PRIETENE FARA TITLU (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, bine macar ca ai scapat cu viata Nu v-ati turtit acolo atatea mamici si copilici ?

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA stai ca vezi tu imediat ca pun si poze.Noroc ca era un apartament spatios.Apropo au sosit si alea si sunt SU-PER-BE Numai ca Diana s-a aruncat direct pe inelul cel mic ca ala e al ei cica

MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Hahahhaha :)) Grea situatie :) Poti sa iti iei adio de la el :))

blog

Mergi la inceput

Moni, am vazut pozele. Pare ca ati petrecut intradevar beton Bravo voua, si .. la mai multe

blog

Mergi la inceput

POZE:http://www.dropshots.com/dia5# pana la urma le-am pus aproape pe toate,iar am umplut dropul
DEEA nu cred ca ai apucat sa vezi nici jumate,ca-s vreo suta Le-am pus pe toate ca vor sa le vada fetele si parola de pa photobucket o mai stie naiba.E si mai usor de descarcat in drop
Pana la urma am ajuns si la pizza ... 6 pizze mari s-au topit intr-o clipaaaa

MONI 12s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

LA MULTI ANI DIANA PAPUSA FRUMOASA SI DESTEAPTA FOC!
INGRID LA MULTI ANI SI LUI GENU! Nu mai stiu, a fost sau urmeaza ziua lui? M-a pus Ghita sa te intreb cand e ,dar am uitat Distractie placuta maine,poate mai apuci sa intri inainte de a sosi musafirii ...

BRANDUSA ma bucur ca ai macar surogatul asta de net,abia astept sa poti intra mai des!
DENISA sa-si revina de tot Emma!

Hei! Deci numai io-s denaturata aia care am lasat-o pe Diana la un an jumate la Moneasa cu bunicii 3 saptamani,la doi ani jumate la Buzias cu bunicii 3 saptamani,de la doi ani incoa' sa mai doarma in WE la ei etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI PRINTZESA BLONDA,DIANA! SA FII NOROCOASA SI SA II BUCURI PE PARINTI!
Ingrid-LMA si pt sot si sa va traiasca iubirea mica- am pus cu bleu ca asta e culoarea fav a Emmei- audormit cate3h si parca is mai ok.
Moni- eu voi fi cea mai denaturata ca ii voi lasa la 2anisi 3,5 ani cate 2luni la bunici,dar altfel nuisi vor cunoaste radacinile si plus ca treb sa ma odihnesc si probabil sa scot si tiroida

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Moni, depinde ce este luat la referinta ca NORMAL Pentru mine este normal sa fie crescuti exclusiv de parinti Nu dati cu rosii Asa mi-am format eu parerea, din experientele mele, si ce am vazut eu in jur.

blog

Mergi la inceput

LA multi ani Dienuca !!!!!!!
Sa ai parte in viata de multa fericire, sa se adauge din belsug pe langa celelalte daruri ale tale.

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

LA MULTI ANI PENTRU TIZUL NOSTRU SCUMP, RAZVAN!! SA CRESTI MARE, SANATOS SI FERICIT SI SA FII RAZA DE SOARE A PARINTILOR TAI!!

Multumim de urari, eu mai am cate ceva de facut prin casa, Diana se joaca. Ma duc putin la plimbare cu ea, ieri a scos nasul afara doar jumatate de ora, insuficient dupa mine.
Revin cand pot.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput