai bine ma las pagubasa ca-mi strica calculiciul...a si uitam,am reusit pana la urma sa gasesc cazare in austri unde vroiam noi sa mergem plecam pe 7 martie

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Am fost la Teba si am auzit o discutie intre vanzatoare si o cunostinta cum ca maine e ultima zi in care mai este deschis, ca de luni intra in inventar si apoi gata cu magazinul de aici, asa ca daca doriti treceti pe acolo. Sunt multe geci pt copii pana in 2 - 3 ani, multe body-uri, solexuri pt fete mai mult decat pt baieti.
Io am luat bluze pt Lisa, o pijama tot pt ea, ceva pt viitorul nepotel, ceva pantaloni de pijama, body-uri si cateva bluze un pic maai mari pt Bogdi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

alina.a, am vazut toate pozele, scumpica rau Elisa si vai ce-a mai crescut!

Flavia, mersi de info, nu cred ca ajung maine pe la Teba ca am un program cam incarcat. Ce rau imi pare ca se inchide!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ati ascultat asta? E mortalaaa!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nu mai pot! Prunci bolnavi si crizati, sot non stop la lucru, nopti nedormite...sunt cu nervii intinsi la maxim...
Parca trebuia sa ne intalnim numai noi fetele weekendul asta, nu?
Alina.a ce a crescut Eisa!! I sa deschis si parul la culoare! Unde exact o sa mergeti in martie? Noi mergem saptamana viitoare la schi. De abia astept sa ma deconectez un pic de problemele cotidiene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Gabi, cum mai esti azi? Dar Ioana? Mai unpic si plecati.
Eu am fost zilele trecute cu Iulia la Bioclinica sa ne ia sange. A fost curajoasa, nu s-a zbatut deloc. Aslo o iesit 9u/ml, deci e ok. Iar la hemograma toate valorile sunt in limitele normale. Ganglionii umflati s-au retras de la sine, dar acum a inceput din senin sa tuseasca, deci mergem iar la doctor. Luni merg cu Vlad la Korodi sa-i mai verificam si lui urechile. Bine ca e cald si bine afara si mai stau prin curte.
Ma duc sa fac ordine la haine, ca mancare avem c-am facut ieri sarmale si ciorba de cartofi pe ciolan afumat.
Clauuuuuuuuu?????????

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

La multi ani Alex!
Sa cresti mare si sa-ti iubesti fratiorii si surioara!
Miha, sa va traiasca flacaul si sa fiti fericiti cu totii!
Si o dedicatie pentru Alex:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

La multi ani, Alex! Sa cresti mare si cuminte si sa iti bucuri parintii si fratiorii!

AMR 7 s cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput