Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Gata fetili, am facut o parte din bagaj. Trebuie sa fiu meticuloasa ca stau o saptamana si nu am magazine la indemana.

Ce bine imi pare ca te vad, Lunito. Cred ca sunt superbe hainutele copiilor. Astept poze cu ei costumati. Pe sot daca-l pupi, cred ca uita si-ti da cardul iar fara restrictii. La asa sotie frumoasa cum sa rezisti?

As mai scrie, dar imi e somnic.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

girls.

Eu am luat-o razna, m-a amenintat barabtu' ca-mi ia cardurile. Pai sa va zic. La inceputul lui Ianuarie au fost reducerile. Buuun. Am umplut dulapurile, ale copiilor nu ale noastre ca noi cica luna viitoare. Apoi sapt trecuta am nimerit intr-un magazin care are numai toale de firma din sezoanele trecute la preturi mai mici, insa in ziua aia vindeau un stoc mai vechi pe preturi de nimic, geci de schi reduse de la 100 lire la 5 lire etc. Am cheltuit vreo 40 lire si iar am umplut dulapurile. Dar m-am jurat ca nu mai merg in oras decat pentru mine (ca sotul nu are nevoie de haine), ca o sa merg doar in parc ca sa evit magazinele. Eh, azi mi-a sosit un catalog prin posta cu noua colectie pt 2009 si m-am indragostit de cateva outfit-uri pentru Lis pe care tocmai le-am comandat.

Am citit din urma si am vazut o Deny frumoasa rau, si gingasa.

Iar tu, Greierash ai exprimat in cuvinte ce simt eu, asa indragostita sunt de puii mei ca simt ca-mi explodeaza inima.

Cristina vreau pozici cu Ingrid. Nu stiu daca ai citit, am incercat o data sa te sun pe fix si mobil dar nu a raspuns nimeni. Mai incer poate in weekend.

Sa va zic ca si fie-mea e o harnicuta, sterge tot si pe jos si mesele cu servetele. De la soacra-mea le are cu curatenia ca e maniaca.

Timi cum te mai simti cu burtica?

Caferuta distractie placuta.

Pup toate fetele si strumfii.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Lunavreau si eu la tine........pe mine ma ia groaza numai cand ma gandesc la faptul ca maiine ma duc pana in mall si STIU SIGUR ce se va intampla....si mai stiu si ca vine targul pentru bebei si iar sparg tot ce am..ca de' ce nu fac eu pentru printesa mea cocheta si maimutarita!!!!
Cum spuneam, tocmai ce au venit nasii fetei doua zile acasa (ei lucreaza la Roma) si imi povesteau de reducerile de acolo...anul trecut prin martie eram acolo la colectiile noi...anul asta nu am sanse (ca are sotul examene pentru doctorat si nu se da dus de acasa!), dar tare m-as mai tira si eu putin la un shopping de outlet sau reduceri adevarate! Ca de astea "mintite" de aici m-am cam saturat.... i-am luat fetei in primavara de la Roma costum Adidas intreg..fleece, tricou cu maneca lunga, tricou cu maneca scurta, pantaloni si pantofi sport cu fabuloasa suma de 40 euro toate!!!! La Benetton am plecat cu juma de magazin (un sfert pentru mine un sfert pentru ea!), iar de la Disney am iesit fortata de sot si amandoi legati bine cu "catuse" ca sa nu mai luam...ca eram in stare sa plecam cu toate!!! Asa ca te cred...stiu cum e...

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

fierbinte la toata lumea.
In sfarsit vine weekendul

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata.

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Dupa ce ma intorc din tabara, merg la analize ca e ceva in neregula.

Editez sa o rog pe Greierash sa ne puna poze cu bucatarul sef.

Si...sa o pupic pe Xerxe, ca o simt trista.

Ce e in neregula cu tine?

Si eu astept de mult ceva poze de la Greierash.

Nu sunt foarte trista, dar am asa o senzatie puternica de plictiseala, de rutina, de monotonie a vietii. Mi-as dori un strop de ceva, nu stiu, poate un concediu in doi, poate putin romantism, poate o iesire, poate ceva deosebit la serviciu...
Sunt foarte recunoscatoare ca suntem sanatosi, ca ne merge binisor, dar asa, soptit va spun va spun ca as vrea ceva, altceva....

Carla, eu iti dau ceva intre 30-32 de ani...asta pentru ca ai spus ca esti batrana, ca altfel, dupa poze as fi zis 28-30 de ani.

Razvan a invatat sa trimita bezele. Cand pleaca taticu la el in camera si ne ureaza noapte buna, isi trimit reciproc bezele, dragii de ei.
Ieri m-am enervat si am facut curatenie, am strans jucariile si am aspirat peste tot si am dat cu mopul si am pus si niste rufe la masina si am facut si o budinca cu branza si stafide la cuptorul cu microunde. Razvan a cautaa una cate una stafidele, nu voia deloc branza sau paste. La final, cand am mancat eu aproape tot, i-a venit si lui pofta si am inceput sa ne luptam pentru ultimile firimituri de branza. Asa ca i-am pregatit niste feliute subtiri rosii si ficat prajit. Si la fel ne-am "luptat" pentru ele. Se pare ca mananca mai bine daca facem un fel de joc la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna!

Ilinca a facut febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza strumfaraie!

cafera, vacanta placuta si vreme buna va doresc.

luna, da tu esti bolnava maica! . sa vezi cand or ramane toate mici si o sa trebuiasca sa scapi de ele!!!!!!hehe. grea boala si shoppingu asta! din fericire pt mine, nu m-a atins!

xerxe, iti inteleg frustrarile. am trecut si eu prin situatii asemanatoare. vad ca de cand am inceput serviciul si mai ies din casa, ma aranjez, mi-am mai cumparat o tzoala doua(nu asa ca prietena Luna, in cantitati industriale) parca mi-e mai bine, psihic vorbind!e greu sa te consolezi mereu cu gandul ca e suficient ca sunteti sanatosi(normal asa ar trebui, pt ca sanatatea e mai scumpa decat toate) si mai treci si prin momente depresive. o sa treaca!

noi suntem bine, suparati ca nu putem iesi afara. vad ca deocamdata se intelege bine cu soacramea, ea are mare grija de el, stau linistita la servici pt ca-l stiu pe maini bune. e destul de greu sa ma inteleg cu ea, adica trebuie sa ma tot gandesc inainte sa deschid gura, la ce zic si pe ce ton, ca sa nu i se para dubios, dar ma gandesc ca fac sacrificiul asta pt binele copilului si imi trece.

Intrebare la Radio Erevan: de ce trebuie sa strangem cureaua in vremea asta de criza??????
Raspuns: de gat!

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

cafera, uf! asta mai lipsea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimi!
Cafera, multa sanatate ilincutzei! Dc a facut febra?
Brazuka, oanamada, va poop, si voi mi-ati lipsit, dar gata, ieri s-a rezolvat cu netul acasa asa ca, daca ma lasa bb intru
Carla, indiferent cat ai, te tii bine, mama, pt varsta ta hai sa nu te superi
Musso, multumesc!
Vroiam sa mai zic asa: monicabo, m-ai omorat cu fetitzele tale ce dulci sunt!
Neaparat, sa nu uit, mamicamelia, felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara, nastere si mai si si bb sanatos!
Claucia, m-ai distrat rau cu "oitza barsana", asa zic si eu la fetili de-shi fac permanentu' ala tipic de botez
Ioanaiub, si eu tot vigantoletten ii dau lui laur, la sfatul dr!
Housepocket, si laur se inneaca si pare ca vomita daca ii dau nepasat. Bine, mai mananca si nepasat cascaval din cand in cand, banana, biscuiti pt bb, supa cu bucatele etc dar la paine de ex isi indeasa bucati mari si acu' il vezi cum se forteaza sa vomite, ca e bucata prea mare...mi-e teama si mie sa ii dau prea mare. Uff!
Mychy, aoleo ce banc!!! stii care e urarea pt noul an 2009? Hungry new year! daca tot suntem prin zona...
Ghinetz, ma bucur ca te-am reauzit
Xerxe, si ai sa vezi cum vin lucrurile minunate si deosebite la tine cand nu te astepti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan
Xerxe, si ai sa vezi cum vin lucrurile minunate si deosebite la tine cand nu te astepti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Stii filozofia The Secret?
“The Secret” e modul in care iti gandesti viata, felul in care te raportezi la tine si la cei din jur. Daca gandesti pozitiv, vei atrage circumstante pozitive, daca gandesti negativ, vei atrage lucruri negative in viata ta. “The Secret” este de fapt Legea Atractiei.

Ar trebui sa gandesc numai lucruri pozitive, nu?

Mergi la inceput

Citat:

Ar trebui sa gandesc numai lucruri pozitive, nu?

daca poti inseamna ca ai descoperit secretul fericirii absolute!!!!!

Mergi la inceput