Am un baiat clasa 1. Aseara am fost la un curs la o scoala din Bucuresti, alta decat a pustiului meu, tinut de psilogul scolii pentru parintii claselor 1-a. Mi s-a parut extraordinar si mi-e ciuda ca la noi in scoala nu este asa ceva. Si cred ca foarte multi parinti au nevoie. Si copii. Voi ce parere aveti?
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi
Lumi
Ar fi minunat ca fiecare scoala sa aiba psihologul ei. Din nefericire consilierul psihologic(cred asa se numeste) este repartizat si la mai multe scoli, pentru ca se repartizeaza 1 consilier la un anume nr de elevi, iar daca o scoala nu are suficienti elevi este trimis si la alta scoala pentru a i se completa norma. Parerea mea este acel consilier ar trebui sa se ocupe de copiii unei singure scoli. Altfel ajunge sa nu reuseasca sa se ocupe cum trebuie de nimeni. Este ciudat sa te imparti intre doua scoli, sa fii acolo numai in anumite zile, in loc sa fii oricand are nevoie un elev de tine.
Da, asta este problema, le revin mai multe scoli. Noi din cate stiu nu avem deloc.
Ideea e ca fiecare varsta are problemele ei. Parintii au si ei probleme in a anticipa si a rezolva problemele. Si uita in timp ca si ei au fost copii. Si nici n-au timp...
De multe ori problemele copiilor apar din faptul ca parintii nu ii mai asculta.
Stiu ca multora li se va parea o nebunie sa vina vineva sa-i povesteasca despre problemele copilului sau. Cum, el nu stie? E delicat, dar din ce am observat generatia mea priveste un pic altfel cresterea copiilor. Se implica mult mai mult si sunt mult mai deschisi.
Povestea nasterii printului
Povestea nasterii printului 2 (praslea)
PERLE DE COPII CUMINTI
Poze cu noi
Lumi