Dieta de ingrasare
Edit:
Inscrise la dieta de ingrasare:
Amnesty - 1,73 m - 47 kg......target 50 kg
Nikole - 1,69 m - 49 kg......target 55 kg
Iuliya - 1,65 m - 45 kg......target 53 kg
Irina20 - 1,55 m - 42 kg
Annie80 - 1,69 m - 50 kg......target 55 kg
Nona_denis - 1,73m - 54 kg ......target 60 kg
Crinutz - 1,68m - 50 kg......target 53 kg
Gabriella1 - 1,74m - 51 kg
Aniela23 - 1,67 - 51 kg......target 55 kg
Am creat acest subiect pentru fetele care, ca si mine, vor sa mai puna cateva kilograme si nu pot. Poate ne strangem mai multe si ne sfatuim.
Eu imi propun un regim alimentar ( care deocamdata habar nu din ce o sa fie alcatuit) + miscare. Pentru miscare cred ca am sa cer sfatul fetelor de la "Grup de facut miscare" sau poate ajung pana la urma la o sala.
Am gasit pe net un tip de dieta pentru ingrasare, dar nu cred ca o pot urma. Daca e cineva interesat, o pot posta. Am inceput sa fac cercetare sa vad ce si cum trebuie mancat, cate calorii... da tare imi e greu sa tin contul avand in vedere ca pana acum nu m-a interesat lucrul asta.
Recurg si la ajutorul Peritolului - 1/ seara, plus polen cate o lingurita dimineata si seara.
Cam de doua saptamani am inceput sa am pofta de mancare asa ca am luat deja vreo doua kg. Am inclus in alimentatie cate o ciocolata zilnic si alte dulciuri. Stiu ca nu e sanatos!Nu dati cu rosii
Acum 54 kg si 1,73 inaltime. Vreau sa ajung la 60kg+.
Mami de Denisache
Raspunsuri
Amnesty spune:
nona_denis, nu-mi vine sa cred ce aud eu am 1.73 ca si tine si am 47 kg...de mine ce sa mai zic?? Efectiv nu pot sa iau in greutate. Iau vara cand sunt in vacanta dupa care dau jos imediat ce incep scoala. Obiectivul meu deocamdata este sa sar de 50 kg. Daca as avea greutatea ta as fi cea mai fericita. Acum depinde si de ce "frame" ai. Eu sunt "small frame", oase subtiri lunguiete. Oricum, chestia asta cu ingrasatul trebuie facuta cu mare grija. Eu personal sunt tentata sa consult un nutritionist care sa-mi spuna exact ce anume trebuie sa mananc si in acelasi timp sa raman sanatoasa.
O sa aflu mai precis si o sa va zic.
XIO spune:
Nona , dar de ce vrei sa te ingrasi , ca esti ok ?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
gabytza25 spune:
nona, draga mea... nu cred ca la 1.73 ai fi ok cu 60+kg... crede-ma fiecare kg in plus se va vedea si poate inestetic... pana acum 2 ani eram constanta 1.69/47-49 si eram foarte multumita... de vreo 2 ani am luat vreo 6 kg... nedorit, doar ca nici nu faceam ceva ca sa ma mentin... pur si simplu credeam ca asa sunt eu nu ma ingras. acele 5-6kg pe care le-am luat, s-au depus doar pe burta si nu aratat deloc bine, acum tot incerc sa le dau jos, cu miscare (cu care recunosc ca nu am fost invatzata), cu atentie la ce si cand mananc... ca sincer nu arata deloc bine (sau cel putin mie nu-mi place), ca de exemplu la un corp ok sa apara o burtica... daca ar fi un pic mai sus, ai zice ca am bebe (in 4-5luni, daca stiu sa apreciez bine).
si ai grija de tine
dulcetica spune:
Tot ce trebuie sa faceti este sa va mutati o saptamina la mine si sa luati un curs intensiv.Va invat eu cum se maninca,va dau eu pe brazda!Din pacate momentan tin dieta disociata,dar nu ma tine mult.
nona_denis spune:
Delcetica, nu-i nimic, eu tin minte invitatia, termini tu dieta odata si odata.
De pe la 16 sau 17 ani am avut 47 kg. Mai putin in perioada sarcinii si cateva luni care le-am stat in Spania. Acolo m-am ingrasat nitel. Cum m-am intors acasa, m-am intors si la vechia silueta. Si cumva in anul precedent am reusit sa ajung la 50 - 52 kg. Practic acum sunt grasana pe langa cum eram. Spre fericirea mea nu prea-mi mai vin hainele.Ma uit la coste si sunt fericita. Nu se mai vad chiar toate. Toata viata mi-am dorit sa ma ingras.
Numai ca acum, ca a inceput sa se depuna ceva, se cam depune pe la burtica si nu arata bine. Deci aici am ceva de lucrat plus ca tot mai vreau ceva kg.
Mami de Denisache
RazaDeSoare spune:
Nona_denis,daca vrei sa te ingrasi,desi din punctul meu de vedere esti bine,iti dau eu cu mare placere cateva kilograme.Incearca sa mananci seara dupa 6,multe paste,carne,mancaruri mai grase.
nikole spune:
Nu-mi vine sa cred ca ai deschis un astfel de subiect...cautasem subiectele vechi in legatura cu ingrasatul,ieri ,de mi-a iesit ochii, pagina cu pagina ca nu mergea optiunea de cautare.
Pana la urma, i-am trimis PM lui Crinutz, de i-am cerut reteta minune, ca aveam ochii rosii de atata holbat la calc.
Eu am 168 si 49 kg, si o mare disperare in suflet cand ma uit in oglinda...nu-mi place ce vad, si de nu ma ingras pana la sf anului macar 5 kg, stiu ce depresie ma paste...
stiti insa ce cred eu?ca ironia face ca...avida de atata ingrasat fiind, nu reusesc sa ma relaxez, sa ma gandesc la altceva, si in ast mod, in veci nu se prind kg de mine.
exac ca treaba aia cu infertilitate din cauze necunoscute...si cum ti-ai luat gandul de la bebe, cum ramai gravida
la asta se mai aduna si stressul cotidian, dormitul pe bucatele mesele cumva neregulate si eventual sarace caloric[problema mea e ca nu imi plac mancarurile grase, greoaie, as manca non stop numai salate, peste, fructe de mare, si alte asemenea ce nu ingrasa]...
asa deci, in cazul meu cred ca trebuie umblat la bila si apoi la alimentatie, ptr ca se leaga rau una de alta.De ajuns sa am o zi proasta ca si apetitul dispare.E de ajuns sa am o...mica speranta in suflet ca sunt in stare sa devorez frigiderul...iar viata ma cam arunca dintr-o extrema in alta asa ca la mine e mereu cu plus/minus 2 kg, si asta lunar...
de prin cautarile mele am extras cateva sfaturi
bune de urmat, cum ajung acasa, eventual maine, le postez aici, poate ajuta si pe altcineva.
A...dupa nastere cand am ajuns la 46 kg,( probabil si alaptatul a ajutat la o scadere atat de rapida in greutate) am mers la nutritionist...eu cu cumnata, eu cu 46 kg, ea cu 96, parca eram Stan cu Bran.
Ne-am facut analizele amandoua, am asteptat rezultatele doua ore, si consultatia, dupa care intrate in cabinetul medicului, unul f renumit inca, auzim fiecare in parte....TU(adica eu)trebuie sa mananci mai mult, iar TU(cumnata) trebuie sa mananci mai putin.
Si gata consultatia...macar analizele au iesit ca la carte si am fost si noi multumite ca suntem sanatoase, sau insuficient cautate...
dar nici o schema,nici o dieta, nici un sfat, nimic...
m-am lamurit cu nutritionistii de aici, si credeti-ma ca macar in ceea ce priveste nutritia, omuletii astia chiar stiu ce vorbesc!
am gasit probabil medicul nepotrivit, ba chiar pe mine m-a luat si usor peste picior, ceva de genul ca am alint, vreau complimente gratuite
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
XIO spune:
Pt. ingrasare nu va postriti cu ducliuri , paste si alte tampenii , ca presupun ca nu vreti sa aveti tesut adipos abundent.
Nona , daca vrei sa mai pui ceva pe tine mananca proteine(apropo , proteinele sunt bune si in regimuri , puteti manca si dupa ora 7 gratare) , fa sala cu greutati.
Eu am 1,69 , constitutie atletica , cand m-am dus la sala m-am dus cu 51 parca , nu mai stiu , in jur de 50-52 , si cand am terminat sala aveam 54, muschi nu grasime.
Acum am 55 jumate si vreau sa dau jos doar tesut adipos si eventual sa-l inlocuiesc cu muschi
Asa ca , slabiti si ingrasati-va frumos , nu aiurea.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
nikole spune:
Nona, asa ca o paranteza, ca zisei ca manci si polenut!
Am citit recent pe un site despre madicina naturista, ca polenul , daca prin stiu eu ce imprejurari este umed(eu am patit-o, l-am tinut pitit undeva la inaltime in dulap si s-au prins asa bobitele una de alta, inca un pic si devenea ca o masa) sa nu-l mai iei, caci devine toxic.
Poate nu e cazul, dar uite eu nu am stiut, drept urmare am zis ca e bine de zis si la altii ultima descoperire:)
Abia astept sa-mi vina din tara pachetul cupolen, mgb6, at10, peritol...m-oi face prea frumoasa si sanatoasa:)
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
iuliya spune:
Ma inscriu si eu cu 1,65 si 45 kg. Sunt foarte slaba si vreau sa ma ingras, dar nu se pune nimic pe mine. Mananc si seara dupa 10, mancare destul de consistenta. Toata lumea imi spune de ce sunt asa slaba, nu mananc? Si atunci cand vad cat mananc, nu mai zic nimic. Cand ma duc la shopping, sa-mi cumpar blugi, spre exemplu, foarte greu gasesc o pereche care sa-mi vina cat de cat bine.
Nona_denis, sunt interesata de dieta pentru ingrasare.
Am sa va citesc cu mare interes!