CURATARE SALTEA PAT

CURATARE SALTEA PAT | Autor: ioana2004

Link direct la acest mesaj

Am o saltea pt pat de mijloc si am incercat asta vara sa o curata afara fiindca am scapat albastru de metil pe ea.A iesit ceva dar nu 100%.Site cineva cum as purtea sa o curat,fiindca daca mai scap un pic de apa {copii mici}se usuca si ramina o mare harta cu margine rosie...
Am incercat cu vanish,cu biocarpet .
Plus de asta cind pun lenjerie noua din aceea cu elastic dupa o noapte de dormit pe ea iese de pe laterale si se vede salteaua..Cumpar lenjerie mai mare ca sa o pot baga dedesupt.Aveti idee ce pot sa mai fac?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

cumpara o saltea de protectie (subtirica si o pui peste)

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

De unde si cum arata?
N-am auzit de asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Saltea de protectie am vazut si in hipermarketuri. Pentru pat dublu parca era in jur de 45 ron. Eu am vazut-o cam tarziu, salteaua deja era patata rau... Numai sa masori salteaua inainte sa o cumperi ca sa fii sigura ca se potriveste, pentru ca sunt multe dimensiuni, nu exista un standard.
Am una pentru patul lu' Denis. Sa incerc sa o descriu: o folie de plastic cu care are pe deasupra un material stil prosop, numai ca subtirel - sintetic, ca se usuca repede. Este cu elastic, exact ca o husa. Nu are nici o problema cu spalatul la masina automata. La uscat trebuie sa ai grija sa-l intorci pe ambele parti. Asa am eu, nu stiu daca sunt mai multe feluri.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Interesant....am si un pishalau acasa care doarme pe pat de mijloc, nu se scapa in fiecare noapte ca il pun pe olita la ora 11 dar s-au mai intamplat cam o data la 2 sapt accidente, asa ca o sa caut si eu. Mai exact, in ce hypermarket ati vazut voi?

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

chiar zilele trecute am vazut la Auchan, dar mai stiu ca au la Ikea (atentie la dimensiuni acolo, si chiar la preturi...) sau poti da o cautare pe google. Nu stiu daca e recomandat sa-ti iei cu plastic pe o parte pt ca pana la urma cred ca te incingi pe ea, dar contra pishu am luat eu de la tehnica medicala un cearceaf special (cauciucat pe o parte si bumbac pe alta).

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie_Me spune:

Nu stiu daca ai rezolvat intre timp, noi avem pentru salteaua patului o husa speciala care o protejeaza foarte bine. Incearca pe site-ul dormeo si vei vedea despre ce este vorba.Iar pentru curatat cred ca ar fi mai potrivit cu o carpita alba imbibata in solutie cu clor, dupa care lasi salteaua sa se aeriseasca.

Mergi la inceput