Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Ma primiti si pe mine in grupul celor obosite de prunci. Nici vorba sa trebuiasca sa-l obosesc. Scoate el untul din mine. Si cad seara franta. Eu il adorm pe Stefan, ca ii place mai mult cum ii citesc eu si sotul il adoarme pe Victor. dar acum Stefan e in vacanta asa ca am si eu liber seara. Liber la somn.
Victor nu mai plange noapte, multumesc celor ce s-au interesat. I-am facut analize (ecografie organe interne, coprocultura - pt paraziti intestinali). Cand am terminat cu toate a inceput si el sa doarma bine. Si nici plimbat cu carutul nu mai vrea. in schimb patutul lui e cah! asa ca il adorm in pat cu mine, apoi ma mut eu in sufragerie, langa sot. Mai maraie noaptea si, din instinct fug repede, desi am observat ca si daca nu vin adoame la loc.

Acum e mucos. Nu are temperatura, insa, asa ca il las si eu in pace. I-am dat oscilo.

A! Am niste dovlecei si nu stiu cum sa-i gatesc. Ii placeau tare cand era micut, nu i-am mai dat insa de mult. Parca ne daduse Mi_a niste retete. Merg sa le caut. daca aveti vreo idee poate scrieti si aici...

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am gasit retetele de la Mi_a. Cred ca am sa fac asta:
Budinca de dovlecei (3 portii x 120 g)
Dovlecei 300 g, cascaval 30 g, ou 1 buc, smāntāna 30 g, faina 15 g, unt 10 g, pesmet 5 g, sare 2-3 g, verdeata 5 g.
Dovleceii spalati si curatati se taie īn cuburi mici si se fierb īn apa cu sare 10 min. Se rsstoarns īn strecurstoare. Cānd s-au scurs bine, dovleceii se amestecs cu gslbenusul, cascavalul ras, albusul batut spuma, faina, pesmetul, untul si verdeata tocata. Se coace īntr-o forma unsa cu unt, 20-30 min. Se rastoarna si se serveste calda, stropita cu smāntāna.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

Sonia are nevoie urgenta de noi

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ghinetz,iti spun ce-am facut eu,dovlecel umplut cu carne de pui si ii mai pun in tocanita/ghiveci/ciorba...aaa si ii mai fac prajiti cu usturoi si otet dar nu merge pentru ei.

euuu..rezolv conturi sau ma rezolva ele pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna fetelor.Am vazut poze cu strumfi foarte frumosi de Timi,Jadi,Greieras,Cristina si sper ca nu am uitat pe nimeni.Asteptam poze de la Luna.
Vroiam sa va zic ca am vazut cort cu bile la Real,ca o intrebati pe Nma de unde a luat si ca se poate comanda de pe mothercare.com.eu am primit ieri o comanda de la ei.Transportul e cam mult dar la un calcul cat costa la noi in magazin hainele de la ei iesi mai mult mai ieftin.
Georgiana si eu am vazut la fel ca daca iesim din casa la vreun mall,sau mergem in vizita oboseste si doarme bine.Acasa aplicam varianta alergatului prin casa ,mi-am pus mintea cu el intr-o zi si cred ca 2 ore ne-am fugarit,ne-am ascuns ,ne-am gadilat de gifiam ca o locomativa,da si el.Bine asta nu se aplica in fiecare zi ca ajung la 40 de kg.
De bine ce ma plingeam ca nu maninca s-a pus copilul meu pe mancat de ma sperie.Si lapte maninca cate 800 ml pe seara.Cred ca e o perioada de crestere.
Micky el e fan legume verzi asa ca ii dau spanac facut ca carnita si cu un ou batut ca el nu prea maninca ou,mancare de fasolica verde,mazare cu carne,spaghete cu carne dar le fac pe loc ,ca nu mai sint bune a 2-a zi,chiftelute la cuptor.Am trimis o carte cu retete 1-3 ani ,poate te mai inspiri de acolo.
Ma duc sa string un pic prin casa ,daca nu se trezeste revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Carla, multumesc pt idee . Cam asa fac eu dovleceii la cuptor, acum o sa adaug si conopida sa vedem ce iese :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Georgila mine de departe cea mai buna idee este masina....adica: Catinca adoarme de regula in jur de 11. Daca plec eu sau taica-su undeva (la bunici, la bunici sau la prietenii nostri) si ne intoarcem in jur de 10, adoarme pe drum si nu se mai trezeste pana a doua zi dimineata! Masina e miracolul suprem....asta-vara cand am fost la mare mi-am facut probleme ca o sa faca urat pe drum....da de unde...a dormit pana in Constanta si de acolo s-a uitat foarte interesata pe geam...asa ca am decis...la vara mergem in Grecia (in Thassos- e locul ideal pentru familii cu copii) sau la bulgari
Violeta

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

loredana,multumesc de raspuns...acum n-am putut iesi si cred ca la 11 o sa fie fresh.
oanamada,mihnea adoarme in masina dar daca il iei se trezeste,deci nu e o solutie buna pentru noi si daca l-as invata asa cred ca taticul s=ar criza maxim...si noi vrem sa plecam in croatia cu masina sa vedem ce iese.

fii-miu s-a lovit la picior prin baie si schioapata,l-am palpat,l-am tras de degete dar nu scoate nici un sunet sa vad maine dimineata cum e si ma duc la doctor.

eu sunt rupat deja asa m-as culca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

hello fetelor, multumesc de urari.... promit ca atunci cand ne instalam si noi netul acasa va scriu si de adeluta si va punem si noi poze noi (scuzati repetitia chiar daca e cu sensuri diferite)...

acum schimb capitolul si fug acasa! (sunt tot la sor'mea)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

capitol nou aici

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput