Dieta de ingrasare
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
OannaM spune:
Buna fetelor, am aceeasi problema ca si voi sunt un schelet imbracat ce merge pe strada 1.70 m - 48 kg imbracata dupa cum spune sotul.Inainte de a ramane insarcinata aveam cam52-53 kg eram binisor, am ajuns in ultima luna la 78 de kg, am zis ca raman si eu la 60 kg, dar nevoie am slabit din prima luna la 56 kg, toata lumea a spus ca e din cauza alaptatului, si acum alaptez bble are 9 luni si 2 sapt.
Vreau sa fiu mai plinuta , sincer nu prea am timp sa mananc pentru ca ii fac mai mult lui bbe de papa eu ciugulesc mai mult ziua, dar seara dupa 8 bag in mine ca'n spital si nik.
Vreau pe lista 17.0m 48 kg si vreau sa ajung la 65 kg cum am fost odata ca eram bine. dar mi-a trebuit cura de slabire
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nona_denis spune:
Nikole, s-a facut luna, ca eram curioasa cam ce mai arata cantarul?
Mami de Denisache
OannaM spune:
am citit despre peritol dar nu pot lua pe perioada alaptatului, dar am incercat cu mesele la ora fixa si mai ales cu mancatul dupa ora 19.00, dar masa consistenta si ............
am adaugat 2 kg intr-o sapt.Sper sa nu apara vreo problema grava sa le dau jos pt ca usor le dau greu le pun.
Incercati si voi poate merge.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nona_denis Nikole, s-a facut luna, ca eram curioasa cam ce mai arata cantarul? ![]() Mami de Denisache |
arata 52 kg...hainele stau fixe pe mine, am pus si la fata, imi place
![](olala.gif)
tu cum esti??cum e cu apetitul?
stii ce am observat...pofta vine mancand, serios!
daca reusesti, mese regulate, si vei vedea cum org cere efectiv ....mancare!
inca putin si intrerup peritolul.
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
nona_denis spune:
Cantarul tot cam pe aproape de 57kg bate ( mai catre 56). Am scapat de burtica.
Pofta vine mancand atunci cand iei Peritol, sau asa era la mine. Acum merg la cumparaturi si iau strict ce am pe lista. Nu poftesc nimic. Inainte umpleam cosul cu bunatati. Imi lasa gura apa la toate cele.
Tot nu am inceput sa iau Peritolul. Mai las saptamana asta si incep dupaia. Poate cine stie, 60 de kg nu-s departe. Mai am putin.
OannaM te trec pe lista.
Crinutz - cum mai merge treaba? Tot cu postul?
Mami de Denisache
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Crinutz/Crinutz.jpg)
Crinutz spune:
nona_denis, mai pe langa post . Eu mai bag si carne, un snitel, dimineata un mezel plus iaurt, branza etc. Deci nu prea. Mancarea gatita o fac de post. Eu raman la aceesi greutate de cateva luni bune. Atata timp cat toti blugii vin bine, nu cad, e totul ok. Sper ca macar sa raman asa si sa nu scad. Inca nu am gasit ocazia sa ma urc pe un alt cantar (pe al meu il suspectez ca nu e in regula), poate am si eu peste 50 desi nu cred. V-am zis lumea imi zice ca tot slaba sunt numai eu vad schimbarile, asta pt ca acu un an doi eram atata de slaba ca nu ma recunosteam. Ideea e ca ma simt eu mult mai bine cum sunt acum desi nu sunt la o greutate normala pt varsta si inaltimea mea. Am si eu un pic de fund in pantaloni.
va pup !
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
Annie80 spune:
eu ma mentin la 50 de kile, uneori 52 cu ceva in mana
dar cum sa ma ingrash numa de la tigari si cola ???
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
nona_denis spune:
citat din mesajul lui Annie80 eu ma mentin la 50 de kile, uneori 52 cu ceva in mana ![]() dar cum sa ma ingrash numa de la tigari si cola ??? ![]() ------------------------ Someone's pleasure is another's pain! Alergic at stupidity. |
Cola ingrasa!
![](icon_smile_big.gif)
Am tinut si eu regimul asta acum doi ani , cum crezi ca am ajuns la 47 kg?
![](bang.gif)
Mami de Denisache
lara_c spune:
citat din mesajul lui nona_denis Edit: Inscrise la dieta de ingrasare: Amnesty - 1,73 m - 47 kg......target 50 kg Nikole - 1,69 m - 49 kg......target 55 kg Iuliya - 1,65 m - 45 kg......target 53 kg Irina20 - 1,55 m - 42 kg Annie80 - 1,69 m - 50 kg......target 55 kg Nona_denis - 1,73m - 54 kg ......target 60 kg Crinutz - 1,68m - 50 kg......target 53 kg Gabriella1 - 1,74m - 51 kg Aniela23 - 1,67 - 51 kg......target 55 kg Am creat acest subiect pentru fetele care, ca si mine, vor sa mai puna cateva kilograme si nu pot. Poate ne strangem mai multe si ne sfatuim. Eu imi propun un regim alimentar ( care deocamdata habar nu din ce o sa fie alcatuit) + miscare. Pentru miscare cred ca am sa cer sfatul fetelor de la "Grup de facut miscare" sau poate ajung pana la urma la o sala. Am gasit pe net un tip de dieta pentru ingrasare, dar nu cred ca o pot urma. Daca e cineva interesat, o pot posta. Am inceput sa fac cercetare sa vad ce si cum trebuie mancat, cate calorii... da tare imi e greu sa tin contul avand in vedere ca pana acum nu m-a interesat lucrul asta. Recurg si la ajutorul Peritolului - 1/ seara, plus polen cate o lingurita dimineata si seara. Cam de doua saptamani am inceput sa am pofta de mancare asa ca am luat deja vreo doua kg. Am inclus in alimentatie cate o ciocolata zilnic si alte dulciuri. Stiu ca nu e sanatos!Nu dati cu rosii Acum 54 kg si 1,73 inaltime. Vreau sa ajung la 60kg+. Mami de Denisache |
Nona, tu gluuumesti???
EU AM 170 (deci cu 3 cm mai putin decat tine, ceea ce mi se pare 'cantitate neglijabila) si 55 kg(deci cu un kg mai mult ca tine), nu tin cura de slabire, mananc sanatos si atat.De asemenea tb sa adaug ca am nascut de curand.Dar, IN NICI UN CAZ NU AS VREA SA MA INGRAS!!!
CUM SA VREI SA AJUNGI LA 60 KG?
Sigur, gusturile nu se discuta, daca tu asa crezi ca ai arata mai bine, succes, dar mie mi se pare muuult.
Daca as ajunge la 60kg cu siguranta as tine cura de slabire.
Lara
Erinn's mummy
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/Wedding?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/ErinnKendall?feat=directlink
http://picasaweb.google.com/LovelyLaraUK/AroundTheWorld?feat=directlink
www.onetruemedia.com/shared?p=7a28966e1c7a95b174b0df&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">My stars
![](tv.gif)