Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(31)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_bunica spune:
Karmen...nu exista posibilitatea sa faci o alta ecografie,la alt medic,sa vezi daca iti zice acelasi lucru??
Carla..sa stii ca eu chiar asteptam parerea ta despre ficat..bine,asta in conditiile in care ,ma repet,mananc din cand in cand pate de ficat!!
22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
honeybaby spune:
Multumesc frumos pt urari si aici .
M-am emotionat tare cand am vazut mesaje de la voi la ,, burtici de sept - oct''. Mutumesc inca odata.
Tocmai am intrat sa vad ce a facut clodyac. Ma bucur ca te-ai mai linistit . Sunt sigura ca bb e ok .
Va doresc sarcina usoara in continuare . Deja jumatate a trecut .Astept cu nerabdare sa vad albinutele si cu siguranta va voi citii in continuare . Ma simt mai pregatita citind aici. Deja sunteti burtici cu experianta
happymum - iti tin pumnii,poate ai si tu o balantuca in burtica
Denisa, 5+
maria_bunica spune:
Honeybaby..multumesc si eu pt urare!!Ma bucur sa aud ca ne citesti in continuare...Sa fii optimista si increzatoare..Eu voi intra sa te citesc la odisee..si daca te pot ajuta cu vreun raspuns la o nelamurire de -a ta,cu cea mai mare placere!!
22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
blue77 spune:
Honeybabyfelicitari pt bebelut
Karmenm am dus pe forumuri franceze si am vazut ca sunt multe mamici in situatia asta, insa nimic nu indiuca ca asta inseamna vreo anomalie genetica, de obicei in al 3 lea trimestru bebei au recuperat diferenta si totul e ok, incearca sa te odihnesti mai mult cica ajuta la cresterea lui bb.
Tot ce am citit e ca fetele s au speriat groznic ca apoi bb sa fie ok.
Daca celelalte masuratori sunt ok atunci mai asteapta un pic si refa eco.
Carla ai dreptate cu Marc clar ca e gelos doar ca ma surprinde cand imi arunca asa rautati ca el u e asa, probabil ca lucrarile pe care le facem nu au ajutat deloc, in mintea lui totul e legat....de venirea lui bb
In fine o sa incerc sa am mai multa rabdare cu el.
Va pupic
NOI
Cristina 22 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2
clodyac spune:
buna dimineata burticute
happymum si honeybaby va multumesc pt gandurile bune si va pup din toata inima
eu ma simt azi mai bine decat ieri si ma rog incontinuu ca iasa analizele bine cu dumnezeu inainte
inca o data va multumesc la toate pt incurajari si va doresc o zi buna in continuare
maine am examen si cred ca am sa va scriu pe duminica cu tot stresul asta nu am invatat nimic
pupici la toate si pt mamica care nu i-a iesit ecografia bine fa-ti curaj si cere si o alta parere la un alt doctor iti doresc multa sanatate si sa dea Doamne Doamne sa fie bine
21 +
nicuratze spune:
Buna fetelor,
Am fost si noi la eco ieri.
Desigur ca m-am enervat intai la munca ( exact o data la doua luni cand ma invoiesc si eu 2 ore,am ceva urgent de facut ),si apoi la clinica unde am stat mai mult de o ora peste ora programata.
Dar m-am inveselit dupa:bebelusha e bine,are 385 g,e mai mare cu 1 sapt decat varsta ei,si placenta nu mai e peste col ( adica acum am voie sex).Alinutza,Carla,
Mh,"negrii ies cu siguranta prin fund"-super!
Clody,bafta la analize!
Ertina,ce haios,poate afli pana la termen 100%
Tzutzu,eu zic ca berea e mai buna decat sucul acidulat,recunosc ca eu mai bag vin rosu cu zahar si paine.
Blue,te inteleg,si copilul meu are remarci care ma lasa fara replica;eu am ales sa-l implic:sa aleaga el numele,patutul,etc.
Maria,am reusit si eu sa fac fasole cu ciolan
Va pup,
elena,20 cu +Radu (21.10.2005)
tzutzu_1984 spune:
neata burtici!
Am si eu o nelamurire, multe dintre voi au experienta anterioara sau au auzit, vreau si eu sa ma lamuresc intr-o problema, in momentul cand t-i se masoara dilatatia in timpul travaliului la spital, in ce consta controlul/? se mai introduc inauntru instrumentele ( valvele) CA LA UN CONTROL DE RUTINA INAINTEA sarcinii? Banuiesc k ar fi destul de riscant pt bb....cum e? care e treaba? sau cum se masoara dilatatia? doar nu ku metrul, stiu k are o scara de la 1-la 10 in cm.
POOP ALL:)
gravi 25 sapt si 6 zile...:)
AlexSiMatei spune:
Daca tin eu bine minte ca sa pui carucior in semnatura scrii baietel (respectiv fetita) in paranteze patrate.
Carla mersi mult de tot, esti o scumpa!
Eu nu am mari stiri astazi, doar ca ieri am fost la osteopata si se pare ca problema mea cu spatele/soldul s-a agravat asa ca saptamana viitoare am doua tratamente. M-a instructat sa fac mai mult yoga si Pilates asa ca aseara am bagat o ora de yoga - foarte relaxant...si mi-am promis sa fac sport pe cat posibil in fiecare zi, ca ma cam ingrozeste ideea sa raman anchilozata in trim. III...
Blue, imi pare tare rau ca Marc reactioneaza asa de rau, dar intr-o anumita masura probabil ca e normal...tin minte cand s-a nascut fratele meu (aveam 5 ani) i-am zis mamei "ai venit cu piticul tau si mi-ati luat camera, sa-l iei si sa-l duci de unde l-ai adus!". Am un prieten caruia i s-a nascut de curand a doua fetita si strategia lor a fost ca tatal sa isi faca timp, inainte si dupa nastere, pentru activitati doar cu sora cea mare, ca sa se simta in continuare speciala (evident, pentru mama era ceva mai greu...).
Incepe sa se aglomereze un pic treaba la birou, ceea ce imi dispalce profund...dar lasa ca e vineri
Va pup
Alex
18+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink