Regasiri(31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_m
Nu stiu cum rezisti tu noptile Incearca sa il tii in casa pana ii mai trece gatul. Daca se cere antibiotic, asta e... Sper sa va faceti bine cat mai repede. La gradi il duci zilele astea?
Pozele Iuliei sunt aici jos la semnatura

Daca cumva doarme toata noaptea si nu se trezeste...eu tot ma trezesc, din inertie. Merg il acopar si eventual ii schimb scutecul.
Ciudat o sa-mi fie cand nu s-o mai trezi toata noaptea

Nu merge la cresa deocamdata...poate miercuri, joi avem testul la alergii, vineri ne-am luat liber si eu si paco..plecam din oras..hai hui(Cu Dani bineinteles).

Cred ca o perioada am sa dorm cu el la el in camera...prea mult se descopera...nu las noaptea aerul pus, ne usuca gatul, ochii, pielea...

Dianarus sa ne tii la curent!!

ma duc sa vad poze de koko si Iulia

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

pe toata lumea. Am avut niste zile mai grele, dar am tras si un ochi pe aici. Noua ne-a cazut unghiuta (mai bine zis am taiat-o eu cand dormea ca se mai tinea intr-un colt , doar intr-o pielita) si nu puteam sa o mai imbrac sau dezbrac ca maraia continuu ca "cade mana". O intrebam dc o doare, iar raspunsul era nu, dar maraiala la greu mereu cand o vedea ca se misca.
Dbunny multa sanatate lui Daniel, sa se faca bine cat mai repede. Asa ceva a avut si nepotu (sti ca ma plangeam sa ni ia si Erica), iar dupa 5 zile a fost ca nou.
Diana ultumim pt site. Ma apuc si eu sa-l rasfoiesc.
Dastefa da aveti rabdare la teatru. Tot asa!

Angi multumim pentru sfaturi. Bun si bau-baul vostru mi se pare tare bun. Noi nu gasim nimic ca sa nu ne fataim minim 1/2h la nani. Mai nou se trezeste noaptea si sta vreo 2 ore treaza.Sper sa treaca perioada asta. Distractie placuta la ski!

Kokorina Am vazut filmuletul de la semnatura, da pozicile nu pot sa le vad. Ce mail comun? Cel de la fulguleti? Pai nu mai am parola.
Promit ca saptamana asta o sa pun si eu poze (nici nu mai stiu cum se face). Cand o sa o prind dormind descarc repede din aparat si hop pe net, ca altfel ea are exclusivitate la calculator.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

am descoperit si eu link-ul de la Dianarus-pare f interesant.Nu stiu unde m-am uitat prima oara de nu l-am vazut

azi m-am lafait -dupa ce am dus-o pe Daria la cresa m-im facut o baie luuuunga ca altminteri numai dusuri super rapide prind,urmata de manichiura,pedichiura ,cafeluta si acum forum.Si gata cu relaxarea ca ca ma asteapta datoria

Ank trimis pm

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Kokorina, Dastefa multumesc mult pt pm.
Am rasfoit mailul si am vazut pozici cu pitici frumosi!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

DBUNNY....sa ma luati si pe mine hai hui.deci unde mergem?si bine faci ca dormi o perioada cu dani in camera.

DASTEFA.....asta da lafaiala.cred ca te simti usoara ca un fulg...

ANGI....voi va duceti la sky nu?ce misto....ma bate la cap andi sa merg si eu acuma sambata..oi vedea ce hotarasc,la ce frica am ...cred ca ma duc la disco.

este incredibil cum alearga copchii catre mine la gradi cand ma vad ca vin sa-i iau.asta nu se intampla inainte de a merge la servici.acum cand ma vad ca intru alearga amandoi cu bratele deschise...mor de dragul lor si ii simt ca sant fericiti ca e mami acasa cu ei si nu vine altcineva sa-i ia de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

salutare,suntem bine...

va pupam pe toti

dolores si David Cristian -22.11.2006-

"Ar trebui sa fim recunoscatori oglinzilor .... pentru ca reflecta doar exteriorul "

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va doresc o zi super si multa sanatate. toata lumea. Poate reusesc sa intru mai tarziu sa va mai povestesc cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetelor,
Dbunny, si Iulia se descopera foarte des noaptea. De-aia mi-am si facut obiceiul de a ma trezi din cand in cand noaptea sa o acopar. Mai sunt insa nopti cand nu ma mai trezesc deloc, poate doar cand o simt foindu-se langa mine, si atunci o acopar din nou.
Cum se mai simte Dani? Azi il dusesi la gradi?

De vreo 2 zile nu mai merge smecheria cu bau-bau-ul Cand aude de bau-bau, baga capul in perna si sta cu fundul in sus, si continua sa se frichine. Apoi uita de bau-bau si incepe si vorbeste, ii turuie gura...
Aseara, pana la urma a cerut sa se duca in patul lui taica-sau si a adormit acolo (bineinteles dupa ce l-a chinuit pe taica-sau, ca vrea sa faca pishu, ca nu vrea pampers, ca vrea sa ii spuna o poveste, ca vrea acoperita, nu cu patura aia, cu alta, ca nu vrea cu Winnie, vrea cu Martinel, vrea apa... ) Intr-un final o aduce taica-sau adormita pe brate, adormisem si eu intre timp... A fost prima data cand a adormit-o taica-sau seara

Dastefa, te invidiez pentru baie luuunga, manichiura, pedichiura, cafea... fericito!
Kokorina, pai tu compari Insbruk cu Ranca? Partia aia de acolo e un deal lin si-atat. Dar asa imi fac si eu damblaua, ca nu mi-am mai facut-o de mult.
Eu iti recomand sa mergi sambata la ski, asa vezi si tu cum e. Sa nu ai pretentia sa inveti repede sa stai pe skiuri. Insa trebuie sa ai rabdare. Nu de alta, dar peste 2-3 ani o sa iti para rau ca nu poti sa te tii dupa copii sa vezi ce frumos se distreaza ei pe skiuri, sa te distrezi si tu impreuna cu ei. Vezi ca ei prind mai repede decat noi, adultii. Si lasa frica deoparte ca nu patzesti nimic, doar nu o sa te bagi prin rape sau mai stiu eu pe unde... Vezi ca doar iarna asta mai este Andi dispus sa te invetze, de la anul au prioritate copiii Bafta multa si curaj Si sa faci pozeeee

Mai este un site cu jocuri pentru copilasi www.earobics.com/gamegoo/index.html" target="_blank">aici, s-ar putea sa fie totusi pentru copilasi un pic mai mari. Oricum este de tinut minte

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Ank, tu ce faci in seara asta dupa ce adoarme Erica? Nu bagi niste poze?

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui angi_m

Dastefa, te invidiez pentru baie luuunga, manichiura, pedichiura, cafea... fericito!

Angi poze

si eu te invidiez pt propusa tura de ski(desi nu stiu sa skiez).Na ca suntem chit

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput