Aqua gim?!

Aqua gim?! | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

ce parere aveti de miscarea in apa....aqua gim?! Oare ajuta la tonifiere? caci de slabesti banuiesc ca nu slabesti..... face cineva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Cred ca mai era un subiect pe aici da nu-l gasesc acum!Eu am facut,a fost super,nu am slabit foarte mult dar s-au tonifiat muschii foarte bine,paream mai slaba cu kg bune!Acum nu mai fac,sper sa imi fac timpsi sa ma apuc din nou!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

E foarte placuta,deoarece nu percepi efortul si e cit se poate de relaxanta.Nu pot sa dau informatii de efectul in timp ,pentru ca eu am facut doar o saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Unde se face in Cluj?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

Valentina unde ai facut aqua gim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

E minunat, este singurul mod de exercitiu pe care il percep ca pe o joaca, relaxare. Nu m-as hazarda sa zic ca nu are efecte, poti transpira chiar f bine, depinde de cat de intens faci. Diferenta e ca nici nu transpiri, nici nu te incalzesti, adica ba da, dar nu simti.

Nu cred ca poate fi ceva negativ.

Singurul lucru care ma deranjeaza: mirosul de chlorina.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.24]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

cunosc o tipa instructor de program aqua-gym si arata senzational! Plus ca, imediat dupa ce a nascut (la o luna, cred) nici nu arata ca ar fi avut vreodata burtica...
votez "pentru"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Fetelor, unde faceti aqua gim? In Bucuresti pe unde gasesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Valentina, tu unde faci/ai facut aquagym?
in primavara/vara anului trecut m-am interesat si eu de astfel de centre dar pana la urma nu am mai ajuns. cel mai aproape de mine era bazinul de la hotel Majestic, dar am vazut ca piscina e cam micuta.
am gasit un articol mai vechi dar adresele le stiu si cred ca sunt inca valabile.
http://209.85.129.132/search?q=cache:1S7qMeIJF68J:frumusete.ele.ro/Aqua_gym_%C3%A2_pentru_o_silueta_de_invidiat_--a7376.html+centre+aquagym&hl=ro&ct=clnk&cd=9&gl=ro&lr=lang_ro

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

La Medi spa si la Opera platza!!!la cj....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Eu am facut la un salon din zona 1 mai care aveau si piscina,asta acum 2 ani,acum s-au mutat de acolo.Am gasit la casa victor,e intre aviatorilor si kisellef pe-o straduta,n-am fost sa vad cum este,dar pretul mi se pare ok.Eu deocamdata nu am cum sa merg
Stiu ca a fost o tipa de pe forum,Mihaela,nu-i mai stiu nick-ulacolo si zicea ca i s-a parut ok,poate intra si ea aici daca vede subiectul si va scrie ce si cum!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput