Gravidute prin FIV (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Moni am pus 11 kg pana acum. Cam multe zic eu, noroc ca sunt slaba.

Micky 23+ +
www.flickr.com/photos/34894502@N08/3234839512/?edited=1" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Dariaioana..[pup] bonjour..m-am sclero eu sau de abia azi am facut 11sapt..am calculat si cu doc..mai avem o sapt pana la 12..nu te ingrijora,mai bine linistita decat panicat ca mine..pupici..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Muffinuta- da ma, am implinit 11 sapt. si am intrat in sapt. 12, nu? am zis bine, am zis ca am intrat, nu ca am implinit

pup

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da, Ioana ai zis bine. Daca te intreaba cineva zici ca esti in sapt 12 si in luna a 3-a. Astept momentul cand zicem ca suntem in luna a 9-a.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Daria Muffi mai aveti cateva zile si gata ati scapat de stres.
Bq bafta la eco azi te astept cu vesti bune.

Eu ma fost azi dupa concediu medical la spital si daca tot eram acolo am aruncat o privire si la bebei. Ei sunt bine sanatosi iar in doua saptamani si-au dublat greutatea. Se pare ca nu au ei treaba cu faptul ca eu nu mananc.

pupici la burtici bebici si mamici

elena +14
Burtica mea

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

elena, ma bucur ca bebelusi sunt bine. Si de aici inainte o sa fie tot mai bien si pentru tine, ma refer la starile de rau. De abia astept sa pui poze cu puiutii.
Micky, dar o poza cu burtica pe la 13-15 sapt nu pui, te rog. Se zice ca femeile slabe pun mai multe kg in timpul sarcinii, asa c nu te ingrijora ca areti superb.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

Micky, arati super! Si pozele cu bebeii m-au topit:)

Am fost la echo azi si iar am trait toata gama de emotii de la disperare la bucurie: din cauza ovarelor nu se vedea bebele, a trebuit sa faca dr ceva manevre sa se vada sarcina. Dr era incruntat, incepuse sa transpire, barbatemiu se albise si el..offf, greu de tot. Pana la urma l-am vazut, dr ne tot arata inimioara, eu n-am mai reusit s-o vad ca deja aveam lacrimi in ochi.

Ovarele nu au scazut si se pare ca o sa fie un proces de durata, partea buna e ca nu e afectata sarcina.

Mugurasu lu mami a crescut,a capatat o forma de omuletz, e frumusel foc.....m-am indragostit de el:)

Moni, Muffi, Daria, Elena va pup!

Raluca

Mergi la inceput

Moni gata am mai pus 2 poze.
Raluca ma bucur ca bebe este bine, asta este tot ce conteaza. Zici ca te-ai indragostit acum, stai sa vezi mai incolo, te topesti de fericire, mai ales cand misca tot timpul. Multa bafta.

Micky 23+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Am venit de la dr.
bb e ok, mai mare cu o sapt.
are deja 1400g.
pozitionat cu capul in jos
grasut!

Bq 28+

Mergi la inceput

Bq este super bine bebe pentru varsta asta. Felicitari. Si deja cu capul in jos?

Micky 23+ +

Mergi la inceput