MAMICI DE ARAD (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Dar de ce ii dai Zentel ca e ffffff toxic si nu ii dai Giardynophit, ca e natural. Multa sanatate

Io, azi sunt mai bine...dar va spun mai incolo ca acum ma solicita Raul

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Clau, asa ne-a prescris dr. de fam. si eu ce sa zic, ca nu vreau? Ne-a mai dat Liv52, minim o luna de zile, tocmai ca-i toxic Zentelul.

AMR 8 s cu Mara 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Cristina M., deci si ASLO e mare. Asta arata ca a fost o infectie recenta cu streptococ, uneori poate fi negativ exudatul si ASLO marit. ASLO arata in sange anticorpii antistreptococici.
Ar trebuie sa mergi la un pediatru(parca umblati la dr.Marienut) daca n-ai incredere in medicul de familie, trebuie sa va faca o schema de tratament. Ma gandesc ca o sa va dea si Moldamin pt. ca ASLO e marit. Probabil si analizele de mai sus (limfocite, monocite...) sunt putin crescute din cauza infectiei cu streptococ.
Ce paraziti au iesit in scaun? Poate ai zis, dar n-am fost atenta. In scaun sigur n-au fost oua de paraziti(ceea ce ai vazut tu). A mancat cumva banana azi? Vad ca si TGO(analiza la ficat) e marit putin...habar n-am de ce...
No sper ca te-am lamurit cat de cat desi n-am fost prea coerenta, ma bruiaza pruncii astia. Oricum trebuie sa mergeti la medic pentru a face tratamentul corect.

Gabi, cum e Ioana, a mai facut febra?

Clau, cum stai cu tigara?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA ai idee ce analiza e aia HLT? Ca n-am gasit pe net.Maine mergem si noi la analize la Miclea ,pediatra i-a prescris CA,SIDEREMIE,HLT asta ,plus copro si urina.Eu o sa cer sa ii faca pe bani si Mg,fosfataza alcalina si imunoglobulinele,sper sa se poate.

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Moni, eu cred ca e Hemoleucograma completa(hematii, leucocite+ formula leucocitara).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Alina, nu stiu ce paraziti are, copro a iesit negativ. Din TGO a dedus dr. ca are paraziti. Nu, banana nu a mancat, nu-i plac. De ce nu pot fi alea oua de paraziti?
In legatura cu infectia recenta cu streptococ, ea acum 2 saptamani mi-a facut rosu in gat la 14 grade afara, cu febra 39.6 care nu a scazut decat sub antibiotic (Augmentin).

Mergi la inceput

Citat:
De ce nu pot fi alea oua de paraziti?

Ca nu se vad cu ochiul liber, doar la microscop.
Subscriu si eu la ce a zis Clau, Zentelul e f toxic pentru ficat.
I-am dat si eu o data la Dragos (3 zile) si o saptamana a vomitat in fiecare dimineta si i-a fost greata de la el.

Mergi la inceput

ALINA mersi mult si eu ma gandeam ca numai asta poate fi,dar nu am gasit nicaieri prescurtarea asta,probabil T e de la "totala" ...

MONI 13s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ioi Alina, imi vine sa mor . Pai a zis sa-i dau 5 zile Marei cate o sticluta din aia de 10 ml! Pana acum vad ca l-a luat fara sa vomite sau sa-si faca greata. Maine merg la Marianut ca nu mai stiu in ce doctor sa ma mai incred.
Am uitat sa mentionez ca Mara miercuri a terminat antibioticul si vineri i-am facut toate analizele. Oare trebuia sa astept mai mult pana sa i le fac?

Mergi la inceput

CRISTINA si Diana a luat iarna trecuta Zentel chiar fara LIV ala si a fost ok.I-a iesit la analize ca are ascarizi (limbrici ),desi nu a eliminat nimic ... am citit ca se elimina dupa tratament. Un semnal a fost ca o durea burtica,dar dupa tratament nu a mai durut-o deloc.Sau de la mare sau de prin oras de la groapa de nisip o fi luat ... De-aia i-am dat zentel,ca atunci cand i-a iesit giardia i-am dat doar naturistul ala Helmiflores.

Mergi la inceput