Regasiri(31)
Raspunsuri - Pagina 2
kokorina spune:
asa am un chef de disco....ca mi-am adus aminte ca DBUNNY s-a distrat acu ceva vreme pe la disco.poate mergem si noi sapt viitoare,ca acu sant in concediu medical pana luni si sa nu ma vada vreunul pe la disco dand din solduri.
aaaaaa si mai vreau ceva.sa vina mai repede primavara.m-am plictisit de vreme rece,haine si zapada.cred ca am sa trag un pui de somn.pe mai tarziu
dastefa spune:
koko concediu medical?da nu ai renuntat la job-eu asa am inteles.Sau urmeaza dupa concediu?
In legatura cu cresa -ce spui tu DODOe exact imaginea cresei la care e Daria.Mi s-a pus capsa de fapt mai tare cand in vreo 2 zile la rand am gasit-o stand suparata cu bibe in gura asteptandu-ma iar ingrijitoarele care erau cu ea nu cred sa se fi ostenit sa o antreneze in vreo activitate.Si sa va mai zic ca la cresa asta se schimba ingrijitoarele intre grupe asa ca Daria a vazut vreo 8 pana acum Saracii nici nu se pot obisnui bine cu unele ca pleaca la alta grupa-tampita politica au mai gasit.In sistemul asta nici micile atentiinu functioneaza-ca ar trebui sa dai la tot personalul
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angi_m Dodo, tu de ce esti din Mali? |
Pentru ca nu-mi accepta Romania,Navodari.Din punctul lor de vedere in Romania nu exista decat Constanta sau alt oras mare
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kokorina spune:
DASTEFA....ba da am renuntat la job.am demisionat si ca in fiecare colt al lumii,cred ca legea e la fel....ar fi trebuit sa mai merg inca 14 zile dupa demisie.nu poti pleca de nicaieri,indiferent de job,spui ca demisionezi si gata pleci acasa.asa ca am intrat in concediu medical.una ca nu as mai fi suportat nici macar o ora sa stau acolo dar si pe buna dreptate....nu am mai povestit pe aici si insirat cate pastile iau in ultimul timp.dar ma fac eu bine.
angi_m spune:
Kokorina, am uitat sa-ti spun ca mie mi-a placut mai mult pictura lui Pascal decat cea a Sophiei
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal
Mirona spune:
neata fetele,
noi suntem bine - eu inca racita - Kara e ok. Am avut o saptamana mai naspa din toate punctele de vedere - noroc ca am avut taria necesara sa ma tin de marginile butoiului si n-am reusit sa cad inauntru. Inca nu s-au limpezit apele - si nici nu o vor face in curand - dar incerc sa ma tin tare.
intr-adevar Karina face foarte multe activitati la gradinita - v-am spus ca o tin acolo atata timp cat mai sta Alina - educatoarea - care se dedica lor - daca stateau doar si erau supravegheati - nu o lasam nici 5 minute. La fel si acasa - in permanenta ea trebuie sa faca ceva - altfel intervine plictiseala si deci se declanseaza niste crize, matzaieli, nu te mai intelegi cu ea, etc.
burtoku mi-e bine - face tumbe asta micu in mine - prea mult l-am pomenit ca nu misca atata cat misca sora-sa si acum vrea sa-mi demonstreze ca nu e asa.
am avut si noi o intalnire cu un medic homeopat - de azi suntem pe un tratament care o sa ne aduca numai bine in toate. No - s-o vedem si pe asta. Cert e ca m-am cam saturat sa-mi vina cu diferiti virusi de la gradi - si cum antibiotic ea inca nu a vazut - speram noi sa nu vada nici de acum inainte.
in acest w/e sper sa recuperez tot din urma, sa vad si pozele puse de voi. va iubesc.
ieri i-am facut prima data papanasi - dar nu dintr-aceia ce-i iei din comert - aia sunt pentru mine gogosi cu smantana.
Am pus branza dulce, ou, putin zahar, putina sare, gris. Cand apa fierbe am pus galustele de papanasi in ea la fiert. Am prajit putin pesmet.
Intr-o yena am pus un strat de pesmet, un strat de galuste, un strat de pesmet, unu de galuste. La final e din nou pesmet.
Se servesc cu smantana si cu zahar. Kara a papat fara zahar si cu pesmet-ul dat la o parte - a papat trei.
Deci mai fac si alta data.
acum fug sa pregatesc micul dejun, ca deja a trecut ora de cand i-am dat remediul homeopat Karei. mai trec eu pe la voi.
pe toata lumea
Miro 26+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite,
Va poftesc cu drag la si
Miro la mine e invers bodo nu a facut atata miscare in burta ca BBEdy
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dastefa spune:
in privinta cresei eram curioasa daca asta e politica in toate cresele de stat sau depinde si de personal?Daca e sa fiu cinstita nici nu poti sa te astepti la prea multe cand sunt cel putin 20 in grupa dar nici nu-mi vine bine sa-mi gasesc copilul suparat tocaind in disperare din biberun -eu i l-am dat la cresa doar pt a o adormi dar au descoperit ca e mai simplu sa-i dea decat sa-i distraga atentia cu ceva.Luni am sa le cer sa nu i-l mai dea dupa ce se trezeste(acasa il folosesc doar pt adormit-in rest bea f bine din pahar).
dbunny si mie parca mi-ai facut pofta de disco-dar cred ca e o vesnicie de cand nu am mai fost
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
Dodo-pui spune:
Va ofer cu drag o si .
O duminica frumoasa si numai bine!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Mirona spune:
neata,
printre activitatile cu fii-mea am vazut si ceva poze.
Angy ce frumoasa e Iulia ... si ce par are - mor de dragul ei. Sa stii ca am stat minute in sir si m-am uitat la desenul ei - promite fata ta, sa stii.
Koko am vazut si pozele voastre - super faine. Mie mi-a placut mult desenul Sophiei ... pana l-amvazut pe al lui Pascal - serios ca are ceva in el - parca si nervozitate se simte in acele puncte. faina de tot ideea vernisajului.
Cand ma uitam la poza ta - ultima - din sufragerie - ea rosie - tu papucei rosii - ma uitam sa vad cum de si-a dat seama Angy la ce program TV te uitai - la care vine Kara infuga si se apuca de cantat: "O bad fumos cu cetina tot vede". m-a bufnit rasul. frumoaso!
Am vazut si pozele BUBEIMARA - de mult tot voiam sa va spun ca tare mult mi-au placut. Oare ne mai citeste marani? am vazut ca-mi cere in mail sa trimit link prin mess - voi ce stiti? mai citeste forumul?
Roana am vazut si pozele voastre. super scump Alex. Doamne ce semanati tu si sotul tau ... .
oare mai sunt poze si eu nu le-am vaut? ma trage cineva de maneca daca da?
fetele - a mea fata e innebunita acum dupa Veronica - de cand mi-a dat danita link-ul ... ne uitam mai mult decat la Shrek. Si sa ovedetice mai canta - "Veronica - fata buna si cuminte". sau faza aia cu "la culcare, la culcare - IMEDIAT - sāc ca eu, sāc ca eu - sunt in pat".
Sper sa nu inceapa si ea cu sāc sāc. Sau cum face directoarea: "de ce? de ce? de ce?"
ma rog -ideea ca a inteles de ce a plecat traista Veronicai si repeta zilnic ca nu a fost cuminte Veronica si nu a dat traista si celorlalti copii - de aceea s-a suparat si a plecat de la ea.
as avea o rugaminte - stie cineva unde as putea sa caut PE NET un puzzle pentru copii - deci un desen animat ceva - mic, cu piese mari si sa-l poate face si Kara? Deci vreau ceva on line - sau un programel de descarcat. Plizz, intelegeti ceea ce vreau?
no fug sa prepar micul dejun - iar a trecut o ora de la remediul dat.
va pupa Miro pe toate
Miro 26+ si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006