Regasiri(31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu pot sa-l ascult pe dani, sunt la birou, cu alti multi oameni in birou... dar, dbunny, raman datoare pt w-end! il ascult atunci!

ne reauzim peste cateva zile. io plec la cluj acum

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

nu pot sa-l ascult pe dani, sunt la birou, cu alti multi oameni in birou... dar, dbunny, raman datoare pt w-end! il ascult atunci!

ne reauzim peste cateva zile. io plec la cluj acum

Drum bun

Celalalte fete somati?

Dayanara ai primit acasa hartie de empadronamiento pt inscrierea lui Ivan la Colegio? ca eu primish...si-asa lene am de-a ma duce sa vad ce si cum...

Dodo...mai ai 51 de zileeee unde nasti?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny
Dodo...mai ai 51 de zileeee unde nasti?

La Constanta

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 100% Isabelle

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

dodo abia acum vazui si eu ca Edy e de fapt Isabelle . Sanatoasa sa va fie !

Maya are un aer special Ana ,o imbinare de seriozitate si visare care retine atentia

Daria ma zapaceste de cap-intreaba in nestire ce-i aia?.Stiam ca va veni si vremea asta dar ma oboseste ca ea intreaba si pt lucrurile pe care stiu sigur ca le cunoaste.Si cand ma gandesc ca vine de ce?- sa te tii atunci rabdare si inspiratie

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny are voce Dani, vezi cum ajuti baiatu sa devine vreo minivedeta. Ana ma intreaba ce zice baiatu?
Dastefa ana ne intreaba de zeci de ori acelasi lucru de-mi vine sa ma urc pe pereti. Mami ce e ala, ii explic, da ce e aia si tot asa. Apoi incepe cu de ce si o tinem pana la culcare. Mai nou cand vrea neaparat sa obtina ceva inainte de "te rog" vine la mine si zice "mami esti prietena mea, da?", apoi baga cerinta.
Koko ana nu vrea lapte de alimentara sub nicio forma, i-am intrerupt laptele praf dar nu a mai vrut deloc, a stat fara lapte o saptamana, acum i-am reintrodus laptele ei praf, e f greu sa-i dau la dimineata oua si altele, uneori nici nu stiam ce sa-i mai dau, asa ii dau laptic cand se trezeste si pe la 10 unt pe paine sau pateu, oua, ce am pe acasa. Cu olita sta bine, face si caca si pipi, pe wc nu o las ca ar vrea pt ca sta juma de ora si eu langa ea. Isi gaseste ea ceva de lucru, ii place catarata acolo.
Ma oftic ca si-a schimbat programul de somn, inainte pe la 12 ziua se culca si dormea pana la 4, acum de-abia la 3 daca o ia somnul, o oblig mai mult ca altfel se trezeste noaptea si are un chef de joaca.
Va spuneam ca Ana are doua perioade pe an cand raceste si ne-am pregatit, dar vad ca doar doua zile i-a curs o nara si gata, doar asta sa fi fost raceala, ce bine ar fi. In februarie si la toamna, in septembrie sunt lunile ei de raceala, in rest nici macar muci, nimic. Cu intoxicatiile mai tragem cateodata, daca e ceva vechi imediat face diaree. De anu trecut din august vad ca nu a mai facut la nimic.
Eu nu stiu ce sa mai cred in urma chiuretajului, adica ma simt f bine dar cand se opreste sangerarea cand incepe din nou. Acum de doua zile era oprita, azi dimineata iar a aparut putin cand am facut pipi. Probabil de la efort sau nu stiu. Cele care ati trecut prin cat v-a tinut sangerarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Dodo....vine....sa ai nastere usoara si sa ne ti la curent.
Fetelor cat despre intrebari...si a mea intreaba mereu si nu are rabdare sa asculte raspunsul.
pe toata lumea!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Daria ma zapaceste de cap-intreaba in nestire ce-i aia?.Stiam ca va veni si vremea asta dar ma oboseste ca ea intreaba si pt lucrurile pe care stiu sigur ca le cunoaste.Si cand ma gandesc ca vine de ce?

Da, da, si Dani face la fel..intreaba tot timpul...eso queeeee...adica eso que es? aia ce-i? si stie ce-i...si dupa ce-i explic(genul: astia-s ocheluarii lu' bunica) ma intreaba: da?, eu raspund: da! dupa care el face: yoaaaaa!!

Daca gresesc ceva(gen apa din cada e putin mai calda ca de obicei) imi atrage atentia imperativ: mami!!(ca si cum ar vrea sa spuna: ai grija ce faci mami!!)

Seara la culcare imi spune ca e pisat...sa-l schimb! in conditiile in care l-am imbaiat la 9.30...la 10.20 trebe pus alt scutec, ca lui ii trebe alt scutec pus!

Aelitaaaaa

Alexxandra???? Miroooooo hai mai nu ma faceti sa strig atata...

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Maya 5-6 zile cred...ca la ciclu, dar mai lalait, si mai putina cantitate de sange...

Dbunny si Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

noi azi mergem la doctor...nu mai rezist sa-mi aud copchii tusind.nu le trece cu nika,nici cu tratament,nici cu retete naturiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Koko sper sa o rezolvati cu dr. Multa sanatate!

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput