Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009 (7)
Raspunsuri - Pagina 9
vias spune:
fetelor sunteti minunate..
...sper sa apara II...nu am nici o senzatie...nimik...doar sanii parca explodeaza...
...acum vedem duminica...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus fetelor sunteti minunate.. ...sper sa apara II...nu am nici o senzatie...nimik...doar sanii parca explodeaza... ...acum vedem duminica... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune |
Sa dea Dumnezeu sa fie bebe in burtica, sa va bucurati de el/ea.
ALBUM
Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
monica_dicut spune:
Hello
Am intrat scurt, sunt la ai mei. Sa va spun ce am facut.
Bebe are 7,5 mm, e foarte bine lipit de mami, sacul vitelin prezent,uterul arata perfect, col inchis 3,9 cm,ii bate inimioara bine. Am tensiune buna 12 cu 7. S-a minunat doctora. Mi s-a explicat in mod expres ca sunt un caz "foarte greu", caz patologic foarte greu. Si greu din prisma doctorului care mi-a urmarit prima sarcina... voi fi urmarita si spionata pe toate partile de mai multi doctori. Mi s-au pus 1001 de intrebari. Mi-a placut la nebunie de doctora la care am fost. Foarte meticuloasa si sarguincioasa asa, nu stiu cum sa va spun. Mai vedem pe parcurs ca ma vor urmari amandoua. SRI-ul e in spatele meu.
Acum m-am linistit, rasuflu usurata pana la urmatorul control
Tre sa fac multe analize si foarte dese. Asta este, ma conformez, pentru puiul meu mic orice.
Ah, si e numai o singura inimioara care bate dar de care
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Hello Am intrat scurt, sunt la ai mei. Sa va spun ce am facut. Bebe are 7,5 mm, e foarte bine lipit de mami, sacul vitelin prezent,uterul arata perfect, col inchis 3,9 cm,ii bate inimioara bine. Am tensiune buna 12 cu 7. S-a minunat doctora. Mi s-a explicat in mod expres ca sunt un caz "foarte greu", caz patologic foarte greu. Si greu din prisma doctorului care mi-a urmarit prima sarcina... voi fi urmarita si spionata pe toate partile de mai multi doctori. Mi s-au pus 1001 de intrebari. Mi-a placut la nebunie de doctora la care am fost. Foarte meticuloasa si sarguincioasa asa, nu stiu cum sa va spun. Mai vedem pe parcurs ca ma vor urmari amandoua. SRI-ul e in spatele meu. Acum m-am linistit, rasuflu usurata pana la urmatorul control Tre sa fac multe analize si foarte dese. Asta este, ma conformez, pentru puiul meu mic orice. Ah, si e numai o singura inimioara care bate dar de care POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri Minunea din burtica 7+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi Uite asa cresc eu la mami in burtica |
FELICITARI! sa stea cuminte in burtica pana la 40 de saptamani.
ALBUM
Primul de sus - 18.01.2009 , Al doilea de jos - 28.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
nnicoro spune:
Felicitari noilor gravidute,sa avem toate sarcini usoare,la termen si mai ales cu bebei sanatosi.
Felicitari monica_dicut pentru inimioara,Doamne ajuta sa fie bine si sa stea cuminte la mami in burtica.
Camy_pus,mai e putin,ne rugam sa fie bine si sa vii la noi.
Doamne fetelor,cate suntem!!!!! A fost darnic mosul cu noi anul asta, cat de tare ma bucur,copiii sunt cea mai mare minune,sa speram ca ne dublam numarul pana in sept:D.Sunt curioasa dc si la alte topicuri sunt atatea mamicute fericite
delia79 spune:
salut burtici
Dau si eu raportul: am fost marti la primul ex medical si am avut o surpriza foarte placuta sa dau de o doctorita poloneza. Ea mi-a inteles nerabdarea de a vedea pe bb si mi-a dat trimitere la ecograf in mod exceltional la 7 saptamani. Va dati seama ce bucurie pe mine, ca si in Canada e cum povesteau fetele din Anglia si Finlanda, adica prima eco se face la 12-14 sapt. In fine, mi-am luat programare pe 11 feb si abia astept sa aud si eu o inimioara .
Am facut si analizele de sange si urina, dar urmeaza sa primesc rezultatele la urmatoarea vizita la doctor.
De citit va citesc in fiecare seara , dar nu mai am putere sa si raspund, vin rupta de oboseala de la munca si de la scoala. Simptomele mele sunt : oboseala, o durere continua de cap (doar atat cat sa ma simt gravi), mici greturi si nepretuita constipatie
hai ca m-am intins cam mult, va pup si va doresc sarcini frumoase.
Iulika29 spune:
IOANACT eu iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti.... Acele 2 liniute care le-am asteptat si eu cu atata nerabdare... Iti doresc asta din tot sufletul. Te asteptam. Am inteles ca duminica e Ziua cea mare.
Cat despre mine sunt pe drum spre casa. Tocmai ce am terminat munca. Muncesc de noapte. E oki pt mine. Pt ca munca de zi nu as putea avea. Nu ma pot trezi dimineata nici batuta:)))
Va pup pe burtici
Iulika cea mai fericita 9+
Iulika29 spune:
DELIA79 si eu sunt din Iasi...bine de acolo ma trag deci sunt din Iasi(si sunt mandrå)..
Gata må bag la somnik...cå muncim din nou maine/azi cum vreti ..pt mine e maine ca azi e dupå ce ma trezesc..v-am innebunit de cap..
va pupik..
Iulika, cea mai fericita 9+
iuly_s_a spune:
vreau sa ma alatur si eu burticilor fericite de septembrie octombrie dar nu stiu cum!!!!!!:((((((((