Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniela23

Gagici, cu exercitiile cum stati? Eu in utimele 2 saptamani am exersat de 2 ori :(((. I hate myself ca sunt puturoasa si nu am ambitie absolut deloc:((.

lamuriti-ma si pe mine,voi luati polen pt ca face pofta de mancare sau la ce e bun? Daca s-a vb despre asta si am omis sa citesc imi cer scuze

Uite aici cateva informatii despre polen

http://www.bodyalchemist.ro/content/cura-cu-polen.htm

In tara faceam anual cure cu polen, crede-ma este f bun, iti da intr-adevar si pofta de mancare, dar fortifica corpul, pe mine m-a ajutat mult in problemele respiratorii pe care le-am avut de mic copil, si de care am scapat definitiv spre surprindera multor mdici.

Pacat ca eu aici, nu am de unde procura polenul, astfel ca abia reusesc sa fac o cura pe an, dar asta e...
cat despre exercitii, eu nu reusesc sa fac absolut nimic, nu am timp de sala din pacate, iar acasa nu am chef , cand doarme Kevin , sunt calare pe DC

In orice caz, am noutati,nu m-am cantarit, insa vreau sa va zic ca imi da burta pe afara, si s-au format niste colacei pe parti, de toata admiratia
in fine, eu ma cunosc si stiu ca tre sa trec prin faza asta ca sa ma bucur in final de o rotunjire placuta retinei.E genetic, toate femeile din fam mea pun la burta si coapse, apoi se repartizeaza kg la picioare, si abia la urma partea superioara a corpului.
Bine ar fi sa merg la sala sau sa lucrez acasa cu greutati, dar mi-e imposibil oricat as incerca sa caut timp.
Apoi, peritolul da intr-adevar somn, dar si o stare de ...nesimtire parca, sau asta o fi de la mgB6.
Ideea e ca mananc non stop, am o foame continuua, si mai nou, gatesc la fiece doua zile cate doua feluri de mancare, deci acum e non stop ceva gatit in frigider.

Cam atat de la mine...am hotarat sa ma cantaresc o singura data pe luna, deci intr-o luna va spun cate kg am.
Spor la rotunjitsa aveti!

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Cu papatul o duc bine momentan, sa vad saptamana viitoare cand voi intrerupe peritolul cum o sa fie.
M-am catarit ieri dimineata, am 57 kg. Nu am avut in viata mea atatea. S-a depus carnita peste tot: pe maini, pe picioare , s-au acoperit coastele si chiar au crescut si sanii nitel. Ma simt mult mai frumoasa . Dar si probleme: nu ma mai incap pantalonii si nu vreau sa-mi cumpar altii ca dupaia' cand oi slabii o sa-mi fie ciuda Stiu ca asa se va intampla.

Nikole, ma bucur sa aud vestile bune. Starea de somnolenta o sa treaca peste vreo saptamana.

La mine s-a pus mai intai pe burtica si la fel cum spun si alte fete, trebuie sa se depuna acolo mai intai si pe urma si in alte locuri si mai ales daca mai suntem trecute si printr-o sarcina.
Cu miscarea sunt mai buna la teorie decat la practica. Pe la sala am trecut numai o data ca sa vad cum e, acasa imi gasesc altceva de facut.

A, si inca ceva ce am citit despre polen: in 6 pana la 12 luni de la recoltare isi pierde proprietatile.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

M-am catarit ieri dimineata, am 57 kg. Nu am avut in viata mea atatea. S-a depus carnita peste tot: pe maini, pe picioare , s-au acoperit coastele si chiar au crescut si sanii nitel. Ma simt mult mai frumoasa .

Mami de Denisache

Tre sa arati taaaaaaare bine.Eu vreau poza, sa o scot la imprimanta si sa o lipesc pe frigideeeeeer
Crinutz, cum esti???
Si restul fetelor?
Bobinati mancarica??

Allan Kardec

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikole
[

Tre sa arati taaaaaaare bine.Eu vreau poza, sa o scot la imprimanta si sa o lipesc pe frigideeeeeer

Allan Kardec

Mai, mi-ai inveselit ziua, multumesc! O sa incerc sa pun poze before/after , dar mai intai sa ma rog de fimiu sa-mi faca poze

Dar stiti cum e? Eu tot slaba ma vad. Si parca vreau si mai multe kg!
Nu stiu cum sa fac cu Peritolul, daca sa fac pauza sau nu. Voi ce stiti?
Restul fetelor ce mai fac? Sa fiti mancacioase!

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Eu nu prea am noutati, mananc cam putin ca nu prea am chef, niste necazuri prin familie ma fac sa nu prea am chef de nimik. Persista insa burtica ceea ce pe mine ma bucura (chiar ieri mi_a zburat nasturele de la blugi ...de grasa ce sunt!!!!) si un ic de fund. E ok pana acum dar mai vreau.

Nona, de cand iei peritol. Eu stiu ca toata cura poti sa o tii 3 luni dupa care faci pauza si iei ginseng si additiva form, ceva de genul asta.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Nikole, am citit pe la fetele cu sportul, tu chiar ai putea urca 42 etaje? Si dupa sa mai si incepi programul de lucru?????
Noi avem biroul la etajul 2 si eu ajumg lesinata, la fel si colega mea. Nu avem lift, ca daca ar fii l-as folosii! Ma mai consolez cu gandul ca scarile fac bine la fesieri. De abdomene m-am lasat. Lenea-i mare...
Crinutz, iau Peritol cam de pe 15 Ianuarie. Atunci o sa mai cumpar o cutie si pe urma musai fac pauza. Dar pauza cat sa fie de lunga? Ma bucur sa aud ca si tu ai mai pus putina carnita.
Fetelor, miercuri seara n-am mai rezistat si m-am dus sa-mi cumpar blugi. Probez eu o pereche.... nu-mi intrau pe fund. Incinsa ca era cam cald in magazin si eu infofolita tare, iau alta pereche ma uit la ea, mi se par mari de mine, ii cumpar. Ajung acasa cu ei, ma strangeau de imi venea sa urlu. Si bineinteles ca incep sa-mi placa si mai mult, ca asa-s eu, pe dos. Ma gandesc eu ca se mai lasa un pic si ma imbrac ieri cu ei. Cand am ajuns aseara acasa ma durea toata carnea de nu mai puteam .
Asa ca daca vreti sa va cumparati ceva, probati, ca ochiul a ramas setat pe vechile dimensiuni!

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Nikole, am citit pe la fetele cu sportul, tu chiar ai putea urca 42 etaje? Si dupa sa mai si incepi programul de lucru?????
Noi avem biroul la etajul 2 si eu ajumg lesinata, la fel si colega mea. Nu avem lift, ca daca ar fii l-as folosii! Ma mai consolez cu gandul ca scarile fac bine la fesieri. De abdomene m-am lasat. Lenea-i mare...
Mami de Denisache

si-nca cum!
Da nu ma intreba cum arat cand ajung la destinatie...acum 3 ani, cand am inceput munca in aceasta companie, in primele zile chiar, m-am gandit eu sa cobor pana la markeul de langa cladirea unde lucrez sa-mi cumpar ceva de mancare.
Nu am stiut insa ca lifturile de serviciu se inchid dupa ora 9, si trebuia sa-mi iau cartela cu mine sa pot deschide liftul.
ma rog...nu stiam nici nr de telefon, sa sun casierul sa vina sa ma ia de jos, asa ca nu am avut alta solutie decat sa urc pana la et 42, scarile, mi-a luat 30 minute, asta in cond in care nu m-am oprit decat cateva secunde la fiecare 4-5 etaje poate...cat sa respir, si da-i inainte, eram disperata ca ma dau astia disparuta.

Am ajuns sus, transpirata toata, cu doua pete in obraji, ochii rosii, impaienjeniti, sacoul, bluza lipite de piele, orice muschiulet de pe mine tremura, nu reuseam sa ma opresc din tremur, si cu o senzatie de fierbinteala, arsura, insuportabila in piele, de nu am fost buna de nimic ptr ora, m-am postat in fata ventilatorului pe scaun, mi-am luat un ceai verde langa mine, si acolo am stat pana mi-am revenit...
toti radeau pe imbufnate pe langa mine, si binenteles nimeni nu s-a suparat ca mi-am luat o pauza de la mine putere.

In orice caz, pot incepe sa urc zilnic 2-3 -4 etaje maxim, si tot asa pana ...la 42.
Asta e ceva ce pot oricand face, nu am nevoie de nici o pregatire , insa ar insemna sa antrenez doar muschii fesieri, si gambele.
In alta ordine de idei, Nona , doamna draga eu astept pozele.
Inca doua kg si pun si eu inainte/dupa.
Imi venea in gand sa-mi fac poze in costumul de baie, sau ceva similar,imediat ce am inceput tratamentul, si apoi lunar,sa vad si eu o evolutie...palpabila.

Crinutz, imi pare tare rau ca te afli intr-o stare asa...nu tocmai buna!
E normal cand ai probleme de orice ordin ar fi ele, sa iti dispara orice urma de apetit.
Sunt si eu la fel, pot sta nemancata zile la rand , cand ceva nu e ok cu mine, cu ei mei, sau daca ma cert cu al meu, gata si pofta mea de mancare.
Cred ca la psihicul nostru trebuie sa lucram, caci probleme sunt si vor fi mereu.
Crinutz, eu te-am adaugat de vreo 3 ori in lista de messenger, am vazut ca mi-ai dat acceptul, insa nu apari in lista,si nu inteleg de ce.
Daca eu iti apar tie, da un Buzz ceva cand ai timp, sunt prin zona, desi sunt pe invisible, tre sa schimb setarile.

Allan Kardec

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Scuze fetelor ca am editat acest raspuns.
Au fost poze cu mine si nu prea ma mandresc cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Nikole, te-am apelat pe ems dar se pare ca nu esti la ora asta. Mai incercam. O sa te adaug si acasa dar acolo nu prea stau.

Eu nu prea am chef sa mananc si ma enerveaza si cantarul de acasa. Intr-un loc al casei arata ca am 50 si in alt loc arata ca am 46-47 maxim . Eu ce sa mai cred. Asa burtica si un pic de fund am, si la picioare sus pe pulpa s-a mai pus ca vad si de la pantaloni. Si la fata se simte un pic. O sa incerc sa procur un cantar mai bun.

hai va pup !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput