Strumfi de iul-aug 2007 (125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Deni imi era dor de puiutii tai. tare frumos povestesti de ei.
Elena si Andra mananca foarte bine mandarine. daca vrea 3 eu ii dau . Si tare ii place sa le curete singura. Mie nu imi place ca nu le mananca la masa si trebuie sa curat dupa ea.
Timi m-ai dat gata cu pozele. Foarte frumoase.
Cristina cam putine pozici ai pus tu acolo .
Cafera imi pare rau ca ati ratat vacanta. sper ca acum e mult mai bine Ilinca.
Oanamada si eu am termonat politehnica, apoi in master in proiectare si de curant am incercat sa vad cum e si in zona banci. deci am mai facut un master. la doctorat nu mai pot ca m-a lasat rau neuronul. Nu mai tin minte nimic.
Monica sa-ti traiasca micuta crestina. Astept pozici.
karli ma bucur ca v-ati mutat. E mult mai bine asa.
mai aveam multe de spus dar cum citesc zilnic si postez mai rar uit.

Domnisoara mea a renuntat la masa de nopate. se trezeste si ma striga apoi adoarme la loc (daca sunt prin zona ). S-a invatat cu codite si ma cearta daca nu ii prin parul cu ceva.
Nu mai vrea sa stea cu scutec, dar nici la olita nu vrea. Acum sta pe wc. de cele mai multe ori spune inainte sa faca si alergam repede la baie.
Prostioare face multe si marunte. Acum am descoperit ca mi-a distrus un top de coli. Nu prea are acces la carioci, pixuri, dar cum ma ridic de la birou si nu sunt pe faza ea fura ceva. Si nu pot sa le ascund caci stie unde sa caute.
Intr-o zi am mers sa-mi iau apa din bucatarie si cand m-am intors domnisoara a gasit o punga de biscuiti in dulapul meu si manca. Cum m-a vazut a fugit si i-a pus la loc apoi s-a sters pe manute si a spus gata. Mi-a fost greu sa nu rad. e5ra tare scumpa cum alerga sa ii puna la loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neatza si hai la cafea ca ieri chiar ca nu cred ca a dat nimeni deci dublaaaa!

Mi_a, , sarumana de urari. Ne-am adaptat bine; laur alearga prin toata casa si vorba bonei, stie toate cotloanele de zici ca sta de 5 ani aici Sper sa ne fie bine in noua casutza...
Karli, sa va fie si voua de bine mutatul. Bravo! Sa dea Doamne Doamne sa va mearga minunat!
Mychy, sa-i ramana matzele subtziri??????????? Si mdeah, CIG. Cu greu. De baza au fost restul pe care le-am facut dupa ASE. Daca era sa raman doar cu asta muream de foame [:D] Nimic n-am invatat acolo, frate, da' nimic, auzi?
Cafera
, ce dulce ilinca cu papushika ei!! M-ai omorat cu faza asta
Xerxe, si lui laur ii plac mandarinele, da nu exagerat. Adica suge la o feliutza de-aia pana se plictiseste, dupa care le arunca pe unde ii vine.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
in primul rand scuze mia,nu mi-am dat seama sa-ti spun,sigur pe moment am zambit caci asa mi se intampla cand aud,mi se spune georgiana foarte des,iar pretenii care deja ma cunosc si trec de prima impresie,imi spun georgi,george,georgica...
vio,mychy..voi CIG,eu FB...

fetele,am si eu o intrebare cum ii obositi pe copii dupa somnul de amiaza?...la mine daca nu oboseste bine sa cada lat toata noaptea se foieste.

mai voiam sa raspund,dar revin.

am ras de numa cu soacra lui mychy...foarte bine ai procedat,asa fac si eu,ele deja stiau de dinainta sa-l nasc ca va fii perfect indiferent de orice si sa le fereasca sfantu sa-mi vina cu prostii...au incercat cu o chestie dar am ras in hohote si am facut un misto de le-a trecut...asta e,in afara mea si a sotului nimeni nu are voie sa comenteze

spunea cineva de cereale,eu ii dau,dimineata ii combin cereale milupa,i-am luat unele cu struguri,cu cereale de porumb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata!!
Ma chinui sa pun niste amarate de poze!!!
Prima incercare:
http://www.flickr.com/photos/35013859@N04/3250120420/

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

prima incercare fu un succes! ce gospodar e andrei....

vreau si eu idei de mancare......ce sa-i fac felul doi, sa fie rapid, gustos, sa tina 3 zile. adik ceva gen pilaf...da sa nu fie pilaf...

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nma

Elena si Andra mananca foarte bine mandarine. daca vrea 3 eu ii dau . Si tare ii place sa le curete singura. Mie nu imi place ca nu le mananca la masa si trebuie sa curat dupa ea.

Lui Razvan ii place cel mai mult sa le curat in fata lui si el sa duca cojile la gunoi. Deschide singur usa dormitorului si se duce in bucatarie si le arunca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Greierash, da-i bataie, ca merge! Ce genutze are veselikul tau, ptiu ptiu ptiu!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

greieras,ce bucalat...sa-ti traiasca!...si la noi tot asa,toate insirate pe jos,iar daca nu-i place ceva hop cu ea la gunoi si pentru asta am mutat cosul pe balcon

mychy,iti spun ce fac eu felul doi,dar nu cred ca ajunge trei zile io si fac mancare putina:tocanita,un ghiveci in care pun toate legumele pe care le am,pastai de fasole galbena,dovlecei umpluti,ardei umpluti,peste cu legume,pui cu smantana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Greierash, aveti o www.flickr.com/photos/35013859@N04/3249290599/" target="_blank"> canapea tare frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, merci. am incercat si eu ghiveci de legume sau mancarica de dovlecei, dar dumnealui nu-i place...........neste ardei umpluti n-ar fi o idee rea........

"niciodata sa nu te pui cu prostu', ca are mintea odihnita!"

Mergi la inceput