CURATARE SALTEA PAT
Am o saltea pt pat de mijloc si am incercat asta vara sa o curata afara fiindca am scapat albastru de metil pe ea.A iesit ceva dar nu 100%.Site cineva cum as purtea sa o curat,fiindca daca mai scap un pic de apa {copii mici}se usuca si ramina o mare harta cu margine rosie...
Am incercat cu vanish,cu biocarpet .
Plus de asta cind pun lenjerie noua din aceea cu elastic dupa o noapte de dormit pe ea iese de pe laterale si se vede salteaua..Cumpar lenjerie mai mare ca sa o pot baga dedesupt.Aveti idee ce pot sa mai fac?
Raspunsuri
nona_denis spune:
Saltea de protectie am vazut si in hipermarketuri. Pentru pat dublu parca era in jur de 45 ron. Eu am vazut-o cam tarziu, salteaua deja era patata rau... Numai sa masori salteaua inainte sa o cumperi ca sa fii sigura ca se potriveste, pentru ca sunt multe dimensiuni, nu exista un standard.
Am una pentru patul lu' Denis. Sa incerc sa o descriu: o folie de plastic cu care are pe deasupra un material stil prosop, numai ca subtirel - sintetic, ca se usuca repede. Este cu elastic, exact ca o husa. Nu are nici o problema cu spalatul la masina automata. La uscat trebuie sa ai grija sa-l intorci pe ambele parti. Asa am eu, nu stiu daca sunt mai multe feluri.
Mami de Denisache
onitza spune:
Interesant....am si un pishalau acasa care doarme pe pat de mijloc, nu se scapa in fiecare noapte ca il pun pe olita la ora 11 dar s-au mai intamplat cam o data la 2 sapt accidente, asa ca o sa caut si eu. Mai exact, in ce hypermarket ati vazut voi?
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Tala spune:
chiar zilele trecute am vazut la Auchan, dar mai stiu ca au la Ikea (atentie la dimensiuni acolo, si chiar la preturi...) sau poti da o cautare pe google. Nu stiu daca e recomandat sa-ti iei cu plastic pe o parte pt ca pana la urma cred ca te incingi pe ea, dar contra pishu am luat eu de la tehnica medicala un cearceaf special (cauciucat pe o parte si bumbac pe alta).
Bucurie!
Julie_Me spune:
Nu stiu daca ai rezolvat intre timp, noi avem pentru salteaua patului o husa speciala care o protejeaza foarte bine. Incearca pe site-ul dormeo si vei vedea despre ce este vorba.Iar pentru curatat cred ca ar fi mai potrivit cu o carpita alba imbibata in solutie cu clor, dupa care lasi salteaua sa se aeriseasca.