Dieta de ingrasare

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

eu tot la 52 ma mentin....de fapt dupa o zi de munca, inainte sa merg la culcare ma cantaresc, am 53, la trezire, deja ma vad in oglinda ca-s mai subtiata, am 52 kg, deci banui ca astea se pun la socoteala de aici.

oricum arat super cu 53, chit ca oi fi umflata, tocmai mancata, arat beton.
dimineata insa...cam sifonata si slaba...dar nu ma plang, ca acum cateva luni aveam 46,7.

a....si am celulita, logic si firesc, dar nu ma deranjeaza , sincera sa fiu, mi se pare sexy chiar, acum ca e gradul 1 ...inca...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Mai am un pic pana la 60 kg.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

Mai am un pic pana la 60 kg.

Mami de Denisache

Bine tre sa mai arati...cred ca te fugareste al tau prin casa

eu ma mentin...dar ma bucur ca nu mi se mai vad oasele, urat mai aratam acum ceva luni
mey da peritolul asta da o foame anormala, zau...nu ma mai opresc din mancat, efectiv mereu rontai ceva, asta intr mese destul de copioase.

Nona, iei din nou peritol?parca facusei pauza.
Cate zile de pauza ai facut?si cate /zi iei?
eu iau doar o pastiluta dupa micul dejun.

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliya spune:

Nona_denis, felicitari! Tu esti prima care ajungi la greutatea dorita.

nepotica mea

Mergi la inceput

Fetelor, ma simt extraordinar de bine. Tocmai m-am intors de la o petrecere in familie la tara si toti s-au mirat de cum arat.
Am inceput de ceva timp sa iau Peritolul. Imi propusesem sa fac o pauza de 2 saptamani dupa o luna jumate de tratament, dar am stat trei saptamani. Iau una pe zi, seara inainte de culcare, pentru ca da somnolenta si nu imi permit sa dorm pe mine la munca, desi in perioada asta am o activiatate lejera.
Mai, da problema este ca eu tot mai vreau sa iau in greutate. Eu tot slaba ma vad. Bine, nu ca inainte, dar parca tot mai vreau. Stiu ca pare mult 60, dar eu cand ma uit in oglinda, parca mi-ar mai trebui un pic.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia28 spune:

Vreau si eu in club! Vreau si eu sa ma ingras! Am 1,70 si 47 kg....Am avut o singura data in viata mea, inainte de a fi gravida, 54 kg. Era perfect. Apoi, dupa ce am nascut, am inceput sa slabesc progresiv. aproximativ doi ani, dupa nastere, am avut constant 52 de kg. Acum, insa, de anul trecut, din noiembrie, mai exact, de cand am avut niste probleme de familie, iar apoi fetita bolnavioara, am slabit intr-o saptamana 5 kg. Vreau sa spun ca se vede foarte tare, ca nu mai sta nici o haina pe mine, ca nu mai reusesc sa pun deloc...
Problema mea nu cred ca este neaparat lipsa poftei de mancare, dar, pur si simplu, daca nu maninc atunci cand imi este foame, mai tarziu nu mai pot. Si in majoritatea timpului cam asa se intampla. Sunt la servici, am si munca de teren si ma sare masa de pranz.
De fapt sa va spun cam cum e o zi de-a mea. Dimineata beau un pahar de apa si plec la servici, unde ma asteapta o cana mare de cafea. Apoi, dupa ce beau cafeaua, plec pe teren.Ma intorc la ora 16 si plec acasa. In zilele bune, imi mai iau ceva de rontait in masina gen chipsuri, covrigei sau un sandwis. Apoi ajung acasa pe la ora 17 si ma apuc de treaba, curatenie, gatit etc. Daca nu am foarte multa treaba, mancam si noi, cei mari, o data cu fetita pe la ora 19. daca mai avem treburi, mancam dupa ce adoarme copilul, adica 10,30 - 11. Si atunci mananc destul de bine. dar nu se vede.
Cam asta ar fi...SI ma mai intreb de ce nu ma ingras...
Regimurile alimentare le-a incercat cineva? Ma refer la cele pe care le-am gasit postate la acest topic. daca da, cat timp trebuie tinut un astfel de regim? Ca nu prea m-ar incanta cel cu medicamente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Claudia, pai faptul ca nu mananci deloc dimineata e o pb, inteleg ca nu ai nici pranz si nici o cina la ora cat de cat fixa. Nu ca asta ar ingrasa neaparat (eu iau mese regulate plus rontailei intre si tot nimik dar la tine poate asta e pb), dar zici ca tu ai avut o greutate normala acum ceva timp. Deci, incearca sa mananci mai bine si mai regulat si poate poti schimba si serviciul...e mai greu stiu.

Fetelor, voi va constipati cumva de la tratamentul cu peritol ? Ca eu am reinceput pt ca nu prea mai mancam si acu vine vacanta, mai am doar 2 luni si vreau sa arat si eu a om.... Deocamdata iau doar o pastila de peritol seara si mi-e cam foame .
Voi cum stati ? Eu nu cred ca am depasit 50 si nu cred ca voi depasi. Sunt culmea culmilor !!!!!

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Crinutz, eu ca sa ma ingras am bagat chestii hiper-calorice. De exemplu alune, migdale. Mai strecor si prajiturele, ca de la peritol imi fac cu ochiul. Inainte imi era greata cand le vedeam.
Am inceput sa mananc dimineata. Pe langa cafeaua nelipsita ( ca imi place si fara ma constip) bag o felie de paine cu unt si miere.
Mai sunt batoanele proteice si energizante. Nu sunt super la gust dar au continutul echilibrat de proteine, carbohidrati si lipide.
Si nu in ultimul rand bananele. Aici problema e ca daca le mananci zilnic ti se cam ia.
Claudia, cam greu cu regimurile alimentare. Nu prea avem posibilitatea sa le tinem. Ca majoritatea felelor, eu lucrez. Plec la 7,30 de acasa si ajung la 18. Gustarea de la 10, pranzul si gustarea de la 17 cum naiba sa le iau ca in dietele acelea? Sandvisuri. Si sunt in culmea fericirii ca acum le pot manca, pentru ca inainte le caram dupa mine, ca sa le arunc la cos ca imi era sila de ele.
Invata-te ca atunci cand vii de la munca macar sa gusti ceva. Si dimineata la fel. Macar opreste-te in drumul catre servici si ia ceva si rontaie pe drum, daca nu ai timp.
Nikole, ce mai zice cantarul?

Pupici la toate fetele.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Ziua buna de la noi

Claudia, bine ai venit in club, sedere scurta si placuta iti doresc
Crinutz, scoate-ti din cap ca nu treci de 50 kg, ca vei trece , ai sa vezi, gandeste-te ca ajungi si la 55 de ex.
Nu subestiona puterea mintii , iti spun din proprie experienta, aveam zile cand intram in depresie, ma apucam de plans , ca nu ma mai ingras, ca nu ajung eu nic9 macar la 50, dar eu aratam ca un schelet, Doamne...nu e cazul tau ca te-am vazut in poze, eu nici nu am facut poze cand eram de 46, 6 kg.Banui ca depinde mult de constructia, osatura fiecarui individ in parte.

Ma rog, odata cu tratamentul, am inceput sa ma si "vad" de vreo 55 de kg,efectiv aveam in minte imaginea mea, exact cum aratam innainte de a veni aici.
M-am detasat, am inceput sa mananc cu placere, mese regulate, si vad ca...se aduna kg, incep sa imi revin...

Acum am 53 kg, tocmai m-am cantarit.
Mananc bine, vreo 4 mese/zi, plus gustari intre...seminte de susan, alune, nuci, fructe uscate, cate un shake din avocado , banana, iaurt, lapte, miere.

Mesele sunt f usuoare, dimineata cereale, fructe,la pranz numai gratare(vita/peste/pui) cu garnitura, paste si supe, cam asta...zilnic.
Cina...la fel, de obicei peste la gratar cu orez basmati.
Cateodata mananc doar fructe toata ziua, si alune, nuci.

La munca, beau des sucuri de mango, ananas.
Cafeaua o fac slaba, pun muuulta crema si miere in loc de zahar.

Si mai nou mananc f muuuulte prajituri, f nesanatos de altfel, dar am o pofta continua de dulce, de prajituri pufoase, cremoase

Crinutz, eu iau o patiluta de peritol, imediat dupa micul dejun.Pana in prezent nu am avut probleme c constipatia.
Neaparat bea lichide, apa cu miere si lamaie, e f buna.

Ies ca-s cahuie de somn, va las cu bine

Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Nikole, pb mea e ca mie mi-e lene sa mananc, adica nu am chef sa imi cumpar diverse si la munca intre mese pap covrigi la greu, cate un iaurt, sandvisuri dimineata si vreo banana cine stie cand. Fructe fff rar. Acasa nu am timp sa fac mancare diversa in fiecare zi asa ca mamanac ce e, cam aceeasi mancare 5 zile si va dati seama ca mi se face sila de ea si nu am pofta. Asta e, nu are cine sa imi faca o friptura cu o garnitura, seara vin destul de traziu ca sa mai stau sa pregatesc pt a doua zi ceva. Programul face totul.
Asta e, sper sa mai pun ceva macar pana in iunie cand plecam in vacanta, ca sa nu dau motiv de glume proaste, desi vor fi.
Nikole, ma bucur ca esti mai bine cu psihicul si cu papa.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput